Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

31 ΛΟΓΟΙ που ΔΕΝ θά κάνω τήν ένεση!




31 Λόγοι που δέν θά κάνω τήν ένεση!



1. Δεν είναι εμβόλιο. Ένα εμβόλιο εξ ορισμού παρέχει ανοσία σε μια ασθένεια. Αυτό δεν παρέχει ανοσία σε τίποτα. 

Στην καλύτερη περίπτωση, μειώνει απλώς την πιθανότητα να προσβληθείτε από έναν σοβαρό ιό εάν κολλήσετε. 

Ως εκ τούτου, είναι ιατρική θεραπεία, όχι εμβόλιο. Δεν θέλω να πάρω ιατρική θεραπεία για μια ασθένεια που δεν έχω.


2. Οι εταιρείες φαρμάκων, οι πολιτικοί, το ιατρικά ιδρύματα και τα μέσα ενημέρωσης έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους αναφέροντάς το σε παγκόσμιο επίπεδο ως εμβόλιο όταν δεν είναι, με την πρόθεση να χειριστούν τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλέστεροι για τη λήψη ιατρικής φροντίδας. Επειδή παραπλανούν, δεν τους εμπιστεύομαι και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την ιατρική τους φροντίδα. 

3. Τα υποτιθέμενα οφέλη αυτής της ιατρικής θεραπείας είναι ελάχιστα και δεν θα διαρκέσουν ούτως ή άλλως. Το κατεστημένο το αναγνωρίζει αυτό και ήδη μιλά για πρόσθετες ενέσεις και έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό νέων «εμβολίων» που απαιτούνται σε τακτική βάση. Αρνούμαι να μετατραπώ σε χρόνιο ασθενή που λαμβάνει τακτικά ενέσεις νέων φαρμακευτικών προϊόντων απλά για να μειώσω τις πιθανότητές μου να ασθενήσω σοβαρά από αυτόν τον ιό κάτι που δεν αποτρέπουν καν αυτές οι ενέσεις.

4. Μπορώ να μειώσω τις πιθανότητές μου να προσβληθώ από έναν σοβαρό ιό ενισχύοντας φυσικά το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Σε περίπτωση που προσβληθώ από έναν ιό, υπάρχουν βιταμίνες και  καθιερωμένα φάρμακα που είχαν υπέροχα αποτελέσματα στην πρόληψη της ασθένειας, χωρίς τους κινδύνους και τα άγνωστα αυτής της ιατρικής θεραπείας.

5. Το κατεστημένο επιμένει ότι αυτή η ιατρική φροντίδα είναι ασφαλής. Δεν υπάρχει περίπτωση να το γνωρίζουν γιατί οι μακροχρόνιες παρενέργειες είναι εντελώς άγνωστες και δεν θα είναι γνωστές για πολλά χρόνια. Μπορεί να εικάζουν ότι είναι ασφαλές, αλλά είναι διπροσωπία να ισχυρίζονται κάτι που είναι αδύνατον να επαληθευτεί. Δεδομένου ότι είναι διπρόσωποι, δεν τους εμπιστεύομαι και δεν θέλω να γίνω μέρος της θεραπείας τους.

6. Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν μηδενική ευθύνη για οτιδήποτε πάει στραβά και δεν μπορούν να ασκηθούν αγωγές. Το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς που προάγουν αυτήν τη θεραπεία. Δεν θα κάνω ένεση με μια νέα πειραματική ιατρική πρακτική όταν οι άνθρωποι πίσω από αυτό δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη εάν κάτι πάει στραβά. Δεν θα διακινδυνεύσω την υγεία και τη ζωή μου όταν αυτοί αρνούνται να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε.

7. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ο Ισραηλινός λαός είναι το παγκόσμιο εργαστήριο αυτής της πειραματικής θεραπείας. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω ινδικό χοιρίδιο ή να δωρίσω το σώμα μου στην επιστήμη.

8. Το Ισραήλ συμφώνησε να κοινοποιήσει τα ιατρικά δεδομένα των πολιτών του σε μια ξένη φαρμακευτική εταιρεία ως βασικό μέρος της συμφωνίας τους να λάβουν αυτή τη θεραπεία. Δεν έχω συναινέσει ποτέ στην κοινοποίηση των προσωπικών μου ιατρικών δεδομένων με τέτοιες οντότητες, ούτε μου ζητήθηκε. Δεν θα συνεισφέρω σε αυτήν την άθλια επιχείρηση.

