Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΟΜΒΑ - Ντοκυμανταίρ εμπλέκει τον Schwab, τον Gates, τον ΠΟΥ, τον ΟΗΕ και άλλες παγκοσμιοποιημένες οντότητες σε μαζικό έγκλημα «δημοκτονίας».


Ο Najadi επικεντρώνεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο ο αείμνηστος πατέρας του, Hussain Najadi, συνίδρυσε μαζί με τον παγκοσμιοποιημένο Γερμανό τεχνοκράτη Klaus Schwab.

Ο κόσμος πρέπει να «κόψει το κεφάλι του φιδιού» ειδάλλως θα περιέλθει σε μια νέα σκοτεινή εποχή τυραννικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ανέφερα την περασμένη εβδομάδα τη σύλληψη ενός εξέχοντος διεθνούς δικηγόρου που ερευνά και εκθέτει την εγκληματική πρόθεση γύρω από την απελευθέρωση τοξικών «εμβολίων» Covid στον παγκόσμιο πληθυσμό (https://open.substack.com/pub/leohohmann/p/attorney-and-international-freedom?r=qrouj&utm_campaign=post&utm_medium=web).

Σήμερα, ανακάλυψα έναν άλλο άνδρα με επιρροή, μαζί με μια γυναίκα, που ίσως να θέλουν να φυλάνε τα νώτα τους.

Πρόκειται για τον Ελβετό τραπεζίτη Pascal Najadi και την Ελβετίδα επιστήμονα που έγινε πληροφοριοδότης του ΠΟΥ Dr. Astrid Stuckelberger (https://www.newstarget.com/2023-10-02-astrid-stuckelberger-exposes-secret-dictatorship-un-who.html).

Ο Najadi είναι ένας εξέχων πρώην Ελβετός τραπεζίτης που έχει ζητήσει τη σύλληψη των εταιρικών ελίτ και των μη εκλεγμένων γραφειοκρατών της παγκοσμιοποίησης για ισχυρισμούς περί «δημοκτονίας».

sPascal Najadi

Σύμφωνα με τη Wikipedia, η δημοκτονία είναι ένας όρος που επινοήθηκε από τον Αμερικανό πολιτικό επιστήμονα Rudolph Rummel (https://en.wikipedia.org/wiki/Democide) για να περιγράψει "την εκ προθέσεως δολοφονία ενός άοπλου ή αφοπλισμένου ατόμου από κυβερνητικούς πράκτορες που ενεργούν υπό την έγκυρη ιδιότητά τους και σύμφωνα με την κυβερνητική πολιτική ή την υψηλή διοίκηση". Ο ορισμός αυτός καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θανάτων, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών θανάτων που οφείλονται σε κυβερνητικές πράξεις εγκληματικής παράλειψης και αμέλειας από κυβερνήσεις ή άτομα με de facto κυβερνητικές εξουσίες.

Ο Pascal Najadi, ένας Ελβετός έμπορος τραπεζίτης περσικής καταγωγής, ένωσε τις δυνάμεις του με τη Δρ Astrid Stuckelberger για να απαιτήσει ποινικές διώξεις όσων βρίσκονται πίσω από τις ενέσεις Covid της Big Pharma, τις οποίες περιγράφουν ως «βιολογικά όπλα».

Παρουσιάζουν την υπόθεσή τους σε ένα νέο ντοκυμανταίρ με τίτλο "Κόβοντας το κεφάλι του φιδιού".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα 5λεπτο απόσπασμα από το παρακάτω ντοκυμανταίρ, που παρουσιάστηκε με μια ανατριχιαστική προειδοποίηση από τον Najadi: «Ο,τιδήποτε κακό στον κόσμο σχετίζεται με τη δημοκτονία, δυστυχώς, προέρχεται από τη Γενεύη». (https://x.com/Najadi4Justice/status/1715102503455404318?s=20)





Στην ταινία, ο Najadi και η Stuckelberger είναι άκρως αιχμηροί στην κριτική τους. Αντιμετωπίζουν τη νέα τεχνοκρατική σκοτεινή εποχή που καλλιεργείται από μια σατανική σειρά παγκοσμιοποιημένων οργανώσεων με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.

Ο Najadi επικεντρώνεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο ο αείμνηστος πατέρας του, Hussain Najadi, συνίδρυσε μαζί με τον παγκοσμιοποιημένο Γερμανό τεχνοκράτη Klaus Schwab.

Ο Hussain Najadi δολοφονήθηκε από ένοπλο το 2013 στη Μαλαισία. Ο γιος του, Pascal Najadi, έγινε κορυφαίος Ελβετός τραπεζίτης και υπηρέτησε ως σύμβουλος παγκόσμιων αρχηγών κρατών σε οικονομικά θέματα. Εξακολουθεί να ασκεί σημαντική επιρροή στο πολιτικό τοπίο της Ελβετίας, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για την πρόσφατη παραίτηση του προέδρου της Ελβετίας Alain Berset (!!!!!!!!!!!!!!!!) (https://www.reuters.com/world/europe/swiss-president-alain-berset-step-down-end-year-2023-06-21/).

