Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

ΙΣΛΑΜ: ΜΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΙΣΟΥΣ: Ο Τούρκος δολοφόνος του γκαράζ κρατούσε λίστα θανάτου με τους Γερμανούς τους οποίους αποκαλούσε «ανθρώπους της κόλασης»!!!!!

Μίσος από την κάννη ενός όπλου: Πολλοί προβληματικοί μετανάστες είναι ωρολογιακές βόμβες (Συμβολική εικόνα: Shutterstock)

Από τον Alex Cryso
25 Οκτωβρίου 2023


Το γεγονός ότι το πολιτικό Ισλάμ είναι περισσότερο μια ιδεολογική-ψυχική ασθένεια παρά μια θρησκεία δεν πρέπει πλέον να αποτελεί μυστικό για τους περισσότερους. 
Οι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι μισούν τη χώρα υποδοχής τους, έχουν πρόβλημα με τα πάντα και τους πάντες, και μόλις αρχίσουν να «καταδιώκουν» τους εχθρούς τους, αυτό συμβαίνει αδιάκοπα. 

Και μόλις κάτι έχει περάσει στα κατηχημένα από την πλύση εγκεφάλου κρανία, είναι γνωστό ότι δεν βγαίνει ξανά εύκολα. Κάποιοι είναι «τραυματισμένοι», κάποιοι μουσουλμάνοι υποτίθεται ότι ακούν φωνές που τους οδηγούν να κάνουν ακατανόητα πράγματα και κάποιοι επιτίθενται  σε έκσταση φωνάζοντας «Allahu Akbar». Προσθέστε σε αυτό ένα μεγάλο μέρος της προκατακλυσμιαίας δεισιδαιμονίας, και έχετε τον τέλειο πολυπολιτισμικό τρόμο.


Και όμως, και οι Γερμανοί (σσ. και όχι μόνο) είναι επίσης εξοικειωμένοι με την έννοια της εκδίκησης, αν και έχει θαφτεί πολύ μέχρι στιγμής
Ο γερμανικός θεός της εκδίκησης Vidal σκοτώνει τον λύκο Fenris σε μια μονομαχία, η οποία αρχικά ήταν ακίνδυνη, αλλά στη συνέχεια έγινε ισχυρότερη από μέρα σε μέρα και τελικά καταβρόχθισε τον πατέρα του Vidal, Odin στην παγκόσμια πυρκαγιά (Ragnarök). Λεπτομέρεια από τον Σταυρό του Gosforth. Δημόσιος τομέας.

Ο 26χρονος Τούρκος Abdulsamet Y. από το Ντόρτμουντ είναι επίσης μια τέτοια περίπτωση από μόνη της (https://www.focus.de/panorama/welt/ueber-ein-dutzend-namen-aufgefuehrt-mutmasslicher-tiefgaragen-moerder-aus-bochum-fuehrte-liste-mit-hoellenmenschen_id_230461565.html): Είναι πλέον γνωστός ως ο «δολοφόνος του γκαράζ του Μπόχουμ» επειδή πυροβόλησε έναν 58χρονο ντόπιο αρκετές φορές στην πλάτη σε υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων - από «μίσος για τους Γερμανούς», όπως ανακοινώθηκε τώρα στη δίκη στο Μπόχουμ. 

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ο Abdulsamet Υ. είχε σχεδιάσει περαιτέρω δολοφονίες, οι οποίες είχαν υπόβαθρο εν μέρει από προσωπική «προσβολή» μέσω υποτιθέμενης προσβολής, εν μέρει υποκινούμενης από μίσος: Μια λίστα με τον τίτλο «Άνθρωποι της κόλασης» βρέθηκε στο smartphone του, η οποία περιείχε τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΧΘΡΩΝ, τους οποίους ο Τ Ο Υ Ρ Κ Ο Σ ήθελε ακόμα να βγάλει από τη μέση, μεταξύ των οποίων ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του γραφείου δημόσιας τάξης και επίσης ένα ΖΕΥΓΑΡΙ από το Hamm, το οποίο του είχε ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ απλώς για την ΑΓΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ. Όλοι έπρεπε να αποχαιρετήσουν τα εγκόσμια με τη βία. Κάποιοι υπήρχαν στη λίστα ως «ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ του AfD».

Ένα σκυθρωπό βλέμμα του ήταν αρκετό
Ο 58χρονος επιχειρηματίας Alfred N. εμφανίστηκε επίσης στη λίστα θανάτου των ανθρώπων που φέρεται να είχαν προκαλέσει πικρή αδικία στον Y. Στην περίπτωσή του, μια κυκλοφοριακή διαφορά ήταν επίσης η αιτία. Ο μουσουλμάνος στη συνέχεια μεταμφιέστηκε σε εργάτη - και πυροβόλησε τον Alfred N. από πίσω στο υπόγειο πάρκινγκ. 

Ήδη από τον Σεπτέμβριο, η εισαγγελία επιβεβαίωσε την υποψία της ότι ο Abdulsamet Y. μισεί τους Γερμανούς. Ειπώθηκε επίσης ότι ήθελε να «σώσει το γόητρό του» και να μην βγει «ως ηττημένος» από τη διαμάχη.

Όσον αφορά αυτές τις συμπεριφορές - προσβεβλημένη «τιμή» και «υπερηφάνεια» ως κίνητρα για το έγκλημα - δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να υπάρξει μεμονωμένη περίπτωση: 

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Αφρικανός δολοφόνος με τα μαχαίρια από το Illerkirchberg μαχαίρωσε τον 14χρονο Ece, τον οποίο νόμιζε ότι ήταν Γερμανός και στον οποίο ήθελε να «εκδικηθεί» για τις ταπεινώσεις που είχε υποστεί. Σε γραπτές σημειώσεις, ο 27χρονος από την Ερυθραία αναφέρθηκε στους Γερμανούς ως «βρώμικους» και τους συνέκρινε με χοίρους. 

Τον Οκτώβριο του 2022, ένας 26χρονος Σομαλός έσφαξε δύο Γερμανούς τεχνίτες ενώ πήγαιναν στη δουλειά τους. Το μοτίβο εδώ: "Θυμός κατά των Γερμανών". 

Ενόψει αυτών των περιπτώσεων, τίθεται το ερώτημα πόσοι Abdulsamet υπάρχουν σήμερα στη Γερμανία και την Ευρώπη που συναντάμε καθημερινά και από τους οποίους δεν γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς βρίσκονται σε αμφίβολη ψυχική κατάσταση και πότε θα τρελλαθούν. 

Ένα πράγμα είναι σαφές: ένα καυστικό βλέμμα, μια λάθος λέξη ή ακόμα και ένα επικριτικό σχόλιο μπορεί προφανώς να είναι αρκετό για να βρεθείτε στη λίστα θανάτου των μισητών Γερμανών «ανθρώπων της κόλασης».


ΠΗΓΗ: https://beischneider.net/2023/10/25/hasskultur-im-islam-tuerkischer-garagen-moerder-fuehrte-todesliste-mit-deutschen-hoellenmenschen/



Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: 20 Β Ι Α Σ Μ Ο Ι την Ε Β Δ Ο Μ Α Δ Α    στην πρωτεύουσα
Δραματική αύξηση από το 2017

(δημοσιεύθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2023)
https://reitschuster.de/post/20-vergewaltigungen-pro-woche-in-der-hauptstadt/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!