Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

"Ξαφνικοί" θάνατοι θερίζουν τα ιατρικά επαγγέλματα: Ο Peter Hotez παρατηρεί πάρα πολλούς αιφνίδιους θανάτους μεταξύ των φίλων του, «πρωταθλητών της παγκόσμιας υγείας».


(πιο αντιεπιστημονική στάση πεθαίνεις: " Γιατί η επιστήμη δεν χωράει διαφωνία" με την διαβόητη μαριονέττα της πλανδημίας Peter Hotez, MD, PhD)


Άθελά του ο Hotez συμμετέχει στην τάση των αναφορών "πέθανε ξαφνικά"
του Igor Chudov
28 Οκτωβρίου 2023


Πολλοί σκεπτικιστές του εμβολίου COVID ανέφεραν έναν ασυνήθιστο αριθμό «αιφνίδιων θανάτων» που συνέβησαν πρόσφατα.

Τέτοιες αναφορές απορρίπτονται πάντα ως «προκατειλημμένες». Και, ίσως, είναι προκατειλημμένοι. Πρέπει να παραδεχτώ ότι και εγώ είμαι προκατειλημμένος, και αυτό με εμποδίζει να κατηγορώ τα εμβόλια Covid για διάφορα μεμονωμένα περιστατικά που γνωρίζω.

Ωστόσο, τώρα έχουμε τον Peter Hotez, έναν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του εμβολίου Covid, να εντάσσεται άθελά του στο κλαμπ με τις «αναφορές ασυνήθιστων αιφνίδιων θανάτων».

Το σημερινό tweet του καθηγητή Hotez θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο των «στενών συναδέλφων και φίλων» του (https://twitter.com/PeterHotez/status/1718287220187001199). Ο Peter αναφέρει ότι ήταν «ακόμα ενεργοί όταν πέθαναν», οπότε εννοεί ξεκάθαρα αιφνίδιους θανάτους.


ht tps://twitter.com/PeterHotez/status/1718287220187001199

Οι ξαφνικά νεκροί φίλοι του ήταν «πρωταθλητές της παγκόσμιας υγείας», ακούραστοι υποστηρικτές του εμβολίου Covid όπως ο ίδιος

Ο καθηγητής Hotez δεν είναι σίγουρος σε τι να αποδώσει για αυτές τις τραγωδίες. Εργάζονταν υπερβολικά; Εξάντληση; - αναρωτιέται.

Επίσης, δεν είμαι σίγουρος· ίσως να φταίει και η κλιματική αλλαγή ή το άγχος που βίωσαν οι φίλοι του βλέποντας την παραπληροφόρηση για τα εμβόλια στο διαδίκτυο. 

Ιδέες κανείς;



ΠΗΓΗ: https://www.igor-chudov.com/p/peter-hotez-notices-too-many-sudden?publication_id=441185&post_id=138367746&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

  1. «Πόλεμος» εναντίον των υγιεινών τροφίμων! Έτσι θα πάρουν τον έλεγχο – ΒΙΝΤΕΟ ksipnistere  30/10/2023

    Τα οικονομικά προβλήματα που καλούνται να ανταπεξέλθουν οι κτηνοτρόφοι και γενικά οι αγρότες, οδηγούν τον πρωτογενή τομέα στην καταστροφή!!!

    Όλο και περισσότεροι οδηγούνται στην έξοδο και, σύμφωνα με εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, συγκεκριμένες πολυεθνικές περιμένουν στην γωνία για να αναλάβουν την παραγωγή με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

     

    Όπως αναφέρεται στις ΗΠΑ:

     

    «Οι μικροκαλλιεργητές αποτελούν πάντα απειλή!

    Εάν  πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίσουν μόνοι τους ότι προτιμούν να αγοράζουν τα προϊόντα τους από μικρούς  (παραγωγούς) αγρότες ή σε αγορές αγροτών, -επειδή πιστεύουν ότι είναι πιο υγιεινά, αυτό θα ήταν κόντρα στο σύστημα!

    Η κυβέρνηση δεν το θέλει αυτό και, η Monsanto σίγουρα  δεν το θέλει, ούτε καμία από τις μεγάλες αγροτικές επιχειρήσεις “Agra” το θέλουν. Οπότε κάνουν ό,τι μπορούν για να εξαφανίσουν τον μικροπαραγωγό αγρότη στην Αμερική. Κάντε τον να χρεοκοπήσει, αναγκάστε τον να πουλήσει την γη του, την οποία θα αναλάβει κάποιος μεγαλύτερος γεωργικός φορέας, έως ότου τελικά, ολόκληρη η τροφική αλυσίδα να ελέγχεται από μεγάλες εταιρείες και μεγάλες κυβερνήσεις (σ.σ. και στο τέλος από μία υπερ-πολυεθνική μητρική εταιρεία, την οποία ενδεχομένως θα χειρίζεται μία παγκόσμια εξουσία! Όποιος ελέγχει το φαγητό, ελέγχει τους ανθρώπους)».


    https://www.ksipnistere.com/2023/10/%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%85%ce%b3%ce%b9%ce%b5%ce%b9%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86.html

    πηγή : ksipnistere.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!