Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Η Θ Η Κ Ε γιά τά όργανά της: Βελγίδα έ φ η β η, υποβλήθηκε σέ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ (!), λίγες ημέρες μετά τά 16α γενέθλιά της!!!! Φ Ρ Ι Κ Η !!!!!!


Ένα έφηβο κορίτσι στο Βέλγιο υποβλήθηκε σε ευθανασία και στη συνέχεια δωρήθηκαν τα όργανά της.

Από την Cassy Fiano-Chesser 22 Οκτωβρίου 2023

Η Le Soir ανέφερε ότι το κορίτσι, με το ψευδώνυμο «Εva» από τον Τύπο, πέθανε λίγες μέρες μετά τα 16α γενέθλιά της (https://www.lesoir.be/543769/article/2023-10-16/euthanasie-jen-ai-assez-je-veux-mourir-en-aidant-des-gens). Είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και ένοιωθε ότι δεν ήθελε πλέον να καταπολεμήσει την ασθένεια. «Έχω κουραστεί από αυτό», είπε.

Οι γονείς της φάνηκαν να υποστηρίζουν την επιλογή της να σκοτωθεί επίσης.

«Στην ατυχία μας, ήμασταν τυχεροί που είχαμε μια υπέροχη χρονιά: μας ενθάρρυνε, ποτέ δεν παραπονέθηκε, ποτέ, ούτε μία φορά», δήλωσε ο πατέρας της στη Le Soir. Και θα είμαστε αρκετά τυχεροί που θα μπορέσουμε να αποχαιρετήσουμε το παιδί μας».

Η ευθανασία για παιδιά νομιμοποιήθηκε στο Βέλγιο το 2014 και τώρα, η Eva έχει γίνει ένα από τα θύματά της (https://oneill.law.georgetown.edu/child-euthanasia-in-belgium/). Ο καθηγητής François Damas εξήγησε ότι, στην περίπτωση της Eva, η διαδικασία ήταν πιο δύσκολη.

«Αυτό που είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της ευθανασίας είναι η υποστήριξη, η τελευταία αποχαιρετιστήρια τελετή, το τελευταίο τελετουργικό του να μοιράζεσαι στιγμές, την στιγμή που το άτομο πεθαίνει. Το πρόβλημα με την ευθανασία που ακολουθείται από τη συγκομιδή οργάνων είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο μεταξύ θανάτου και συγκομιδής, διαφορετικά τα μοσχεύματα χάνονται», είπε, εξηγώντας ότι διαπράττουν δύο ξεχωριστές διαδικασίες.

«Τη στιγμή της ένεσης, αντί να αναισθητοποιήσω με μια τεράστια δόση (κάτι που κάνω κατά τη διάρκεια της ευθανασίας), εγχέω μια κανονική δόση αναισθησίας και σε εκείνο το σημείο ζητώ από την οικογένεια να φύγει από το δωμάτιο. Στη συνέχεια, μια ομάδα ανάνηψης διασωληνώνει την ασθενή, την αερίζει πριν την μεταφέρει στο χειρουργείο. Μόνο αργότερα, όταν εγκατασταθεί στο χειρουργείο, όλα είναι έτοιμα, θα βαθύνει η αναισθησία, θα σταματήσει ο αναπνευστήρας για να πεθάνει το άτομο και να δηλωθεί νεκρό, πριν ξεκινήσει η διαδικασία αφαίρεσης οργάνων».

Αν και συνήθως η διαδικασία διαρκεί μόνο μία ώρα, για την Eva, χρειάστηκαν 36 ώρες.

«Έπρεπε να διεξαχθούν εξετάσεις για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των οργάνων», είπε. «Και αποφασίσαμε να μην κάνουμε αυτές τις εξετάσεις πριν από την ευθανασία, επειδή θα υπέβαλαν τη νεαρή Eva σε μεταφορές, μεταφορές που δεν μπορούσε πλέον να ανεχθεί και οι οποίες της προκάλεσαν σημαντική ναυτία. Δεν επρόκειτο να την βάλουμε σε αυτού του είδους την ταλαιπωρία, ή ακόμα και τα βασανιστήρια, όταν ήταν ήδη σε μεγάλες δυσκολίες».

