Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Σ Η Μ Α Ι Ε Σ βάλαμε ΟΛΟΙ ; Παιδιά της Ελλάδος ΠΑΙΔΙΑ; Δέν ξεχνάμε!

 





5 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!
    ΕΙΝΑΙ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο!
    Πολλοί συμπολίτες, εδώ καί αρκετά χρόνια, α δ ι α φ ο ρ ο ύ ν απολύτως, γιά νά αναρτήσουν τήν Ελληνική Σημαία στά μπαλκόνια τους!
    Που κανονικά θά μπορούσε νά παραμένει ΜΟΝΙΜΩΣ ανηρτημένη όλο τόν χρόνο!
    Βλέπουμε συχνότατα σέ ταινίες λ.χ. από τίς ΗΠΑ, πλείστα όσα αμερικανικά σπίτια νά έχουν ανηρτημένη τήν σημαία τους ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ καί όχι μόνο στίς περιπτώσεις εθνικών επετείων! Καί αυτοί ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ημέρες Δόξης καί Μεγαλείου όπως η Πατρίδα μας!
    Τό τρομερό μαρξιστικό δηλητήριο της τρισάθλιας μεταπολιτεύσεως, "απέδωσε" καί σέ αυτήν τήν περίπτωση τά ...."αναμενόμενα"!
    Όσοι δέν σταθούμε όμως ΑΠΕΝΑΝΤΙ ( καί ΞΕΚΑΘΑΡΑ, δίχως μισόλογα ) σέ κάθε είδους αυτοκτονικές πρακτικές αφελληνισμού καί λήθης ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ, ΠΙΣΤΕΩΣ καί ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ, θά είμαστε άξιοι της τύχης μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Ανάσταση εύχομαι και ξέρουμε τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητέ φίλε Ιωάννη, "τό τρομερό (και ΒΡΩΜΕΡΟ) μαρξιστικό δηλητήριο της τρισάθλιας μεταπολιτεύσεως, "απέδωσε" καί σέ αυτήν τήν περίπτωση τά ...."αναμενόμενα"!".

    ναι! έτσι είναι πράγματι όπως τα λες!

    ο Έλληνας πλέον ντρέπεται να σταθεί και να διακηρύξει ότι είναι Έλληνας, ότι προέρχεται από την πιο ένδοξη και ανώτερη φυλή που είναι αγκάθι στο μάτι των ζηλόφθονων εχθρών αλλά και "φίλων" μας.

    ντρέπεται, γιατί άνθρωποι (;;;) λεροί που δεν είναι καν Έλληνες αλλά παριστάνουν αυτούς, λέκιασαν το όνομά του και φοβάται ότι τον συνδέουν με ό,τι πιο ποταπό και βρώμικο (χαρακτηριστικό συγκεκριμένων φύλων).

    με αυτήν την ρετσινιά και την γενική εξαθλίωση να τον βαραίνουν προτίμησε να βυθιστεί στην λήθη.

    πιθηκίζει συμπεριφορές και ξένες βάρβαρες κουλτούρες, τις οποίες -αλλοίμονο!- έχει ως πρότυπα.

    τα σύμβολα του τα ξέχασε,
    εκείνα τα σύμβολα που τιμήθηκαν και αναδείχθηκαν μέσα από ευλογημένους αγώνες αιώνων, με το αίμα ηρώων και αγίων μαρτύρων.

    φίλε Ιωάννη, μην κρυβόμαστε, λαός που δεν τιμάει και δεν κρατάει τα σύμβολα και την Ιστορία του καλό είναι να τιμωρηθεί και να καθαριστεί από το σάπιο.

    η Ελλάδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και δεν θα πεθάνει στο πείσμα ίσως την έχουν στο μάτι, αλλά οι Έλληνες που δεν είναι άξιοι να φέρουν αυτόν τον τίτλο, δεν αξίζει να διαιωνίζονται.

    για να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει ένα Έθνος τόσο τρανό όσο το ελληνικό, θα πρέπει να καθαρίσει από φίδια και προδότες.

    Ζητώ η 28η Οκτωβρίου!!

    Ζητώ το Έθνος των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι της Οδύσσειας!

    Και βέβαια αναρτήσαμε την Σημαία μας στο μπαλκόνι κι όπως λέτε, θα έπρεπε να είναι μόνιμα στα μπαλκόνια μας, όπως γίνεται στην Αμερική αλλά και σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες!

    Δεν κοστίζει.

    Εκτός κι αν ξαφνικά οι Έλληνες γίναν κιοτήδες και φοβούνται μην τους πουν Έλληνες.

    Ζητώ η 28η Οκτωβρίου!

    Ζητώ το Έθνος!

    Κι όσοι τους τσούζει, περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρούσα κυματίζει μια κουκλίτσα στο μπαλκόνι μας - η Σημαία μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!