Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Oἰκογένεια ΕΒΗΧΕ Α Ι Μ Α (!) καί ΥΠΕΦΕΡΕ ἀπό ἄλλα συμπτώματα ὑγείας, μετά ἀπό τό τεράστιο ΤΟΞΙΚΟ ΣΥΝΝΕΦΟ, πού δημιουργήθηκε ἀπό τήν σιδηροδρομική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στό Ὀχάϊο!

 

Family left coughing up blood, suffering other health symptoms following massive toxic cloud created by

 rail disaster in Ohio!





(Νatural News) 
Φαίνεται ότι το καθεστώς Μπάϊντεν έχει ήδη εμπλακεί σε κατάσταση συγκάλυψης μετά τη μαζική σιδηροδρομική καταστροφή νωρίτερα αυτό το μήνα στο ανατολικό Οχάϊο, όπου χύθηκαν τόννοι τοξικών χημικών ουσιών και στη συνέχεια κάηκαν.

Στις 3 Φεβρουαρίου, ένα τραίνο της εταιρείας Νorfolk Southern εκτροχιάστηκε και περίπου 50 βαγόνια μεταφοράς χημικών εκτροχιάστηκαν, με πολλά να ανοίγουν και να παίρνουν φωτιά. 



Ήδη, οι κάτοικοι της East Palestine έχουν αναφέρει κατάλοιπα πετρελαίου εμφανή σε τοπικές πλωτές οδούς όπου παίρνουν το νερό της βρύσης τους, καθώς και σωματικά σημάδια και συμπτώματα, παρόλο που ομοσπονδιακοί και κρατικοί αξιωματούχοι τους λένε «όλα είναι εντάξει».

Επιπλέον, σύμφωνα με πολλούς κατοίκους, οι ήχοι της άγριας ζωής στην περιοχή - οι ήχοι που κάνουν οι σκίουροι και τα κελαηδίσματα των πουλιών στο Twitter - έχουν επίσης εκλείψει, ανέφερε η Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11760073/Ohio-couple-left-coughing-blood-wildlife-fled-thanks-chemical-train-disaster.html).

Μέσα σε 24 ώρες από την καταστροφή της 3ης Φεβρουαρίου, ένα τεράστιο, βρώμικο μαύρο σύννεφο που προερχόταν από την πύρινη σύγκρουση σάρωσε την ιδιοκτησία του Nathan και της Kelly Izotic, παρασυρόμενο από έναν δυτικό άνεμο. Προσθέτοντας στην προσωπική τραγωδία για το ζευγάρι, το νερό που τρέφει τον ελικοειδή κολπίσκο κοντά στο σπίτι τους προέρχεται από μια παροχή που έχει μολυνθεί άμεσα από την καταστροφή.

Tα περιβαλλοντικά και δυνητικά απειλητικά για τη ζωή επακόλουθα του εκτροχιασμού της «χημικής βόμβας» της σιδηροδρομικής εταιρείας Norfolk Southern (https://www.naturalnews.com/2023-02-14-toxic-gas-cloud-unleashed-over-ohio-farms-and-rivers.html) έχει επηρεάσει το ζευγάρι σε δύο μέτωπα. 

Υπέφεραν από οδυνηρή ασθένεια και έβηξαν αίμα από το περιστατικό και τώρα φοβούνται την πιθανότητα διάγνωσης καρκίνου στο μέλλον λόγω της παρουσίας δύο γνωστών καρκινογόνων χημικών ουσιών στο πύρινο νέφος που προκλήθηκε από τη συντριβή. 

Το πρόσφατα αγορασμένο ακίνητο 15 στρεμμάτων του ζευγαριού αντιμετωπίζει τώρα μια περιβαλλοντική καταστροφή. 

Η άγρια φύση έχει εξαφανιστεί και ανησυχούν ότι μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ, αναφέρει το πρακτορείο.

«Είχαμε κόκκινους και γκρίζους σκίουρους μέσα από αυτή την ιδιοκτησία, που συνεχώς επικοινωνούν με χαριτωμένους ήχους ο ένας με τον άλλο. 

Ήταν πολύ δυνατοί», είπε η Kelly, τεχνολόγος χημικών εργαστηρίων, στo πρακτορείο. «Και τώρα δεν υπάρχουν. Έχουν φύγει εντελώς λόγω της τοξικότητας που υπάρχει τους εδώ. 

Δεν υπάρχουν ούτε μικρά πουλιά. Ήταν παντού, αλλά έχουν εξαφανιστεί. Αυτό πρέπει να σας λέει κάτι».

«Μέσα σε 24 ώρες είχαμε συμπτώματα, όπως κάψιμο της μύτης, κάψιμο στα χείλη, συμφόρηση στο στήθος, πονόλαιμο και πονοκεφάλους, μεγάλους, μεγάλους πονοκεφάλους», συνέχισε η 45χρονη Kelly. 

«Ο γερμανικός ποιμενικός σκύλος μου Diesel, συνέχισε να κάνει εμετό και ήταν ληθαργικός».

«Το πυκνό σύννεφο κυλούσε ακριβώς πάνω από το σπίτι μας για τις δύο ημέρες που μείναμε», είπε ο Nathan, 29 ετών, εργαζόμενος στη βιομηχανία ενέργειας, στo πρακτορείο. «Την επομένη του εκτροχιασμού άρχισα να έχω συμπτώματα, σχεδόν σαν συμπτώματα Covid, σαν κάποιος να με έσπρωχνε στο στήθος. 

Είχα πολύ μεγάλη πίεση. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας άρχισε να γίνεται σοβαρή. 

Είχα πολύ κακό βήχα, πολύ κακό συναίσθημα στους πνεύμονες και το λαιμό μου. 

Και την επόμενη μέρα, χειροτέρεψε. Είχα κάψιμο στα χείλη, τη μύτη και τα μάτια μου και έντονο βήχα».

Το ζευγάρι μάζεψε γρήγορα τα υπάρχοντά του και αναχώρησε για ένα άλλο ακίνητο που βρίσκεται κοντά στα σύνορα μεταξύ Πενσυλβάνια και Νέας Υόρκης.

«Ξύπνησα περίπου στις 6 το πρωί μετά τη νύχτα που εκκενωθήκαμε και ήμουν στα πρόθυρα να καλέσω το ER. Έβηχα αίμα», συνέχισε ο Nathan, σημείωσε η Daily Mail

«Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν να γδυθώ και να δροσιστώ και να βγω έξω για να ανακουφιστώ. 

Ήμουν ζεστός παντού. 

Ήμουν πολύ κουρασμένος. 

Ήταν μέχρι την Πέμπτη, ή την Παρασκευή εκείνη την εβδομάδα μέχρι που άρχισα να αισθάνομαι κάποια ανακούφιση. 

Επιστρέφοντας εδώ τώρα όμως, τα χείλη μου αρχίζουν να τσούζουν ξανά και νιώθω ενα γρατσούνισμα στο λαιμό μου και έχω πονοκεφάλους».

H Kelly είπε επίσης στο πρακτορείο: «Ήμασταν στον γιατρό χθες και είπαν ότι δεν έχουν καν τοξικολογική εξέταση για να μπορέσουν να μας κάνουν τεστ, επειδή ακόμα δεν ξέρουν με τι έχουν να κάνουν.... 

Έτσι, δεν μπορούν καν να μας δοκιμάσουν - το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να θεραπεύσουν τα συμπτώματα. Είναι τρομακτικό».

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!