Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΒΟΜΒΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ἡ East Palestine εἶχε ξεκινήσει ἕνα πρόγραμμα ψηφιακῆς ταυτότητας λίγες μέρες πρίν ἀπό τήν καταστροφή

 


από Blueapples
 

Όπως δήλωσε (https://www.zerohedge.com/technology/those-who-master-artificial-intelligence-synthetic-biology-will-be-master-world-klaus) πρόσφατα ο Klaus Schwab, το μέλλον της παγκόσμιας ηγεμονίας θα εξαρτηθεί από την κυριαρχία των πρωτοποριακών τεχνολογιών, που κάποτε είχαν υποβιβαστεί στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Με αυτή τη δύναμη κατά νου, οι τεχνολογίες που προωθούν την τεχνητή νοημοσύνη, τη συνθετική βιολογία και άλλους πυλώνες της λεγόμενης τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έχουν αρχίσει να διεισδύουν στην καθημερινή μας ζωή.

Ίσως δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα της επιτακτικής ανάγκης της τεχνοκρατικής ελίτ να αξιοποιήσει αυτές τις τεχνολογίες από την ψηφιακή ταυτότητα (https://www.zerohedge.com/technology/who-treaty-tied-global-digital-passport-and-id-system?ref=biztoc.com&curator=biztoc.com). Η υπόθεση μιας κυρίαρχης ψηφιακής ταυτότητας ως μηχανισμού τεράστιας κυβερνητικής παρακολούθησης ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της αυταρχικής απάντησης στην πανδημία COVID-19. Προφανώς, αυτή η κρίση δεν ήταν η μόνη περίπτωση ευκαιρίας να δοκιμάσουμε τα εργαλεία της δυστοπικής καταπίεσης.

Η πόλη της East Palestine στο Οχάίο δείχνει πόσο βαθιά ενσωματωμένη είναι αυτή η ατζέντα στα σχέδια της ελίτ. Προτού η πόλη εισέλθει στον δημόσιο διάλογο και γίνει η σκηνή μιας από τις χειρότερες περιβαλλοντικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ (https://www.zerohedge.com/political/ohios-apocalyptic-chemical-disaster-rages), η μεγαλύτερη είδηση που βγαίνει από αυτήν φαίνεται να είναι μια άλλη επανάληψη της συνεχιζόμενης πρωτοβουλίας για την εφαρμογή εργαλείων ψηφιακής παρακολούθησης σε δημόσιες υποδομές. Στα τέλη Ιανουαρίου, η East Palestine ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμα MyID προκειμένου να εξοπλίσει τους κατοίκους της πόλης και του γειτονικού Unity Township με ψηφιακές ταυτότητες. Η υπόθεση υποτίθεται ότι ήταν να εξοπλίσει τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης με ψηφιακά προφίλ υγείας εκείνων που θα περιθάλπονταν. Η πρωτοβουλία ψηφιακής ταυτότητας της East Palestine ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2022.

Η ανάπτυξη του προγράμματος MyID ανατέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της East Palestine. «Είναι κάτι σαν το παλιό βραχιόλι Ιατρικής Ειδοποίησης ή το παλιό Πρόγραμμα Vials of Life, ωστόσο αυτό συμβαίνει με τη νέα τεχνολογία. Είναι ένας κωδικός QR που μπορούμε να σαρώσουμε και θα εμφανίσει τις σχετικές πληροφορίες σας που σχετίζονται με την ιατρική. Δεν υπάρχουν πληροφορίες με τις οποίες κάποιος μπορεί να πάρει και να κλέψει την ταυτότητά σας. Απλώς για εμάς μπορούμε να φροντίζουμε ασθενείς που δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουν μαζί μας», δήλωσε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής της Ανατολικής Παλαιστίνης Keith Drabick.