Η παραίτηση ήρθε αφού ο Najadi κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας εναντίον του Berset, κατηγορώντας τον Berset ότι έκανε ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των ενέσεων mRNA Covid.

Στο ντοκυμανταίρ, ο Najadi αποκαλύπτει την απόλυτη περιφρόνηση του αείμνηστου πατέρα του για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με έδρα τη Γενεύη, το οποίο βοήθησε να ιδρυθεί το 1971 μαζί με τον Klaus Schwab. Ο πατέρας του εγκατέλειψε την οργάνωση στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και ο Schwab την διευθύνει από τότε υπό την αρχική καθοδήγηση του Δρ Henry Kissinger.

Ο Pascal Najadi δήλωσε τα εξής:

«Ο,τιδήποτε κακό στον κόσμο σχετίζεται με τη δημοκτονία δυστυχώς προέρχεται από τη Γενεύη. Έχετε τον ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας] στη Γενεύη, έχετε την GAVI [Παγκόσμια Συμμαχία Εμβολίων του Bill Gates], μετά έχετε το WEF, του οποίου ο πατέρας μου ήταν συνιδρυτής και άφησε τον Klaus Schwab από αηδία στις αρχές της δεκαετίας του '80 που έχει διπλωματική ασυλία».

Πρόσθεσε ότι:

«Εγώ, ως Ελβετός πολίτης εδώ, δηλώνω τώρα ότι το WEF δεν είναι πλέον επιλέξιμο για διπλωματική ασυλία».

Στο ντοκυμανταίρ, ο Najadi προτρέπει τις ελβετικές αρχές να συλλάβουν τους υπεύθυνους για την υποστήριξη μιας «παγκόσμιας ένεσης για την ανθρωπότητα με ένα βιολογικό όπλο».

Αυτό περιλαμβάνει τους διευθύνοντες συμβούλους και τους κορυφαίους ηγέτες της Big Pharma, της Big Tech, του Bill Gates, του WEF, του ΠΟΥ και άλλων αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης.

Στην πραγματικότητα, ο Najadi λέει ότι αυτός, σε ηλικία 56 ετών, και η μητέρα του είναι θύματα αυτών των βιολογικών όπλων. Λέει ότι και οι δύο πεθαίνουν μετά τη λήψη των ενέσεων.

«Καλώ τις ελβετικές αρχές και την ασφάλεια να συλλάβουν αμέσως αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί; Το WEF, ο ΠΟΥ, η Gavi, η Big Pharma, η Big Tech και ο Bill Gates υποστήριξαν μια παγκόσμια ένεση στην ανθρωπότητα με ένα βιολογικό όπλο που εγχέει νανοσωματίδια λιπιδίων σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

«Και εμείς οι Ελβετοί τους φιλοξενούμε. Αυτό είναι τρομερό.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε καμμία οντότητα που προωθεί το δηλητήριο να εγχυθεί στην ανθρωπότητα.

«Αλλά το κάνατε. Και είμαι θύμα.

«Πεθαίνω από αυτό, όπως και η μητέρα μου.

«Είναι μια δημοκτονία και θα κριθεί», πρόσθεσε. «Θα διορθωθεί, στο όνομα της ανθρωπότητας».

Στη συνέχεια, το ντοκυμαντέρ μεταβαίνει στην Δρ Stuckelberger, η οποία συζητά τον ρόλο των Ηνωμένων Εθνών στην καθοδήγηση του κόσμου στην παγκόσμια κυβέρνηση σε συνεργασία με φαύλες ομάδες όπως το WEF, το GAVI και ο ΠΟΥ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα στα Ηνωμένα Έθνη δεν γνωρίζουν τον σκοπό της, και εκείνοι που γνωρίζουν «σιωπούν» από φόβο, είπε. Λέει ότι η σιωπή είναι καταστροφική για την παγκόσμια ελευθερία και καλεί τόσο για παγκόσμια ευαισθητοποίηση όσο και για δράση.

Η Stuckelberger λέει ότι η ελβετική κυβέρνηση χορήγησε ασυλία στην Παγκόσμια Συμμαχία για την Ανοσοποίηση Εμβολίων (GAVI) του Bill Gates.

Η GAVI έχει χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 8,8 δισεκατομμυρίων δολλαρίων από περισσότερες από 50 κυβερνήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και ο πρώην πρόεδρος Donald Trump έστειλε στον παγκοσμιοποιημένο οργανισμό εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια το 2020 (https://www.devex.com/news/gavi-s-replenishment-trump-s-who-announcement-and-yemen-s-funding-shortfall-this-week-in-development-97400).