9. Τα στελέχη της Pfizer και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της δήλωσαν δημόσια ότι δεν έκαναν το εμβόλιο, παρά όλες φανφάρες και τις διαβεβαιώσεις. Ισχυρίζονται ότι θα θεωρούσαν άδικο να «παρακάμψουν τη γραμμή». Αυτή είναι μια παράλογη δικαιολογία και χρειάζεται απίστευτη αλαζονεία για να πούνε κάτι τέτοιο. Μια τέτοια «γραμμή» είναι καρπός της φαντασίας τους. Αν έκαναν μερικές ενέσεις οι ίδιοι, κανείς δεν θα παραπονιόταν. Επιπλέον, οι δισεκατομμυριούχοι με ιδιωτικά τζετ και ιδιωτικά νησιά δεν είναι γνωστό ότι περιμένουν στη σειρά έως ότου εκατοντάδες εκατομμύρια αγρότες σε όλο τον κόσμο πηγαίνουν πρώτοι για να λάβουν αυτό που οι ίδιοι οι δισεκατομμυριούχοι θέλουν.

10. Τα μέσα ενημέρωσης αποδέχτηκαν αυτήν την παράλογη δικαιολογία χωρίς ερωτήσεις ή ανησυχία. Επιπλέον, επαινούν τα στελέχη της Pfizer για την υποτιθέμενη αυτοθυσία τους στο ότι δεν έλαβαν τη δική τους πειραματική θεραπεία μέχρι να την πάρουμε πρώτοι εμείς. Δεδομένου ότι μας θεωρούν τόσο ηλίθιους, δεν τους εμπιστεύομαι και δεν θέλω τη νέα τους θεραπεία. Μπορούν να έχουν τη δική μου σειρά στη "γραμμή". Εγώ θα πάω στο τέρμα της γραμμής. 

11. Τα τρία γεγονότα που πρέπει να μπουν μαζί:

-Ο Μπιλ Γκέιτς διαφημίζει αυτά τα εμβόλια ως απαραίτητα για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής.

-Ο Μπιλ Γκέιτς πιστεύει ότι ο πλανήτης έχει πάρα πολλούς ανθρώπους και πρέπει να "αποψιλωθεί".

-Ο Μπιλ Γκέιτς, ίσως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, επίσης δεν εμβολιάστηκε. Με το πάσο του.

Α όχι. Θα προσπεράσω οιεσδήποτε ιατρικές θεραπείες που θέλει να κάνω.

12. Το κατεστημένο ήταν εντελώς μονόπλευρο στο να χαιρετίσει αυτή την θεραπεία. Οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης παροτρύνουν τους ανθρώπους να την κάνουν ως ηθικό και πολιτικό καθήκον. Τα οφέλη της θεραπείας διογκώνονται υπερβολικά, οι κίνδυνοι αγνοούνται και τα άγνωστα παραμερίζονται. Επειδή παραπλανούν και χειραγωγούν, δεν θα στοιχηματίσω την προσωπική μου ευημερία στην ακεραιότητά τους.

13. Υπάρχει μια έντονη εκστρατεία προπαγάνδας για τους ανθρώπους να κάνουν αυτή τη θεραπεία. Οι πολιτικοί και οι διασημότητες παίρνουν selfies για να κάνουν ένεση (πιθανώς σε μερικές περιπτώσεις προσποιούνται ότι το κάνουν), τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι αυτό είναι το πιο όμορφο, έξυπνο, χαρούμενο και διασκεδαστικό πράγμα που πρέπει να κάνετε. Είναι η πιο διαδεδομένη καμπάνια μάρκετινγκ στην ιστορία. Αυτό δεν είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ιατρική φροντίδα, πόσο μάλλον μια ολοκαίνουργια, και με κάνει να μαζεύομαι.

14. Οι μάζες παρακολουθούν από κοντά, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους με την ένεση, τροφοδοτώντας την πίεση  στους συνομηλίκους τους να κάνουν το ίδιο. Υπάρχει κάτι πολύ ανησυχητικό και άρρωστο σαυτό και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μ' αυτό. Δεν έχω πάρει ποτέ φάρμακα μόνο και μόνο επειδή "το κάνουν όλοι" και είναι ωραίο. Σίγουρα δεν θα ξεκινήσω τώρα.