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της East Palestine πραγματοποίησε μια εκδήλωση εγγραφής στο κοινοτικό κέντρο της πόλης τον Ιανουάριο σε μια προσπάθεια να οδηγήσει την εγγραφή στο σύστημα πληροφοριών που βασίζεται στο cloud. Κατάφεραν να συλλέξουν 5.000 δολάρια σε δωρεά για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του προγράμματος για να κάνουν τις πρώτες 250 φορητές συσκευές διαθέσιμες στους εγγεγραμμένους δωρεάν. Οι κωδικοί QR μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα βραχιολάκι ή σε ένα βασικό faub, αλλά εξαρτώνται από το λογισμικό ψηφιακής ταυτότητας που αποθηκεύει τις πληροφορίες υγείας ενός ατόμου σε μια βάση δεδομένων που φιλοξενείται στο cloud και στις δύο περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Drabick τόνισε ότι το πιλοτικό πρόγραμμα MyID προοριζόταν να έχει περιορισμένο πεδίο εφαρμογής που σχετίζεται στενά με ευαίσθητες ιατρικές πληροφορίες των εγγεγραμμένων, αναφερόμενος σιωπηρά σε υποκείμενες ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο που έχει τους σκεπτικιστές των ψηφιακών ταυτοτήτων επιφυλακτικούς σχετικά με την τεχνολογία. Ο Drabick θα συνέχιζε να υποχρεώνει τους σκεπτικιστές να εξερευνήσουν το πρόγραμμα παρά τις επιφυλάξεις τους. «Υπάρχει κάποιος τόσο δύσπιστος; Παρακαλώ ελάτε. Καθίστε, μιλήστε μας. Θα χαρούμε να σας δείξουμε όλα όσα συμβαίνουν με αυτό. Θα χαρούμε να σας δείξουμε πόσο ασφαλές είναι».

 

(βίντεο https://youtu.be/FUnBJijCbTo, διάρκεια 01:54)

 

 

Παρά την πρωτοβουλία για την εφαρμογή του προγράμματος MyID, ακόμη και οι αξιωματούχοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έχουν επιφορτιστεί με την ανάπτυξή του πιθανότατα δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν την καταστροφή που θα υποστεί η East Palestine μετά από μια ελεγχόμενη καύση μιας χημικής διαρροής που έχει μετατρέψει τη μικρή πόλη στη δική της εκδοχή του Τσερνόμπιλ (https://www.zerohedge.com/political/ohio-chernobyl-east-palestine-town-hall-scrapped-after-residents-report-health-problems) της Βόρειας Αμερικής. Ωστόσο, η ώθηση για την έναρξη μιας πρωτοβουλίας ψηφιακής ταυτότητας που προηγείται μιας απρόβλεπτης κρίσης είναι ένα μοτίβο που οι υποτιθέμενοι «συνωμοσιολόγοι» γνωρίζουν πολύ καλά.

Προτού η υστερία γύρω από το COVD-19 καταλάβει τον κόσμο, μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος Bill &Μelinda Gates και του Πανεπιστημίου Johns Hopkins προμηνύοντας την ενδεχόμενη πανδημία. Η εκδήλωση 201 δημιούργησε μια προσομοίωση για να μετρήσει την παγκόσμια αντίδραση σε μια επιδημία κορωνοϊού ως μέσο προώθησης των ίδιων των τεχνολογιών που βρίσκονται στο επίκεντρο του οράματος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το μέλλον, οι οποίες εφαρμόστηκαν επίσης στην East Palestine πριν από την κρίση της λεκάνης απορροής που θα άλλαζε το τοπίο της πόλης για πάντα. Ένας από τους εταίρους για το Event 201 ήταν το ID2020, μια πρωτοβουλία ψηφιακής ταυτότητας στην οποία ο Bill Gates επένδυσε σε μεγάλο βαθμό και χρησίμευσε ως αρχέτυπο για τα διαβατήρια εμβολίων που οι παγκόσμιες ΜΚΟ και οι κυρίαρχες κυβερνήσεις ήταν σταθεροί (https://www.zerohedge.com/news/2022-07-20/congress-pushes-ahead-its-digital-id-effort|) στην προσπάθεια να εφαρμόσουν.

Η καταστροφή στην East Palestine δικαίως δίνει έμφαση σε μια αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης για να σωθούν οι περίπου 5.000 κάτοικοι της πόλης από τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν καθώς είναι βυθισμένοι σε ένα καρκινογόνο μιάσμα που απειλεί τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη υγεία τους. Ενώ αυτή είναι η κατανοητή προτεραιότητα, τα υποκείμενα ρεύματα μοτίβων που έχουν προηγηθεί προηγούμενων κατασκευασμένων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης θέτουν τη χημική καταστροφή σε ένα νέο φως. Πρώτον, υπήρξε η επανεμφάνιση της ταινίας White Noise του 2022, η οποία φαινομενικά χρησίμευσε ως ένα κομμάτι προγνωστικού προγραμματισμού καθώς η πλοκή της επικεντρώθηκε στον απόηχο μιας χημικής έκρηξης που επηρέασε μια μικρή πόλη στο Οχάϊο. Τώρα, η ανάπτυξη ενός προγράμματος ψηφιακής ταυτότητας όπως αυτό που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης 201 εγείρει ακόμη περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στην East Palestine.

Οι αναρτήσεις των συνεισφερόντων που δημοσιεύονται στη Zero Hedge δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις της Zero Hedge και δεν επιλέγονται, επεξεργάζονται ή ελέγχονται από τους συντάκτες της Zero Hedge.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!