Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Τό φιλελεύθερο κράτος κηρύσσει ΠΟΛΕΜΟ στούς ΜΙΚΡΟΥΣ αγρότες καί τούς ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ : Ο ΠΟΛΕΜΟΣ γιά τά ΤΡΟΦΙΜΑ εξαπλώνεται στίς ΗΠΑ, μέσω περιορισμών χρήσεως γης, ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ καί κυμάτων ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ !!!


Θυμηθείτε, είναι πραγματικά όλα σχετικά με την ερήμωση!...

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μας προειδοποίησε πριν από αρκετά χρόνια ότι ο απώτερος στόχος του ήταν να καταστρέψει τη μεσαία τάξη. Πώς αλλιώς θα εξηγούσατε το σύνθημά τους: «Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα μάθεις να σου αρέσει»;

Αυτό το μάντρα παίζεται σε πραγματικό χρόνο στην πολιτεία του Όρεγκον και σε άλλες πολιτείες, με διάφορες μορφές στις οποίες θα αναφερθούμε σε αυτό το άρθρο.

Οι μικροί αγρότες δέχονται επίθεση στην πολιτεία Beaver, η οποία έχει αρχίσει να κλείνει οικογενειακές εκμεταλλεύσεις σε όλη την πολιτεία με το πρόσχημα της διατήρησης των υδάτων και της προστασίας των υπόγειων υδάτων.

Ο ιδιοκτήτης του Yanasa Ama Ranch μοιράστηκε ένα 20λεπτο βίντεο που εξηγεί τι συμβαίνει στο Όρεγκον, καθώς οι γραφειοκράτες ταξινομούν λανθασμένα τις μικρές οικογενειακές φάρμες και τα αγροκτήματα ως «συμπυκνωμένες επιχειρήσεις σίτισης ζώων» ή CAFOs, προκειμένου να τα κλείσουν. Κάθε περιοχή σίτισης που έχει δάπεδο από σκυρόδεμα, πέτρα ή χαλίκι εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία, η οποία θα περιλαμβάνει τις περισσότερες μικρές γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις ή εκμεταλλεύσεις αυγών.

Εάν έχετε δύο ή τρεις αγελάδες αρμέγματος, εξηγεί ο κτηνοτρόφος, τώρα γίνεστε στόχος για το κράτος για κλείσιμο.

Ο κτηνοτρόφος εξηγεί περαιτέρω στο βίντεο:

«Η πολιτεία του Όρεγκον έχει ουσιαστικά κλείσει μικρά αγροκτήματα και κήπους σε μεγάλη κλίμακα και στην πραγματικότητα στέλνουν επιστολές παύσης και εγκατάλειψης σε αγροκτήματα και χρησιμοποιούν δορυφορική τεχνολογία για να βρουν τα θύματά τους και να τους στείλουν αυτές τις επιστολές που λένε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε».

Το παρακάτω βίντεο διαρκεί 20 λεπτά, αλλά οι πιο κρίσιμες πληροφορίες περιέχονται στα πρώτα 5 ή 6 λεπτά. Σημειώστε ότι λέει ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους νόμους κατά της γεωργίας, κατά της ιδιωτικής ιδιοκτησίας ξεκινούν σε μέρη όπως η Ουάσιγκτον και το Όρεγκον, αλλά καταλήγουν να εξαπλώνονται σε άλλες πολιτείες με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι αλήθεια!


Ξυπνήστε παιδιά. Η τυραννία κερδίζει έδαφος. Ο πόλεμος κατά των τροφίμων θερμαίνεται και αναπόφευκτα θα προκαλέσει μεγάλο παγκόσμιο λιμό κάποια στιγμή. 

Θυμηθείτε αυτό που έχω πει σε προηγούμενα άρθρα, ότι η μείωση του πληθυσμού είναι ο απώτερος στόχος των παγκοσμιοποιητών

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πίσω από τη λυσσαλέα επιθυμία τους για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, την αμείλικτη προώθηση τοξικών εμβολίων, επιβλαβών χημικών ουσιών που ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα και τοποθετούνται στο φαγητό μας, τον εορτασμό τους για την άμβλωση και όλα τα πράγματα LGBTQ+ και ο κατάλογος συνεχίζεται. 
Όσο περισσότερο θάνατο και στειρώσεις μπορούν να καλλιεργήσουν, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είναι.

