Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ - Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ (και κορυφαίος επιδημιολόγος) του "Covid 0" της Κίνας πεθαίνει ΞΑΦΝΙΚΑ!!!

Περί της ματαιότητας των παρεμβάσεων της εποχής του Covid.



Μερικές ημέρες ξυπνάτε και το έδαφος ξαφνικά μετατοπίζεται κάτω από τα πόδια σας, και σήμερα ήταν μία από αυτές τις ημέρες. 
Εκτός από το δεξί χέρι του Σι Τζινπίνγκ, ο Li Keqiang (https://www.reuters.com/article/china-obituary-likeqiang-idAFKBN31R00K) πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή απόψε. 
Ο Σι τον παραγκώνισε επειδή αντιτάχθηκε σε πολλές από τις αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Ένας τέτοιος αιφνίδιος θάνατος δεν θα ήταν απαραίτητα αρκετός για να σηκώσει τα φρύδια μου. 

Ωστόσο, ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ και ο αρχιτέκτονας του "Μηδενικού Covid" της Κίνας (https://apnews.com/article/china-wu-zunyou-epidemiologist-died-covid-19-7dfb4042fd81d6af78e91331077e2728#:~:text=BANGKOK%20(AP)%20%E2%80%94%20Wu%20Zunyou,He%20was%2060.) και μόνο αυτό το τελευταίο γεγονός θα κινούσε από μόνο του την περιέργειά μου, ή και τα δύο; 

Λοιπόν, φαίνεται ότι κάποιος ξεκίνησε τις ...εκκαθαρίσεις.
Από γεωπολιτική άποψη, ο πρώτος θάνατος είναι πιο σημαντικός από τον δεύτερο, καθώς ο Li αντιτάχθηκε στα μέτρα Covid, μεταξύ άλλων πολιτικών αποφάσεων που καθοδηγούνται από τον Σι, ωστόσο, από τη δική μου οπτική, ο δεύτερος θάνατος είναι πολύ πιο... αποθαρρυντικός

Πριν από μήνες έγραψε ένα εσωτερικό σημείωμα προτρέποντας την κινεζική κυβέρνηση να αποφύγει ακραίες ενέργειες και μέτρα, αλλά το να μιλήσει δημόσια αυτό είναι θανατική ποινή. Προφανώς, και ιδιωτικά.

Το επίκεντρο αυτού του Substack είναι η υγεία, οπότε αν θέλετε περισσότερο πλαίσιο που σχετίζεται με τον τεχνολογικό εμπορικό πόλεμο μεταξύ άλλων, ελέγξτε τις άλλες δημοσιεύσεις μου, αλλά το ακόλουθο άρθρο ειδήσεων είναι ακόμη πιο τρομερό ενόψει των τελευταίων 2. Σε περίπτωση που ακόμα δεν καταλαβαίνετε, το παρακάτω «εύρημα» είναι μια προειδοποίηση, όχι μια επιστημονική ανακοίνωση.


Και αφού μιλάμε για καλυμμένες βιολογικές απειλές, τι θα λέγατε να μιλήσουμε για την τελευταία; 

Αυτό το νέο έγγραφο κυττάρων σχετικά με τη συνεχή προσαρμοστική εξέλιξη σε ενδημικούς ιούς επικεντρώνεται στον SARS-CoV-2 σε ορισμένες ενότητες (https://www.cell.com/cell-host-microbe/fulltext/S1931-3128(23)00380-3).


Η γρίπη είναι ένα από τα πρωτότυπα παραδείγματα αντιγονικής παρέκκλισης, πώς ένας ιός μεταλλάσσεται και αλλάζει τα αμινοξέα του για να ξεφύγει από το ανοσοποιητικό, μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν ένα μοναδικό παράδειγμα, σχεδόν στο δικό του πρωτάθλημα. Εδώ σε σύγκριση με τη γρίπη Α H3N2 και H1N1, ο SARS-CoV-2 μεταλλάσσεται 2,5 φορές περισσότερο και ορισμένοι άλλοι ερευνητές μερικές φορές το αναφέρουν ως 10 φορές περισσότερο.

