Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Τό DEATHVAX™ ξ α ν α χ τ υ π ά ΤΩΡΑ, σέ 'Hollywood Edition': Ο δημοφιλής 'στάρ' από τά «Φιλαράκια» Matthew Perry .....«πέθανε ξ α φ ν ι κ ά»!!!

https://www.india.com/entertainment/chandler-bing-dies-fan-made-episode-friends-monica-and-joey-date-each-other-heartbreaking-friends-moments-4592280/

Μια ακόμη ημέρα, μια ακόμη δολοφονία «εμβολίου», μία ακόμη αυτοκτονία μέσω ενός βιοόπλου.

Αυτή τη φορά είναι ο ηθοποιός Matthew Perry που πιο πρόσφατα αποζητούσε την φήμη προωθώντας δημόσια τα βιολογικά όπλα αργής θανάτωσης, ενώ περήφανα φορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το "COULD I BE ANYMORE VACCINED?" ("Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο  εμβολιασμένος).


Νεκρός από ανεπιθύμητη ενέργεια σε ηλικία 54 ετών. Αλλά το προωθούσε μέχρι το πολύ πικρό τέλος...



... και φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του χάρη στις βλαβερές συνέπειες της επαναλαμβανόμενης τροποποιημένης έκθεσης σε «εμβόλιο» mRNA, η οποία γνωρίζουμε ότι καταστρέφει την παραγωγή κολλαγόνου και το δέρμα.

Βασικά, ο Matthew Perry ήταν ένα γενετικά τροποποιημένο εργοστάσιο ανθρώπινης πρωτεΐνης ακίδας (SP 2) που έπασχε από VAIDS. Η «ξαφνική» καρδιακή ανακοπή του είναι μόνο μία από τις πολλές πιθανές γνωστές παρενέργειες.

Εάν ο Matthew Perry και οι συνάδελφοί του που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ως "εμβολιασμένοι" NPC(*) του Χόλλυγουντ ήταν αναγνώστες αυτού του Substack, τότε θα είχαν αποφύγει κατά πρώτο λόγο αυτές τις θανατηφόρες ενέσεις όπως την πανούκλα, αλλά θα είχαν επίσης τα απαραίτητα εργαλεία για τη θεραπεία των ανεπιθύμητων ενεργειών καρδιακού και turbo καρκίνου με βάση το VAIDS, καθώς και της απόρριψης "εμβολίων", περιβαλλοντικών τοξινών κ.λπ. με φθηνές θεραπείες συνδυασμού φαρμάκων:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Πιθανή θεραπευτική προσέγγιση για τη διαχείριση της μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό κατά τον COVID (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/exclusive-research-bombshell-possible).



Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό άρθρο στη συνεχιζόμενη σειρά αυτού του Substack που εκθέτει το τροποποιημένο βιολογικό όπλο αργής θανάτωσης mRNA και τις διάφορες σχετικές στρατηγικές μετριασμού θανάτου και ασθενειών που προκαλούνται από το «εμβόλιο» και ενσωματώνουν φθηνά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα που λειτουργούν πραγματικά.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/exclusive-research-bombshell-possible)

Η συνεργιστική σύζευξη ιβερμεκτίνης και φενβενδαζόλης βρέθηκε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ στην πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/synergistic-pairing-of-ivermectin).


Αυτό το Substack έχει γράψει πρόσφατα για τα θαυματουργά φάρμακα Ivermectin και Fenbendazole: Ως συνδυαστική θεραπεία, αυτά τα δύο φάρμακα προσφέρουν μια εξαιρετικά συνεργιστική προσέγγιση για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος παθήσεων, από βλάβες ένεσης βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης έως ασθένειες με βάση το πριόν έως καρκίνους (turbo) κ.λπ.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/synergistic-pairing-of-ivermectin)

Και αυτοί οι «ξαφνικοί» θάνατοι δεν περιορίζονται μόνο στους σκανδαλώδεις καρριερίστες σηματοδότες της αρετής στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά, επίσης, και στους σηματοδότες αρετής του Ιατρικού Βιομηχανικού Συμπλέγματος, γεγονός που μας φέρνει πίσω σε μία από τις αγαπημένες ψυχοπαθείς μαριονέτες υπερασπιστές των «ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων για τους οποίους έχουμε μιλήσει σε αυτό το Substack:


Το να θρηνεί ο Hotez (**) για την απώλεια των «Φίλων» του μια μέρα πριν από τον θάνατο του ηθοποιού των «Friends» είναι πέρα από ειρωνικά συμπτωματικό, αλλά, παρ' όλα αυτά, είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για τον συνεχιζόμενο κατακλυσμό της «ξαφνικίτιδας» που τείνει να γίνει ειρωνικά συμπτωματικό.