15. Όσοι εγείρουν ανησυχίες σχετικά με αυτήν την ιατρική φροντίδα καταπιέζονται, συκοφαντούνται, χλευάζονται, λογοκρίνονται, εξοστρακίζονται, απειλούνται και απολύονται. Αυτό περιλαμβάνει επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που έχουν επιστημονικές ανησυχίες σχετικά με τους εμβολιασμούς και επαγγελματίες του τομέα της υγείας που έχουν δει άτομα υπό την ευθύνη τους να υποφέρουν από φρικτές παρενέργειες και θάνατο λίγο μετά την ένεση. Όταν το κατεστημένο εκκαθαρίζει καλούς ανθρώπους που διακινδυνεύουν τα πάντα απλώς για να εγείρουν ανησυχίες σχετικά με μια νέα ιατρική φροντίδα - ακόμα κι αν δεν αντιτίθενται ανοιχτά - θα εμπιστεύομαι αυτούς τους γενναίους ανθρώπους πάνω από το κατεστημένο κάθε φορά. Δεν μπορώ να σκεφτώ μια παρόμοια περίπτωση στην ιστορία όπου η αλήθεια και η ηθική ήταν από την πλευρά του κατεστημένου. 

16. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

17. Σκόπιμα δεν παρουσιάζεται ως το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής και το γεγονός ότι πρόκειται για ιατρικό πείραμα υποτιμάται σοβαρά.

18. Αν ήταν στην πρώτη γραμμή με τη μάζα, πολύ λίγοι θα συμφωνούσαν να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο πείραμα. Ο χειρισμός των μαζών για συμμετοχή σε ιατρικό πείραμα με ψευδή προσχήματα παραβιάζει τις αρχές της ιατρικής ηθικής και τους νόμους της Δημοκρατίας. Δεν θα επιτρέψω σε ανήθικους ανθρώπους που εμπλέκονται σε τέτοια συμπεριφορά να με εμβολιάσουν.

19. Το ιατρικό κατεστημένο δεν ενημερώνει τους ανθρώπους για τίποτα από αυτά. Έχουν γίνει πράκτορες μάρκετινγκ για ένα πειραματικό φάρμακο, εξυπηρετώντας μεγάλες εταιρείες και πολιτικούς που έχουν κάνει συμφωνίες μαζί τους. Αυτή είναι μια άμεση σύγκρουση με την εντολή τους να ασχολούνται αποκλειστικά με την ευημερία των ανθρώπων που βρίσκονται υπό τη φροντίδα τους. Δεδομένου ότι το ιατρικό κατεστημένο έχει καταστραφεί και δεν έχει γίνει τίποτα περισσότερο από ένα εταιρικό και πολιτικό εργαλείο, δεν εμπιστεύομαι το πειραματικό φάρμακο που θέλουν απεγνωσμένα να μου κάνουν σε ένεση.

20. Είμαστε υπό πίεση με διάφορους τρόπους να εμβολιαστούμε, κάτι που παραβιάζει την ιατρική ηθική και τα θεμέλια της δημοκρατικής κοινωνίας. Ο καλύτερος τρόπος να με πείσετε να μην κάνω κάτι είναι να με πιέσετε να το κάνω.

21. Η κυβέρνηση έχει σφραγίσει το πρωτόκολλό που σχετίζεται με τον ιό και τις θεραπείες για ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Πρόκειται για πληροφορίες που το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει και η κυβέρνηση έχει ευθύνη να μοιραστεί. Τι καλύπτουν; Μήπως πραγματικά με περιμένουν να πιστέψω ότι όλα είναι kosher σε όλα αυτά και ότι ενδιαφέρονται πρώτα για την υγεία μου; Η τελευταία φορά που το έκαναν ήταν με το Yemenite Children Affair. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, αναζητήστε το. Τώρα κάνουν τα ίδια σκ@τ@. Δεν με ξεγέλασαν την πρώτη φορά, και σίγουρα δεν θα με ξεγελάσουν τώρα.

22. Η κυβέρνηση μπορεί να κοινοποιήσει τα προσωπικά μας ιατρικά δεδομένα σε ξένες εταιρείες, αλλά δεν θα μοιραστεί μαζί μας το πρωτόκολλο του θέματος; Είμαι εκτός.