Ο SARS-CoV-2 δεν δείχνει σημάδια διακοπής και οι λόγοι είναι πολλοί. Από τις πρώτες λίγες επιθετικά παθογόνες «παραλλαγές» (Wuhan έως Delta), στο προφανές εμβόλιο, στην αξιοθρήνητη φαρμακολογική παρέμβαση, ειδικά το Paxlovid και το Molnupiravir. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους πρώτους τρόπους παρακάτω.

It's viral evolution babyyyyy!
(https://hiddencomplexity.substack.com/p/its-viral-evolution-babyyyyy-)

Όσον αφορά το Paxlovid, έγραψα μερικά άρθρα που το καλύπτουν, αλλά το πιο σημαντικό θα ήταν αυτό, όπου υποστηρίζω και παραθέτω στοιχεία σχετικά με το πώς η χρήση του Paxlovid είναι επικίνδυνη, εμποδίζει την ανάπτυξη κατάλληλης ανοσίας, το σώμα σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καθαρίσει αποτελεσματικά τον ιό και δεν παράγετε κατάλληλο ανοσοποιητικό, επομένως οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Paxlovid σαν να κατανάλωναν καραμελάκια tic-tac θα μπορούσαν να γίνουν γόνιμο έδαφος για την εξέλιξη του ιού. (https://hiddencomplexity.substack.com/p/paxlovid-use-becomes-dangerous-hcq)

Πηγή: https://www.nature.com/articles/s41586-023-06649-6

Εδώ οι συγγραφείς διαπίστωσαν, μετά από εκτεταμένη και λεπτομερή παρακολούθηση, ότι το Molnupiravir επιταχύνει την εξέλιξη του SARS-CoV-2, προκαλώντας μεταλλάξεις. Αυτή η επίδραση παρατηρήθηκε σε πολλές χώρες. Μαζί με το Paxlovid, αυτό ήταν ένα άλλο φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό σε κλινικά περιβάλλοντα και σε αντίθεση με το άχρηστο φάρμακο της Pfizer, εκατοντάδες επιστήμονες προειδοποίησαν για τη δυνατότητα αυτού του φαρμάκου να προκαλέσει μεταλλάξεις, πριν καν προταθούν οι δοκιμές.

Σε αυτό το σημείο κυριολεκτικά όλες οι προτεινόμενες παρεμβάσεις ήταν τουλάχιστον αντιπαραγωγικές, αλλά πιθανότατα επιβλαβείς μακροπρόθεσμα, αλλά δεν πρέπει να κάνετε κανένα λάθος ή να πέσετε σε αφηγηματικές παγίδες. Αυτό το σενάριο ήταν αναπόφευκτο.

Τα φάρμακα, τα κακοσχεδιασμένα, κακώς μελετημένα εμβόλια ήταν απλώς επιταχυντές, η φωτιά ήταν ήδη εκεί. Αυτό μας οδηγεί να συζητήσουμε και να πάμε ενάντια σε ένα από τα τρέχοντα δόγματα της βιολογίας και της ιολογίας. Ο SARS-CoV-2 αναπαράγεται τώρα όσο τίποτα άλλο, αλλάζει όπως κανένα άλλο παθογόνο στην επιστημονική ιστορία, είναι μια μοναδική χίμαιρα, ωστόσο, τίποτα στη βιολογία ή στο σύμπαν δεν αναπτύσσεται απεριόριστα.

Σε ποιο σημείο φτάνουμε σε ένα όριο αναπαραγωγής και ο ιός αρχίζει να αλλάζει προς μια πιο παθογόνο κατάσταση; Αυτή η πρόταση δεν είναι απλώς παρατηρητική, ας υποθέσουμε ότι είναι ένα... μαθηματικό συναίσθημα. Μπορεί να συμβεί ή όχι, δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε, αξίζει να προβληματιστούμε.

Ως PSA, ο Tedros δημοσίευσε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο και ο ΠΟΥ εξακολουθεί να πιέζει για μια Συνθήκη Πανδημίας και είναι ακόμη πιο σκανδαλώδης από τις τελευταίες προτάσεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν από τη δική τους βούληση.



ΠΗΓΗ: https://hiddencomplexity.substack.com/p/chinas-covid-0-architect-suddenly



ΕΠΙΣΗΣ:

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος της Κίνας, ο οποίος οδήγησε τη χώρα στην αυστηρή πολιτική μηδενικού COVID του Πεκίνου, πέθανε σε ηλικία 60 ετών, σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές. https://www.epochtimes.de


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!