Ή μήπως είναι πραγματικά μια περίπτωση PSYOP-CLIMATE-CHANGE που χτυπά ξανά, και ξανά, και ξανά, ή θα μπορούσε τελικά να είναι PSYOP-TRUST-THE-$CIENCE;:

«Η θανατηφόρα άνοδος της αντιεπιστήμης: Η προειδοποίηση ενός επιστήμονα» (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/the-deadly-rise-of-anti-science-a).




Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 ο κοινωνιοπαθής Peter Hotez εργάζεται επιμελώς σε ένα εμβόλιο αγκυλόστομου χωρίς αποτέλεσμα. Απίστευτα ποσά χρημάτων που εκλάπησαν μέσω φόρων διοχετεύτηκαν σε αυτόν τον απατεώνα και το «εμβόλιο» του, και όμως, όπως και οι ερευνητές του AIDS, δεν έχει τίποτα να δείξει για την «έρευνα» του, εκτός από τα περιέργως ανεξάντλητα κεφάλαια που συνεχίζει να λαμβάνει...

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/the-deadly-rise-of-anti-science-a)

Αλλά πραγματικά, όλα αυτά μπορούν απλά να εξηγηθούν ως οπλοποιημένες χρήσιμες ηλίθιες διασημότητες που συμμετέχουν δημόσια στις δικές τους μαζικές τελετουργικές βιο-αυτοκτονίες, ενώ προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινωνία στο σύνολό της:



Οι ηλίθιοι κυριολεκτικά αποδεκατίζονται σε πραγματικό χρόνο ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.

ΜΗ συμμορφώνεστε.


(*) NPC (Non-player character)Ένας χαρακτήρας χωρίς παίκτη (NPC), ή χαρακτήρας χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής, είναι οποιοσδήποτε χαρακτήρας σε ένα παιχνίδι που δεν ελέγχεται από έναν παίκτη. [1] Ο όρος προέρχεται από τα παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων, όπου εφαρμόζεται σε χαρακτήρες που ελέγχονται από τον gamemaster ή τον διαιτητή και όχι από άλλο παίκτη. Στα βιντεοπαιχνίδια, αυτό συνήθως σημαίνει έναν χαρακτήρα που ελέγχεται από τον υπολογιστή (αντί για έναν παίκτη) που έχει ένα προκαθορισμένο σύνολο συμπεριφορών που δυνητικά θα επηρεάσουν το παιχνίδι, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα το προϊόν πραγματικής τεχνητής νοημοσύνης. (Πηγή: 


(**) https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Hotez


ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/deathvax-strikes-again-hollywood?publication_id=400535&post_id=138378860&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο σταρ των «Φίλων» Matthew Perry πεθαίνει από «πνιγμό»

https://www.thegatewaypundit.com/2023/10/breaking-friends-star-mathew-perry-dies-drowning/

[...]

Το TMZ ανέφερε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον ηθοποιό νεκρό μέσα στο τζακούζι του αφού ανταποκρίθηκαν σε κλήση για καρδιακή ανακοπή.

Αναφέρεται ότι ο Perry πέθανε από προφανή πνιγμό, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο του Perry έχουν αποκρυφτεί από το κοινό αυτή τη στιγμή.

[...]

Πηγές επιβολής του νόμου μας λένε ότι ο ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο σε ένα σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες ... όπου μας λένε ότι φαίνεται να έχει πνιγεί. Οι πηγές μας λένε ότι οι πρώτοι ανταποκριτές έσπευσαν σε μια κλήση για καρδιακή ανακοπή. Δεν είναι σαφές πού ακριβώς συνέβη αυτό.

Οι πηγές μας λένε ότι βρέθηκε σε τζακούζι στο σπίτι ... Και μας είπαν ότι ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ στη σκηνή. Μας λένε επίσης ότι δεν υπάρχει δόλος.

[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!