23. Το κατεστημένο έχει στρατολογήσει γιατρούς, ραβίνους, μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις μάζες για να παρενοχλήσει άτομα που δεν θέλουν να τους χορηγηθεί το νέο φάρμακο. Μας αποκαλούν με το χειρότερο είδος ονομάτων. Μας λένε ότι πιστεύουμε σε τρελές συνωμοσίες, ότι είμαστε ενάντια στην επιστήμη, ότι είμαστε εγωιστές, ότι είμαστε δολοφόνοι, ότι δεν νοιαζόμαστε τους ηλικιωμένους, ότι φταίμε εμείς που η κυβέρνηση συνεχίζει να επιβάλλει δρακόντειους περιορισμούς στο κοινό. Όλα αυτά γίνονται επειδή δεν θέλουμε να εμβολιαστούμε με μία πειραματική θεραπεία, δεν μας ρωτάνε. Μας λένε ακόμη και ότι έχουμε θρησκευτική υποχρέωση να το πράξουμε και ότι αν δεν το κάνουμε, θα είμαστε οι αμαρτωλοί. Λένε ότι εάν δεν συμφωνήσουμε να εμβολιαστούμε, θα πρέπει να αναγκαστούμε να μείνουμε για πάντα στα σπίτια μας και να εξοστρακιστούμε από τη δημόσια ζωή.

Αυτό είναι φρικτό, αηδιαστικό, διαστρέβλωση της κοινής λογικής, της ηθικής και της Τορά. Με κάνει να μαζεύομαι και να ενισχύω περαιτέρω τη δυσπιστία μου για αυτούς τους ανθρώπους και την αντίθεσή μου να πάρω το πειραματικό τους φάρμακο. Πως τολμάνε; 

24. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που έχουν λάβει την ένεση, αλλά κανένας από αυτούς δεν είχε μελετήσει σε βάθος την επιστήμη, σταθμίσει προσεκτικά τα πιθανά οφέλη έναντι των κινδύνων, σε σύγκριση με αυτήν την επιλογή ή με άλλες εναλλακτικές λύσεις, να ενημερώθηκαν πραγματικά και να αποφάσισαν ότι αυτή η ιατρική θεραπεία ήταν η καλύτερη για αυτούς.
 Αντιθέτως, εμβολιάστηκαν λόγω της διαφημιστικής εκστρατείας, της προπαγάνδας, της πίεσης, του φόβου, της τυφλής εμπιστοσύνης σε αυτό που υποτίθεται ότι πίστευε η «πλειοψηφία των εμπειρογνωμόνων» (υποθέτοντας ότι όλοι μελέτησαν τα πάντα σε βάθος και ήταν εντελώς αντικειμενικοί, κάτι που είναι εξαιρετικά αμφίβολο ), τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτό που ορισμένοι ισχυροί ραβίνοι τους ώθησαν να κάνουν (το ίδιο πράγμα με τα παραπάνω), ή υστερικός φόβος ότι η μόνη επιλογή ήταν να εμβολιαστεί ή να αρρωστήσει βαριά από τον ιό. Όταν βλέπω μαζική υστερία και συμπεριφορά που μοιάζει με λατρεία γύρω από μια ιατρική φροντίδα, είμαι εξαιρετικά ύποπτος και την αποφεύγω.

25. Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν μακρά και ένδοξη ιστορία μαζικών σφαγών με θαυματουργά φάρμακα που επιβάλλουν σε ανυποψίαστους πληθυσμούς, ακόμη και όταν είχαν γίνει γνωστά τα σοβαρά προβλήματα. Αντί να πατήσουν το κουμπί παύσης και να σταματήσουν την εμπορία αυτών των φαρμάκων μέχρι να διερευνηθούν αυτά τα ζητήματα, οι φαρμακευτικές εταιρείες έκαναν ό, τι μπορούσαν για να καταστείλουν τις πληροφορίες και να συνεχίσουν να πιέζουν για τα προϊόντα τους. Όταν εταιρείες και άνθρωποι έχουν δείξει τόσο σοβαρή έλλειψη ενδιαφέροντος για την ανθρώπινη ζωή, δεν θα τους εμπιστευτώ όταν διαφημίζουν ένα νέο θαυματουργό φάρμακο. Δεν είναι το πρώτο μας ροντέο.

26. Πράγματι, οι ιστορίες τρόμου έρχονται ήδη με τρομακτική ταχύτητα, αλλά οι πολιτικοί δεν ανησυχούν καθόλου, το ιατρικό κατεστημένο τις υποβαθμίζει σαν μη σχετιζόμενες ή αμελητέες, τα μέσα ενημέρωσης τις αγνοούν, οι εταιρείες φαρμάκων προχωρούν ακάθεκτα με πλήρη ταχύτητα και αυτοί που σηκώνουν κόκκινη σημαία συνεχίζουν να εκφοβίζονται να λογοκρίνονται και να τιμωρούνται. Είναι σαφές ότι η ζωή και η ευημερία μου δεν είναι το κύριο μέλημά τους. Δεν θα είμαι το επόμενο ινδικό χοιρίδιο στο εργαστήριό τους. Δεν θα διακινδυνεύσω να είμαι η επόμενη «σύμπτωση».

27. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει λίγο μετά την ένεση, συμπεριλαμβανομένων και απόλυτα υγιών νέων, δεν επιτρέπεται να υπονοούμε ότι η ένεση έχει καμία σχέση με αυτό.
Κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι αντιεπιστημονικό και θα προκαλέσει περισσότερους ανθρώπους να πεθάνουν. Πιστεύω ότι η άρνηση οποιασδήποτε διασύνδεσης, η καθύβριση ανθρώπων που υποθέτουν ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση και η μη επίδειξη της παραμικρής περιέργειας για εξερεύνηση, ακόμη και αν μπορεί να υπάρχει σύνδεσμος είναι αυτό που είναι αντιεπιστημονικό και θα μπορούσε πολύ καλά να προκαλέσει περισσότερους ανθρώπους να πεθάνουν. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι και εγώ είμαι υποχρεωμένος να κάνω την ένεση. Όχι δεν πάρω, ευχαριστώ.

28. Είμαι αηδιασμένος από τη θρησκευτική λατρεία ενός φαρμακευτικού προϊόντος και δεν θα συμμετάσχω σε αυτό το τελετουργικό.

29. Ο "γιατρός μου" συνεχίζει να με ενοχλεί για να μου δώσει την ένεση, αλλά δεν μου έδωσε πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη θεραπεία ή οποιεσδήποτε εναλλακτικές λύσεις. Όλα όσα έχω μάθει από άλλους εκτός του κατεστημένου. Η ενημερωμένη συναίνεση έχει καταστεί συγκαταβατική συναίνεση. Αρνούμαι.

30. Βλέπω όλα τα ψέματα, τη διαφθορά, την προπαγάνδα, τη χειραγώγηση, τη λογοκρισία, τον εκφοβισμό, την παραβίαση της ιατρικής ηθικής, την έλλειψη ακεραιότητας στην επιστημονική διαδικασία, την απόκρυψη δυσάρεστων ανεπιθύμητων παρενεργειών, την άρνηση νόμιμων ανησυχιών, την υστερία, τη συμπεριφορά που μοιάζει με λατρεία, την άγνοια , άλογη σκέψη, φόβο, ιατρική και πολιτική τυραννία, απόκρυψη πρωτοκόλλων, έλλειψη πραγματικής ανησυχίας για την ανθρώπινη ζωή, έλλειψη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θεμελιωδών ελευθεριών, διαστροφή της Τορά και της κοινής λογικής, δαιμονοποίηση καλών ανθρώπων και το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα όλων των εποχών να διεξάγεται από άπληστους, αναξιόπιστους και άθεους ανθρώπους, την έλλειψη ευθύνης για όσους ζητούν να πάρω το ρίσκο για όλα ...
Τα βλέπω όλα αυτά και έχω αποφασίσει ότι όλοι μπορούν να έχουν τη θέση μου στη σειρά για τον εμβολιασμό. Εγώ θα εμπιστευτώ τον Θεό. Θα χρησιμοποιήσω το μυαλό που με ευλόγησε να έχω και θα εμπιστευτώ τα φυσικά μου ένστικτα.

Που οδηγεί στον τελευταίο λόγο που συνοψίζει γιατί δεν θα εμβολιαστώ.

31. Η Όλη υπόθεση Βρωμάει.  



ΠΗΓΗ  Από τον Ισραηλινό Ραβίνο Chananya Weissman

Μετάφραση - Επιμέλεια
Χρ. Μπλάνας

https://episthmi.blogspot.com/search/label/Pfizer

3 σχόλια:

  1. Η πανδημία του κορωναϊού, είχε "προβλεφθεί" στο παρελθόν.

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπους ο νεότερος, "προβλέπει" την πανδημία.

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/09/blog-post_89.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΔIAΣΠEIPONTAI ΨEYΔEIΣ {;} EIΔHΣEIΣ KAI ΠOIA TEXNAΣMATA XPHΣIMOΠOIOYN ΦOBIZONTAΣ TOYΣ ΠOΛITEΣ
    O KAPΔIOΛOΓOΣ KΩNΣTANTINOΣ APBANITHΣ ΔIΔAKTΩP KAPΔIOΛOΓIAΣ ΠAN/MIOY AΘHNΩN ΣYNOMIΛEI ME THN EYA MAYPOΓENH

    https://www.youtube.com/watch?v=h3F1RTese5A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ: Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!