Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Το εμβόλιο ΔΙΕΛΥΣΕ τήν καρριέρα του τενίστα Ζερεμί Σαρντί : Τ Ε Λ Ο Σ η 'σεζόν' λόγω π α ρ ε ν ε ρ γ ε ι ώ ν !


Τήν απόφαση να αποσυρθεί από το υπολειπόμενο της φετινής σεζόν έλαβε ο Ζερεμί Σαρντί, Νο 73 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις ανδρών, λόγω έντονων παρενεργειών του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. 


Ο Σαρντί, σύμφωνα με τη «L' equipe», εμβολιάστηκε με Pfizer στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open και έκτοτε έχει παρουσιάσει προβλήματα όσον αφορά στην υγεία του.


Όπως είπε ο ίδιος ο τενίστας στο AFP, «από τότε που εμβολιάστηκα, την περίοδο μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open, έχω πρόβλημα, παλεύω κάθε μέρα. Δεν μπορώ να προπονηθώ, να παίξω. Νιώθω έντονους πόνους σε όλο το σώμα μόλις προσπαθώ να κάνω κάτι στην προπόνηση. Έτσι αποφάσισα να αποσυρθώ για λίγο καιρό και να δω τι συμβαίνει ώστε στο μέλλον να μην έχω κανένα πρόβλημα». Επίσης πρόσθεσε ο Γάλλος: «Πήγα σε δύο γιατρούς, έκανα τεστ για να δω τι συμβαίνει. Αλλά δεν ξέρω, πονάω, κάποιες στιγμές δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

Η περίπτωση του Ζ.Σαρντί προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς προσφάτως ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δηλώσεις πως δεν θα εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού λόγω του φόβου του για τις πιθανές παρενέργειες που μπορεί να κόστιζαν στην καριέρα του. 

Μάλιστα έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από τη μεγαλύτερη μερίδα του Τύπου, αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης, ο Τσιτσιπάς υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες πως τελικά θα εμβολιαστεί. 

https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/1019776_emvolio-dielyse-tin-kariera-toy-tenista-zsarnti-telos-i-sezon-logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!