Τελικά, το συκώτι, τα νεφρά και οι πνεύμονες της Eva συλλέχθηκαν για δωρεά. «Οι πνεύμονες είναι ένα δείγμα που γίνεται με πιο εξαιρετικό τρόπο, επειδή συχνά καταστρέφονται μετά από παρατεταμένη ανάνηψη. Και οι πνευμονικές παθολογίες είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν», δήλωσε ο Damas. «Η καρδιά ήταν διαθέσιμη, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε παραλήπτης. Υπήρχαν μόνο ψηλοί άνδρες παραλήπτες, στους οποίους η καρδιά του κοριτσιού δεν θα ταίριαζε».

Ο Καναδάς είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης στη δωρεά οργάνων μετά την ευθανασία (ODE) και μια μελέτη που δημοσιεύθηκε φέτος στο American Journal of Transplantation σημείωσε ότι υπάρχουν σοβαρά ηθικά ζητήματα (https://www.liveaction.org/news/canada-leads-world-organ-donation-assisted-suicide/). "Το ODE εγείρει ορισμένες σημαντικές ηθικές ανησυχίες σχετικά με την αυτονομία των ασθενών, τη σύνδεση μεταξύ του αιτήματος για MAiD και του αιτήματος δωρεάς οργάνων και το αυξημένο βάρος που τίθεται σε σοβαρά άρρωστους ασθενείς MAiD", σημείωσε η μελέτη. Οι άνθρωποι που σκέφτονται την ευθανασία μπορεί να αισθάνονται πιεσμένοι να προχωρήσουν με αυτό, γνωρίζοντας ότι οι ζωές άλλων ανθρώπων βασίζονται στη δική τους αφαίρεση. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

"Ο δυνητικά επηρεασμένος ασθενής (σε αντίθεση με την απόσυρση του ασθενούς που διατηρεί τη ζωή) όχι μόνο αποφασίζει για την παροχή και τη διατήρηση της συναίνεσης της οδού του δότη, αλλά και για τη διατήρηση της συναίνεσης της οδού θανάτου MAID. Υπάρχει μια αναπόφευκτη διαπλοκή των οδών φροντίδας και οι συνεχιζόμενες αλληλεπιδράσεις με τους εκπροσώπους της OPO / συντονιστή δότη μπορεί να επηρεάσουν τον δότη να διατηρήσει τη συγκατάθεσή του για MAiD και δωρεά.

Το Βέλγιο είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ευθανασία. το 2022, οι θάνατοι από αυτήν αυξήθηκαν κατά σχεδόν 10% και αντιπροσώπευαν το 2,5% όλων των θανάτων στο Βέλγιο (https://bioedge.org/end-of-life-issues/euthanasia/belgium-euthanasia-deaths-rise-by-nearly-10/). Επιπλέον, στα 20 χρόνια από τότε που νομιμοποιήθηκε, πάνω από 27.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί (https://www.liveaction.org/news/belgium-died-euthanasia-27000/).

Κάθε δότης σκοτώνεται στη διαδικασία... Η ανάκληση της κατάστασης δωρεάς οργάνων από την άδεια οδήγησής σας δεν αρκεί, πρέπει επίσης να συμπληρώσετε ένα έγγραφο άρνησης.


ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ: Ο εγκεφαλικός θάνατος είναι ένα ψέμμα. Μην δωρίζετε τα όργανά σας - Δρ Paul A. Bryne



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ & MEΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ὁ ἐγκεφαλικός ΘΑΝΑΤΟΣ εἶναι ἕνα ΨΕΜΜΑ! Μή ΔΩΡΙΖΕΤΕ τά ὄργανά σας! - Δρ. Paul A. Bryne
ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ -ΠΕΡΑΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ- ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ»...
https://odysseiatv.blogspot.com/2023/04/me-paul-bryne.html



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/murdered-for-her-organs-belgian-teenager?publication_id=581065&post_id=138414242&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



Ευθανασία για αυτισμό και διανοητική αναπηρία στην Ολλανδία
https://alexschadenberg.blogspot.com/2023/10/euthanasia-for-autism-intellectual.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!