Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Ο Δρ. McCullough, υποστηρίζει τους ΓΟΝΕΙΣ, που α π α ι τ ο ύ ν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ επιλογής, στόν παιδικό εμβολιασμό ρουτίνας στο 'The Highwire'.

https://thehighwire.com/

Η υποστήριξη μειώθηκε για το πρόγραμμα ACIP του CDC τώρα που το mRNA προστέθηκε στην εκτεταμένη λίστα απαιτούμενων εμβολιασμών.Peter McCullough, MD

23 Οκτωβρίου 2023

BINTEO (εντός του συνδέσμου)
Από τον Peter A. McCullough, MD, MPH

Ο Δρ McCullough εμφανίστηκε στο The Highwire για μια γρήγορη ανασκόπηση των ανησυχιών για την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 και στη συνέχεια μια ευρεία συζήτηση σχετικά με το συνεχώς διευρυνόμενο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού παιδικής ηλικίας CDC ACIP. Σε ορισμένες πολιτείες, τα παιδιά πρέπει να κάνουν όλες τις λήψεις για να παρακολουθήσουν το σχολείο.

Ο Dr. McCullough στο The Highwire, φιλοξενήθηκε από τον Del Bigtree στις 19 Οκτωβρίου 2023.

Ενώ ο McCullough και τα παιδιά του έχουν κάνει προσωπικά κάθε εμβόλιο στο πρόγραμμα τη στιγμή που ήταν επιλέξιμα για ανοσοποίηση, λέει ότι τώρα η προσθήκη κάθε εξάμηνου ή ετήσιου εμβολίου Pfizer/Moderna EUA mRNA COVID-19 στο πρόγραμμα ήταν το σημείο καμπής.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2023, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας, που εγκρίθηκε από τον Δρ McCullough, συμβουλεύει τους γονείς για μια προσέγγιση «ασφαλέστερης αναμονής» στον μαζικό εμβολιασμό κατά την παιδική ηλικία. 

Αυτό σημαίνει ότι είναι καλό να παρακρατηθούν όλα τα εμβόλια δεδομένων των σημερινών ευνοϊκών αποτελεσμάτων στα παιδιά που «πηγαίνουν φυσικά» στα πρώτα χρόνια. Αυτή η νέα προσέγγιση ευνοεί την ατομική ασφάλεια και την θέτει πάνω από το θεωρητικό όφελος του πληθυσμού.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή για τις ερωτήσεις, τις απαντήσεις και τις πηγές δεδομένων που βασίζονται για την υποστήριξη αυτής της νέας προσέγγισης στην κλινική ιατρική.





ΠΗΓΗ: https://petermcculloughmd.substack.com/p/dr-mccullough-supports-parents-demanding?publication_id=1119676&post_id=138163447&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντερικά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό COVID-19: Η τρέχουσα κατάσταση της γνώσης
Ενώ τα προβλήματα του εντέρου συχνά απορρίπτονται ως αποτέλεσμα της κακής διατροφής και των συνηθειών του τρόπου ζωής, μπορούν επίσης να είναι ένα σημάδι μόλυνσης και βλάβης από το εμβόλιο. Οι γιατροί αναφέρουν διάφορους συσχετισμούς και θεραπευτικές επιλογές στη θεραπεία του Long COVID και των παρενεργειών του εμβολίου.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/darmprobleme-nach-covid-19-impfung-der-aktuelle-wissensstand-a4452496.html?utm_source=nl-top5-subs&src_src=nl-top5-subs&utm_campaign=nl-top5_2023-10-28&src_cmp=nl-top5_2023-10-28&utm_medium=email


Ο πόνος στο χέρι μετά το εμβόλιο COVID-19 θα μπορούσε να υποδηλώνει σοβαρή επιπλοκή: Γιατρός
Ο πόνος στο χέρι συνδέεται με καρδιακές παθήσεις, τις οποίες πολλοί βιώνουν μετά την ένεση του εμβολίου COVID.
https://www.theepochtimes.com/health/sore-arm-post-covid-19-vaccine-could-indicate-serious-complication-dr-mccullough-5518720?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-10-28&src_cmp=gv-2023-10-28&utm_medium=email&est=8JAgpCIb8Y8pIPtlnJ1fEzAdoidta4yjCvt%2FFmN9ALE3dvVqjmoLEw1BjU8%3D


Σύμβαση της ΕΕ με την Pfizer: «Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι επί του παρόντος άγνωστες»
Αυτό που οι επικριτές είχαν υποψιαστεί επιβεβαιώνεται από την μη επεξεργασμένη έκδοση της σύμβασης εμβολίου μεταξύ της Pfizer και της ΕΕ. Ο κατασκευαστής απαλλάχθηκε σε μεγάλο βαθμό από την ευθύνη. Τα ερωτηματικά σχετικά με την αποτελεσματικότητα και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αναγνωρίστηκαν ρητά.
https://www.epochtimes.de/politik/ausland/eu-vertrag-mit-pfizer-langfristige-wirkungen-und-wirksamkeit-des-impfstoffs-derzeit-nicht-bekannt-a4461342.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!