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ο μεγαλύτερος δωρητής στον κόσμο στην GAVI και τον Ιούνιο του 2020 δεσμεύτηκε να δώσει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολλάρια κατά την πενταετή περίοδο έως το 2025. Εκπρόσωποι τόσο της κινεζικής κυβέρνησης όσο και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ήταν παρόντες στην εναρκτήρια εκδήλωση, η οποία είδε επίσης μια εμφάνιση έκπληξη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ο οποίος δήλωσε ότι πείστηκε να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία GAVI από τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson (https://www.devex.com/organizations/world-health-organization-who-30562).

Η Δρ Stuckelberger περιέγραψε την ώθηση για εμβολιασμό του κόσμου με ενέσεις Covid ως παγκόσμιο πραξικόπημα.

«Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα κίνημα "Εμείς ο Λαός" που είναι πολύ παγκόσμιο, κάτι εντελώς διαφορετικό», λέει η Stuckelberger. «Αλλά αυτό που συμβαίνει στη Γενεύη είναι το αντίθετο».

Προς το παρόν, είπε, «δεν υπάρχει δικαίωμα στον ΠΟΥ να δίνει εντολές, να υπαγορεύει σε ολόκληρο τον κόσμο όπως έχουν κάνει. Και η Παγκόσμια Συμμαχία για την Ανοσοποίηση των Εμβολίων (GAVI) απέκτησε πλήρη ασυλία από την ελβετική κυβέρνηση».

«Αυτό είναι πραξικόπημα. Σαφώς, είναι μια παγκόσμια σκηνή εγκλήματος και φέρνουμε λίγα αποδεικτικά στοιχεία στους ανθρώπους. Γιατί στην επιστήμη έχεις πάντα μια αμφιβολία. Είναι μια υγιής αμφιβολία και νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική στάση».

Η έκκλησή τους για δράση είναι σαφής και αντηχεί σε όλο το ντοκυμανταίρ: για τα άτομα να σηκωθούν, να αναζητήσουν την αλήθεια και να αμφισβητήσουν το status quo, κάτω από τη σημαία της προστασίας της ανθρωπότητας από τον παρόντα και σαφή κίνδυνο που απορρέει από τη Γενεύη.

Λένε ότι θα χρειαστεί μια συλλογική αφύπνιση, προτρέποντας τις μάζες να ξεσηκωθούν ενάντια στις αδικίες που διαιωνίζονται από τους μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές.

Ο Najadi, σε ένα δυνατό τέλος του ντοκυμανταίρ, δηλώνει:

«Η ελβετική ουδετερότητα πρέπει να αποκατασταθεί. Δεν έχουμε μέλλον χωρίς να είμαστε ουδέτεροι. Οι νέοι που θα επιβιώσουν μέσα από αυτό, θα είναι -ελπίζω- οι εγγυητές, ότι τέτοιοι θεσμοί δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να εδραιωθούν στην ευλογημένη χώρα μας. Ποτέ ξανά. Το κεφάλι του φιδιού βρίσκεται στη Γενεύη. Το αποκαλώ άμεσο, σαφή και παρόντα κίνδυνο για τον ελβετικό πληθυσμό. Μπορώ όμως να σας πω ότι ξεκίνησε να κόβεται.

«Αν έχεις έναν πύργο από τραπουλόχαρτα, και αυτός είναι ο  χάρτινος πύργος ενός εγκληματία, ένα χαρτί τραβιέται από τη δικαιοσύνη και ολόκληρο το χάρτινο κατασκεύασμα καταρρέει.

«Αλλά μόνο με το να έχουμε ελπίδα, δεν γίνεται.

«Όλοι πρέπει τώρα να αλλάξουν το πνεύμα τους.

«Και όλοι οι εμβολιασμένοι, εκείνοι που έλαβαν την ένεση, γνωρίζοντας ότι ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ... Είμαστε οι μάζες.

«Είμαστε δισεκατομμύρια άνθρωποι.

«Ας σηκωθούμε και ας πούμε ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!! 

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ».

Επειδή είμαστε οι φύλακες της ανθρωπότητας και το φως μας εξαλείφει το σκοτάδι του κακού. Πάντα.



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/10/24/documentary-implicates-schwab-gates-who-un-and-other-globalist-entities-in-massive-crime-of-democide/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

3 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ
    ΕΡΠΕΤΑ...ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

    https://m.youtube.com/watch?v=gHsIBY7nVlM


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
    Μια υπενθύμιση για το ποια είναι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν….
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΟ`Ι` ΤΗΣ

    https://tasthyras.wordpress.com/2023/10/24/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%83/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pascal NAJADI: "Το κεφάλι του φιδιού βρίσκεται στη Γενεύη και πρέπει να κοπεί”

    https://rumble.com/v3s1y0z-pascal-najadi-.html
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΕΔΩ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!