Υπήρξαν κάποια καλά νέα σχετικά με τους ατμοσφαιρικούς ψεκασμούς αυτή την εβδομάδα. 

Η πολιτειακή Γερουσία στο Τεννεσσί ψήφισε νομοσχέδιο που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ όλους αυτούς τους ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ εντός των συνόρων της, είτε πρόκειται για γεωμηχανική, είτε για άλλους σκοπούς. (Δείτε την ιστορία εδώ).

- Παρακολουθήστε τη γεωμηχανική που διεξάγεται.


- Δείτε την τελευταία έκδοση του Οδηγού αγοραστή για τα πιο ψεκασμένα/τοξικά τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγετε.

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι χημικοί αεροψεκασμοί σήμερα από ό, τι μόλις πριν από λίγα χρόνια; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πριν από πέντε χρόνια, τον Μάϊο του 2019, η Σχολή Περιβάλλοντος του Yale δημοσίευσε ένα έγγραφο που μας έλεγε ότι περισσότεροι επιστήμονες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η γεωμηχανική πρέπει να θεωρείται ως «έσχατη λύση» για τον έλεγχο της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

- Και εδώ είναι ο πρώην διευθυντής της CIA John Brennan που παραδέχτηκε σε ομιλία του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) ότι η γεωμηχανική είναι πραγματική, όχι μια θεωρία συνωμοσίας.

Οι παγκοσμιοποιητές διεξάγουν επίσης πόλεμο εναντίον μικρών αγροκτημάτων και νοικοκυριών στο μέτωπο της προπαγάνδας.

Ο ακροαριστερός όμιλος μέσων ενημέρωσης Media Matters, που χρηματοδοτείται από τον George Soros και άλλους παγκοσμιοποιητές, δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο που στόχευε τους νοικοκυραίους ως «λευκούς εθνικιστές» και «αντικυβερνητικούς». Πώς τολμούν να επιδιώκουν να καλλιεργήσουν τη δική τους τροφή! Πρέπει να είναι ρατσιστές! 

Δείτε το παρακάτω βίντεο.



Ακούω συνεχώς ότι οι παγκοσμιοποιητές του CFR-Trilateral-WEF-UN «τρέχουν φοβισμένοι». Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα σε αυτό.

 Όσο βλέπουμε ιστορίες τρόμου όπως αυτή από το Όρεγκον, είμαι της άποψης ότι αυτοί οι παγκόσμιοι θηρευτές μόλις ξεκινούν. Αν φοβόντουσαν καθόλου, θα υποχωρούσαν σε μερικές από τις πιο επιβλαβείς πολιτικές τους στον πόλεμο κατά των τροφίμων. 

Αντ' αυτού, συνεχίζουν να πιέζουν τους αγρότες να θανατώσουν τα κοπάδια των πουλερικών τους, να μειώσουν ριζικά το μέγεθος των κοπαδιών των βοοειδών τους και τώρα προσπαθούν να καταστήσουν τη γεωργική τους γη άχρηστη μέσω φαύλων πολιτικών «προστασίας των υδάτων». 

Στόχος τους είναι να θέσουν όλους τους μικρούς αγρότες και τα νοικοκυριά εκτός αγοράς και να τους αναγκάσουν να πάνε στις πόλεις, όπου οι άνθρωποι παρακολουθούνται και ελέγχονται ευκολότερα. 

Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να επιτύχουν. Βρείτε μικρούς αγρότες στην περιοχή σας και υποστηρίξτε τους.

Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω εάν το κράτος σας δείχνει σημάδια συμμετοχής στον πόλεμο των παγκοσμιοποιητών κατά των τροφίμων.

ΠΗΓΗ: Liberal state declares war on small farmers and homesteaders: War on food is spreading in U.S. through land-use restrictions, geoengineering and waves of propaganda – LeoHohmann.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!