Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Υγειονομικοί ΚΑΤΑ του υποχρεωτικού εμβολιασμού: "Όσα μας λένε είναι ψ έ μ μ α τ α !"

 



https://www.youtube.com/watch?v=rCzW7PdTf9Y



Διαβάστε το άρθρο εδώ : https://www.zougla.gr/greece/article/...
Οι Έλληνες υγειονομικοί που είχαν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατακρίνουν την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησαν σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στον κλάδο τους. Οι 30 υγειονομικοί (Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί, Παιδοδοντίατροι, Νοσηλευτές, Νοσηλεύτριες, Διασώστες του ΕΚΑΒ, Παιδίατροι, Ορθοπεδικοί, Μικροβιολόγοι, Γυναικολόγοι) που αντιδρούν στο μέτρο αναφέρουν ότι η απόφαση του ΕΔΑΔ αφορά στην απόρριψη ακρόασης των ασφαλιστικών μέτρων και όχι στην απόρριψη των μέτρων της υποχρεωτικότητας - της ουσίας δηλαδή -, ενώ κάνουν λόγο για «πρωτοφανή αντισυνταγματικό και αντιεπιστημονικό νόμο της ελληνικής κυβέρνησης».
Το zougla.gr είχε μια μακρά συζήτηση με τους εκπροσώπους τους, στην οποία τους ζητήσαμε να μας δώσουν διευκρινίσεις για τη νομική τους ενέργεια, όσο και να μας εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κλάδο τους. Στη συζήτηση συμμετείχαν οι οδοντίατροι Ζαφειρία Κακαλέτρη και Νίκος Βακολίδης, καθώς και η νομικός τους εκπρόσωπος Στέλλα Χασάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!