Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Τ έ τ α ρ τ ο ς (!) ΤΟΞΙΚΟΣ ε κ τ ρ ο χ ι α σ μ ό ς τραίνου: Όλα τά σιδηροδρομικά "α τ υ χ ή μ α τ α" βρίσκονται στό ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ε κ λ ο γ ι κ ώ ν πολιτειών.... Τό πιάσαμε;


Σε αυτό το στάδιο του παγκοσμιοποιητικού παιχνιδιού δολιοφθοράς, δεν υπάρχουν πραγματικά συμπτώσεις...



@LauraLoomer@LauraLoomer
Ακόμη ένα άλλο τραίνο εκτροχιάστηκε στο #Michigan#Μίσσιγκαν που μετέφερε επικίνδυνα υλικά. 

Τι συμβαίνει; 

Αυτό φαίνεται σαν μια συντονισμένη επίθεση στο σιδηροδρομικό μας σύστημα σε ολόκληρη τη χώρα. 




Έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνουν σε βασικές εκλογικές πολιτείες πεδίου μάχης. Οχάϊο, Αριζόνα, Μίσσιγκαν,… https://t.co/x9s5J0vE1U

Ο λογαριασμός που δημοσίευσε τα εξής tweet έχει ήδη τεθεί σε αναστολή:

TennesseeTruthSeeker
@TennesseeMAGA13

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: 
Οι νόμοι που διέπουν την ατζέντα 2030 σχετικά με την ανάπτυξη γης επιτρέπουν στις κυβερνήσεις να αρπάζουν τη μολυσμένη γη και να μεταφέρουν τους κατοίκους τους.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι εάν η γη και το νερό γύρω σας είναι εντελώς δηλητηριασμένα, δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε από το μοντέλο των έξυπνων πόλεων που πλησιάζει. 

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε;


ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ πρό ημερών ΤΟΥ ΟΧΑΪΟ.

Αυτή η υποστοίβα έχει γράψει εκτενώς για τις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ που ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ τους ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ.

Οι διάφορες ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, οι ΨΕΥΔΕΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και οι ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ που παίζουν μετά την «πανδημία» μοιάζουν όλο και περισσότερο με ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 του ΟΗΕ και του ΤΕΛΙΚΟΥ παιχνιδιού της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030.

Με αυτούς τους άθλιους στόχους να επιτυγχάνονται τώρα σε πραγματικό χρόνο εν κινήσει:

Δεδομένου ότι όλα αυτά τα πρόσφατα τοξικά ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ που είναι περισσότερο από ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με την ΑΤΖΕΝΤΑ της Μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης (One World Government), η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ εταιρείες, όπως η 'FEMA' και ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ήταν ουσιαστικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. (!!!!!)

Ο Λευκός Οίκος που λειτουργεί από το ξένο έθνος της Ουάσιγκτον, διεξάγει μέσω της παράνομης ομοσπονδιακής κυβέρνησής του έναν ήπιο πόλεμο πλήρους φάσματος ενάντια σε Εμάς τον Λαό (We the People), και φαίνεται ότι ο πόλεμος γίνεται πιο κινητικός, με το καθεστώς Μπάϊντεν να μην μπαίνει καν στον κόπο να αντιμετωπίσει, ίσως την χειρότερη περιβαλλοντική καταστροφή στην ιστορία.

Αυτά δεν είναι απλές συμπτώσεις. 

Αυτά δεν είναι απλά λάθη στην κρίση. 

Αυτά δεν είναι απλά ατυχήματα. 

Δεν πρόκειται για απλή κυβερνητική ανικανότητα.

 Υπήρξαν πάρα πολλές καταστροφές υπό την θητεία του Pete Buttigieg, και ακόμη δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του Υπουργού Μεταφορών.

Γινόμαστε μάρτυρες της Μεγάλης Σφαγής πριν από την Μεγάλη Επαναφορά.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ.

1 σχόλιο:

  1. Κοιτάξτε τι συμβαίνει όταν ο JD Vance βάζει ένα ραβδί στον κολπίσκο στην Ανατολική Παλαιστίνη
    https://twitter.com/JackPosobiec/status/1626325573168422912
    ==============
    Έχεις δει κανείς νερό να το κάνει αυτό;
    https://twitter.com/JackPosobiec/status/1626333089344413696

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!