Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ! ΕΣΥ (ΤΟΥΣ) Ο Δ Η Γ Ε Ι Σ....


ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ. 

ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΑ.

Ακόμη και η απραγία της αντιπολίτευσης απέναντι στη κυβέρνηση υπό μία σιωπηλή συμφωνία, που θυμίζει την συνυπογραφή των μνημονίων, δεν βοηθάει.  

Μέρα με τη μέρα ο κόσμος αντιλαμβάνεται το αδιέξοδο, την συλλογική συμφορά που μεγαλώνει, την έλλειψη σχεδίου για το άμεσο μέλλον και την οδυνηρή εθνική ήττα προς την οποία θα καταλήξει η χώρα.





Ο λαός αντιλαμβάνεται πως γύρω του δεν υπάρχουν πλέον νικητές – βολεμένοι αλλά μόνο φοβισμένοι και ηττημένοι άνθρωποι – γουρούνια, τα οποία υφίστανται πειράματα κοινωνικής μηχανικής, δήθεν υπέρ της υγείας τους και της κλιματικής αλλαγής, που επανακαλύφθηκε πρόσφατα αφού κάηκε η χώρα! 

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατιούνται πλέον.

H ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑΛΙΝ

Οι αντιδράσεις καθημερινά αυξάνουν μαζί με τον εκφοβισμό και τις απειλές απο τη κυβέρνηση απο τα ΜΜΕ της κατοχής, με μόνιμο θύμα τα ανθρώπινα και τα συνταγματικά δικαιώματα του Έλληνα. 

Με την αλαζονική πολιτική της διακρίνει τους πολίτες σε δύο κατηγορίες, με έναν νέο ιδιότυπο ρατσισμό, σε εμβολιασμένους και όχι. Σε λίγο θα αναγγείλει πως όσοι έκαναν εμβόλιο στηρίζουν την Νέα “Δημοκρατία”.

Η κυβέρνηση αναγκαστικά κατεβάζει τον πήχη της νομιμότητας με απαράδεκτους νόμους που δεν θα τους υπακούσει κανένας (για να εξασθενήσει την δύναμη της μάζας) και ψάχνει να βρεί συμμαχίες σε πολίτες, οργανώσεις και νέες σταθερές για να επιβιώσει. 

Πρόσφατο παράδειγμα ενός ακόμη περιορισμού στην ελεύθερη έκφραση και στο μηχανισμό σύνθεσης σε κοινωνικό επίπεδο συλλογικών αποφάσεων είναι η αλλαγή του άρθρου 191 του ΠΚ απο το άρθρο 36.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ Η ΗΠΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ

Όπως θα παρατηρήσετε στο παρακάτω κείμενο-πρόκληση, ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος μιλάει για διερεύνηση και κυνήγι μελών της κοινωνίας που στρέφονται κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Το άρθρο 36 όμως – ακόμη και όπως είναι – μιλάει για ψεύδη ΜΟΝΟ. Είναι άλλο πράγμα αυτό απο τον εκφοβισμό Σταλινικού τύπου που κάνει ο συγκεκριμένος υπουργός. Δεν περνάει αυτό.

Ο Σταλινισμός επανήλθε με δεξιό προσωπείο… Όσο για την πρόσκληση που έκανα στο κείμενο στο κ.Θεοδωρικάκο ισχύει. 

Ας έλθει και όλη η κυβέρνηση μαζί του. 

Είναι για να μιλάνε;

https://zcode-gr.blogspot.com/2021/09/blog-post_26.html

2 σχόλια:

  1. Θ.Πλεύρης-Άρση απέλασης και προσωρινό ΑΜΚΑ σε παράνομους μετανάστες αν κάνουν το σκεύασμα

    https://www.youtube.com/watch?v=Eub8YuDA17I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κάνεις. η κυβέρνηση επιβιώνει χάρη στην συμπολίτευση "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"(παραμάγαζο του Κώστα Σημίτη) στην μείζον αντιπολίτευση - ΣΥΡΙΖΑ και στην ελάσσον αντιπολίτευση των κομμάτων της βουλής. Όταν η κυβέρνηση ελέγχει τους πάντες μέσα στην βουλή, στήνει η ίδια και σε συνεννόηση με τα κόμματα της βουλής τις συνθήκες για "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!