Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

'Δουλειά εκ των έσω': Το 'CDC' άλλαξε τις πληροφορίες τοξικότητος στο βινυλοχλωρίδιο, ημέρες ΠΡΙΝ από τόν ε κ τ ρ ο χ ι α σ μ ό ΤΡΑΙΝΩΝ!

 


Το CDC ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ το ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ για το ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΒΙΝΥΛΙΟ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ το ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ και ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πώς η ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ τα ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΛΙΣ ....ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ του τραίνου στην East Palestine του Οχάϊο, που απελευθέρωσε τεράστιες ποσότητες της χημικής ουσίας στο περιβάλλον.



Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ έχει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ και τα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, και η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος έκρινε το ΝΕΡΟ «ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΗ» – παρά τις υπάρχουσες αναφορές για την ΑΓΡΙΑ ​​ΖΩΗ και τα ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ζώα που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στην πληγείσα περιοχή.

Τώρα φαίνεται ότι ακόμη και το CDC ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις των χημικών ουσιών που εμπλέκονται στην σύγκρουσγ, ένα από αυτά είναι το χλωριούχο βινύλιο, ένα αέριο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενός πλαστικού που είναι γνωστό ως χλωριούχο πολυβινύλιο (PVC). 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου , το χλωριούχο βινύλιο είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ που συνδέεται με διάφορα είδη καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων του ήπατος, του εγκεφάλου και του πνεύμονα, καθώς και με το λέμφωμα και τήν λευχαιμία.

Έκθεση (https://www.eviemagazine.com/post/cdc-updates-profile-vinyl-chloride-before-ohio-train-derailment) Evie Magazine : Τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2023, το ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ (https://www.atsdr.cdc.gov/toxprofiles/tp20.pdf)

για το ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ από τις αρχικές οδηγίες που δημοσιεύθηκαν στο Federal Register πριν από σχεδόν τέσσερεις δεκαετίες - στις 17 Απριλίου 1987, για την ακρίβεια. 
Ενώ τα τοξικολογικά προφίλ ενημερώνονται περιστασιακά, οι χρήστες ανησυχούν για το περίεργο timing.

Η ιστοσελίδα του CDC για το χλωριούχο βινύλιο τροποποιήθηκε πρόσφατα επίσης. Μια αρχειοθετημένη έκδοση εμφανίζει μια μεγαλύτερη, πιο λεπτομερή σελίδα Συχνών Ερωτήσεων πριν γίνουν οι αλλαγές. 

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει μια μακρά λίστα με συχνές ερωτήσεις με πρόσθετες πληροφορίες. 

Το προφίλ είχε αρχικά τις ακόλουθες ενότητες: "ΠΩΣ μπορεί  το ΒΙΝΥΛΟΧΛΩΡΙΔΙΟ να ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ τα ΠΑΙΔΙΑ;" και "Έχει κάνει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συστάσεις για την προστασία της ανθρώπινης υγείας;" – αλλά ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

(βλ. εντός συνδέσμου)

Η περιγραφή στην ενότητα για τα παιδιά αρχικά έλεγε: «Δεν έχει αποδειχθεί ότι το χλωριούχο βινύλιο προκαλεί γενετικές ανωμαλίες στον άνθρωπο, αλλά ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΖΩΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 

Μελέτες σε ζώα δείχνουν επίσης ότι τα ΒΡΕΦΗ και τα ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ μπορεί να είναι ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ από τους ενήλικες στον ΚΑΡΚΙΝΟ που προκαλείται ΑΠΟ το ΒΙΝΥΛΟΧΛΩΡΙΔΙΟ». 
Αυτό ακούγεται σαν σημαντική πληροφορία, ειδικά αφού οικογένειες ζουν στη ζώνη έκρηξης πετρελαίου.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ;

(βλ. εντός συνδέσμου)

Α, αλλά μην ανησυχείτε. Το CDC περιέλαβε μια νέα ενότητα σχετικά με το πώς να προστατεύσετε εσάς και την οικογένειά σας από το χλωριούχο βινύλιο. Η σύστασή τους; ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ. 

«Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει χαμηλά επίπεδα χλωριούχου βινυλίου, επομένως ο περιορισμός της έκθεσης της οικογένειάς σας στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της έκθεσής τους στο χλωριούχο βινύλιο», (!!!!!) γράφει η σελίδα. (https://wwwn.cdc.gov/TSP/ToxFAQs/ToxFAQsDetails.aspx?faqid=281&toxid=51)

Έγιναν και άλλες μικρές αλλαγές, όπως περιγράφεται λεπτομερώς από έναν χρήστη @thedaly στο Reddit (https://old.reddit.com/r/conspiracy/comments/113d47o/why_did_the_cdc_update_their_profile_for_vinyl/j8qt4yp/), και η παλιά ενότητα Συχνές ερωτήσεις μπορείτε να δείτε εδώ 


Ο επικεφαλής της EPA, Michael Regan, περπάτησε κατά μήκος μιας πλωτής οδού που εξακολουθεί να μυρίζει χημικά την Τετάρτη και προσπάθησε να πείσει τους δύσπιστους κατοίκους ότι το νερό ήταν κατάλληλο για πόση και ο αέρας ασφαλής για να αναπνεύσει γύρω από την East Palestine.
τον αναπνέουν.

«Ζητώ να εμπιστευτούν την κυβέρνηση. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης», είπε ο Regan. "Διεξάγουμε ελέγχους για όλα όσα υπήρχαν σε αυτό το τραίνο."

Οι οργανισμοί συνεχίζουν να ελαχιστοποιούν τους κινδύνους αυτών των χημικών ουσιών ακόμη και όταν οι ειδικοί έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους. 

Ο καθηγητής Χημικής Μηχανικής, Δρ Eric Beckham, ενημέρωσε το NewsNation για τη σοβαρότητα αυτών των τοξινών. 

«Είναι ύποπτο καρκινογόνο. Η μακροχρόνια έκθεση σχετίζεται με καρκίνους, ιδιαίτερα του ήπατος», είπε. «Οι βραχυπρόθεσμες εκθέσεις, αν είναι αρκετά υψηλές, είναι απλώς τοξικές – μπορεί να σας βλάψουν και να σας σκοτώσουν».

Είναι ενδιαφέρον πώς το CDC, το οποίο έχει περάσει χρόνια προωθώντας ένα εμβόλιο για έναν «θανατηφόρο ιό», τώρα σιωπά για την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων του Οχάϊο.

https://newspunch.com/inside-job-cdc-changed-toxicity-info-on-vinyl-chloride-days-before-derailment/

1 σχόλιο:

  1. ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

    Λευκός Θόρυβος / White Noise (2022) online ελληνικούς υποτιτλους (greek subs)

    https://tainio-mania.online/load/tainies-2022/-/60-1-0-31757

    Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Οχάιο , συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου του Akron για περίπου έξι εβδομάδες, Ashtabula Pine Lake Raceway and Trail Riding, Cleveland Heights ,The College of Wooster , Wellington , Oberlin , Dorset , Hiram College,Andrews Osborne Academy στο Willoughby , στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κεντ , στο στάδιο Lowell Klienfelter στην πανεπιστημιούπολη του κεντρικού καθολικού γυμνασίου Canton στην κομητεία Stark του Οχάιο και στο Perry Township , κοντά στο Salem

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!