Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Παναγία την Παρηγορήτρια. Στόν Ι.Ναό Αγ.Δημητρίου Ν. Ελβετίας Βύρωνος, που Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Δ Α Κ Ρ Υ Ζ Ε Ι ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ!

 


 

Στα πλαίσια των (ΙΘ’) Παναγίων Δημητρίων 2021 και έχοντας βιώσει τα θαυμάσια και την αντίληψή της στα πονεμένα παιδιά της, ένα χρόνο τώρα, με τις αδιάκοπες επισκέψεις των πιστών από όλη την υφήλιο και με τα θαύματα που όλοι μας ομολογούμε, έφθασε η ευλογημένη ώρα, να αναπέμψουμε με ύμνους και ωδές την ευγνωμοσύνη μας στο πάνσεπτο πρόσωπό της Παναγίας της Παρηγορητρίας.


Για το λόγο αυτό τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα, θα ψαλεί με μεγαλοπρέπεια αλλά και κατάνυξη που αρμόζει στη χάρη Της , ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ, στον οποίο, θα πρέπει να συμμετέχουμε όσοι δεν κρύπτουμε την ευεργεσία και επιθυμούμε να ανυμνήσουμε την ταχεία σκέπη και συναντίληψή Της.

Στο τέλος της Ακολουθίας, θα διαβαστεί ειδική ευχή υπέρ των ασθενούντων και θα ακολουθήσει χρίση των πιστών με τα Δάκρυα και το Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας, τα οποία πλείστα θαύματα έχουν επιτελέσει όπως, απαλλαγή από την επάρατη νόσο του καρκίνου αλλά και λύση της ατεκνίας.

Σημειώνεται ότι, έως τις 28 Οκτωβριου 2021, τελείται ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ στη χάρη της Παναγίας της Παρηγορητρίας, καθημερινά από 07:00 έως 09:00 το πρωί, ενώ ψάλλεται έμπροσθεν της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης Ιεράς Εικόνος,ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ώρα 11:00 το πρωί και ώρα 6:00 το απόγευμα καθημερινά.

Ο Ναός παραμένει ανοικτός, για την προσκύνηση της Εφεστίου Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας, καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ και το τηλέφωνο είναι 2107660943.

    

https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/o-akathistos-ymnos-stin-panagia-tin-parigoritria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!