Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

12.600 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 12.000 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ: Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ à la OLAF SCHOLZ

Η Nancy Faeser (ομοσπονδιακή υπουργός εσωτερικών) και ο (καγκελάριος) Scholz μπορούν να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι: Η καταστροφή της Γερμανίας μέσω της ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης συνεχίζει να βαίνει σύμφωνα με το σχέδιο (Φωτογραφία: Imago)



27 Οκτωβρίου 2023


Με τεράστια αναταραχή στα μέσα ενημέρωσης και μαζική κριτική από το SPD και τους Πράσινους, ο καγκελάριος Olaf Scholz απαίτησε ότι όσοι «δεν έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στη Γερμανία» πρέπει τώρα να απελαθούν «σε μεγάλη κλίμακα» (https://www.spiegel.de/politik/deutschland/abschiebungen-linke-und-gruene-attackieren-olaf-scholz-unterstuetzung-kommt-von-kubicki-a-b98b2d13-754b-402f-91fd-3681d0adbe4b). Όσοι δεν έχουν καμμία προοπτική να παραμείνουν στη Γερμανία «επειδή δεν μπορούν να επικαλεστούν λόγους προστασίας πρέπει να επιστρέψουν», δήλωσε ο Scholz. 

Λίγο αργότερα, επανέλαβε τον εαυτό του: «Πρέπει να απελάσουμε όλο και πιο γρήγορα». Αυτό που πραγματικά σημαίνει αυτό φαίνεται τώρα σε ένα έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών της Nancy Faeser, το οποίο εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο (https://www.tichyseinblick.de/meinungen/faeser-migrationskrise-abschiebungen-islam-konferenz/). Ο αριθμός των απελάσεων πρόκειται να αυξηθεί κατά 600 – ετησίως. «Υποτίθεται ότι ο αριθμός των απελάσεων θα αυξηθεί κατά περίπου 600 (5%) ως αποτέλεσμα της αυστηρότερης υποχρέωσης εξόδου από τη χώρα», αναφέρει το σχέδιο με κάθε ειλικρίνεια και σοβαρότητα (https://twitter.com/jreichelt/status/1717114107319509392)

Αυτό το 5% αντιστοιχεί σε 600 άτομα - καθώς μόνο περίπου 12.οοο άτομα απελάθηκαν ολόκληρο το 2022.

Συγκριτικά, εξαιρουμένων των Ουκρανών, 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι (!) ήρθαν στη Γερμανία πέρυσι. Υποβλήθηκαν 244.000 αιτήσεις ασύλου, έναντι 251.000 τους πρώτους εννέα μήνες του τρέχοντος έτους. Αυτό σημαίνει 930 ανά ημέρα. Ούτε καν αυτό που εισχωρεί σε λίγες ώρες την ημέρα δεν πρόκειται να απελαθεί στο μέλλον καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. 

Αυτό το κατηγορητήριο κατά μιας κυβέρνησης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο πλαίσιο ότι το τελευταίο έτος πριν από την πανδημία 2019 – με σημαντικά λιγότερους μετανάστες συνολικά εκείνη την εποχή – περισσότεροι από 22.000 άνθρωποι απελάθηκαν. Ένας γελοία μικρός αριθμός, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικά υψηλότερος από ό, τι έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής - και επίσης στην περίπτωση της πλήρους «αύξησης» του Scholz - όσον αφορά τις απελάσεις.

Εν μέσω κατάρρευσης
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 300.000 αιτούντες άσυλο που έχουν απορριφθεί και είναι απολύτως υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τη χώρα (https://www.nius.de/Politik/alle-zahlen-alle-fakten-die-bittere-wahrheit-ueber-abschiebung-in-deutschland/117bdedf-9cdf-4aed-98a8-e90ff53dd5c5). 
Ο πραγματικός αριθμός των παράνομων μεταναστών και, συνεπώς, εκείνων που δεν έχουν καμμία πιθανότητα ασύλου ή δικαιώματος παραμονής είναι φυσικά σημαντικά υψηλότερος και είναι πιθανό να αυξηθεί εξαιρετικά ενόψει των μαζών που διασχίζουν καθημερινά τα γερμανικά σύνορα. 

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από αυτούς καταστρέφουν τα διαβατήριά τους εκ των προτέρων (https://www.bild.de/regional/dresden/dresden-aktuell/polizeigewerkschaft-schlaegt-alarm-95-prozent-der-fluechtlinge-ohne-papiere-85818230.bild.html), επειδή δεν είναι δυνατόν να απελαθούν χωρίς να γνωρίζουν τη χώρα καταγωγής τους, ο πραγματικός αριθμός δεν είναι γνωστός ή τουλάχιστον δεν δημοσιεύεται. 

Η Γερμανία κατακλύζεται από παράνομους μετανάστες. Η χώρα δεν βρίσκεται μόνο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, αλλά βρίσκεται ήδη στη μέση της. 

Σε ορισμένα μέρη, ιδιωτικά διαμερίσματα που είναι ήδη κενά κατάσχονται επειδή οι απελπιστικά υπερφορτωμένοι δήμοι δεν θέλουν να καταφύγουν ξανά σε γυμναστήρια και άλλα δημόσια κτίρια (https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/alexander-wallasch-heute/ziemiak-lanz-migration-wohnungen-beschlagnahmt/).

Παρά την καταστροφική αυτή κατάσταση, η οποία συνεχίζει να πολώνει την κοινωνία, ο σκανδαλώδης Γερμανός καγκελάριος δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο από το να μας πουλήσει 600 επιπλέον απελάσεις ετησίως ως σημαντική πολιτική πρωτοβουλία - και ακόμη και αυτό προκαλεί κριτική από τους υπεραριστερούς και μεταναστευτικούς λομπίστες του κόμματός του και από τον εταίρο του συνασπισμού των Πρασίνων, επειδή το θεωρούν υπερβολικά υψηλό. 

Και δεν είναι ούτε μια σταγόνα στον ωκεανό. Το μόνο σωστό μέτρο θα ήταν η πλήρης παύση της μετανάστευσης έως ότου απομακρυνθούν από τη χώρα όλοι όσοι υποχρεούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα, και στη συνέχεια αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι στους οποίους κανείς δεν θα γίνεται δεκτός χωρίς έγγραφα. 

Αλλά, φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί υπό αυτή την κυβέρνηση και η εισροή θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάρρευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει πρώτα να εξαλειφθεί το φανάρι της καταστροφής (Ampelkoalition) προτού μπορέσει να αποκατασταθεί κάτι σαν κατάσταση κράτους δικαίου στη μετανάστευση και, πάνω απ' όλα, στον επαναπατρισμό τους.




ΠΗΓΗ: 

Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!