Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Οι νομοθέτες εργάζονται για να εξανθρωπίσουν τα θύματα της άμβλωσης στο μυαλό των μαθητών



Από Alex Newman
21 Μαρτίου 2024

Σε μια προσπάθεια να εξανθρωπίσουν τα θύματα της άμβλωσης στο μυαλό των νέων, οι νομοθέτες στο Τεννεσσί, τη Δυτική Βιρτζίνια, την Αϊόβα και αλλού ακολουθούν τα βήματα της Βόρειας Ντακότα με νομοθεσία για την προβολή βίντεο υψηλής ποιότητας αγέννητων μωρών σε παιδιά σε κυβερνητικά σχολεία. Φυσικά, το λόμπυ των αμβλώσεων έχει ξεσηκωθεί.

Την περασμένη εβδομάδα, η Βουλή των Αντιπροσώπων του Τεννεσσί ψήφισε τον νόμο «Baby Olivia Act» που α π α ι τ ε ί από τα δημόσια σχολεία να δείχνουν βίντεο με μωρά που αναπτύσσονται στη μήτρα πριν από τη γέννηση. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Γερουσία της Δυτικής Βιρτζίνια το έκανε επίσης. Και παρόμοια νομοθεσία έχει ήδη περάσει από μια βασική επιτροπή στη Βουλή της Αϊόβα. Άλλες πολιτείες, όπως το Κεντάκι και το Μιζούρι, το εξετάζουν επίσης.

Τα νομοσχέδια θα αναγκάσουν τα κυβερνητικά σχολεία να δείχνουν στους μαθητές ένα «υψηλής ποιότητας, παραγόμενο από υπολογιστή κινούμενο σχέδιο ή υπερηχογράφημα υψηλής ευκρίνειας διάρκειας τουλάχιστον τριών λεπτών που δείχνει την ανάπτυξη του εγκεφάλου, της καρδιάς, των σεξουαλικών οργάνων και άλλων ζωτικών οργάνων στην πρώιμη εμβρυϊκή ανάπτυξη». Ο στόχος είναι να εκπαιδεύσει τα παιδιά για την ανθρώπινη ανάπτυξη.

Ένα βίντεο που πληροί τα κριτήρια που περιγράφονται στη νομοθεσία προέρχεται από τη 'Live Action', μια οργάνωση υπέρ της ζωής με επικεφαλής την ακτιβίστρια Lila Rose. Η ταινία μικρού μήκους, που ονομάζεται "Meet Baby Olivia", δείχνει την ανάπτυξη του μωρού Olivia από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση. Επισημαίνει βασικά στάδια της ανάπτυξής της, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού παλμού, της ανάπτυξης οργάνων και πολλά άλλα.

Η Rose, η οποία ηγείται της ομάδας, εξήγησε γιατί προσπάθειες όπως αυτές είναι τόσο σημαντικές. «Όταν οι άνθρωποι μαθαίνουν την αλήθεια για την ύπαρξη των παιδιών στη μήτρα και τις βάρβαρες διαδικασίες που χρησιμοποιούν οι αμβλώσεις για να τα σκοτώσουν, αλλάζουν», εξήγησε ο Rose όταν η Βόρεια Ντακότα πέρασε ένα παρόμοιο μέτρο σε νόμο πέρυσι. «Γίνονται υπέρ της ζωής».

Οι εξτρεμιστές υπέρ των αμβλώσεων επιτέθηκαν στο βίντεο και τη νομοθεσία. Κάποιοι παραπονέθηκαν για υποτιθέμενη «παραπληροφόρηση» χωρίς να παρέχουν παραδείγματα ή απλώς να διαφωνούν σχετικά με το πόσες εβδομάδες χρειάζονται για να ακούσουν έναν καρδιακό παλμό ή για να επιβιώσει ένα μωρό έξω από τη μήτρα. Το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης προήλθε από τους υπέρμαχους των αμβλώσεων και τους Δημοκρατικούς.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων, το οποίο εκπροσωπεί μεγάλο αριθμό αμβλώσεων, ηγήθηκε της κατηγορίας. «Πολλοί από τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται σε αυτό το βίντεο δεν ευθυγραμμίζονται με τα επιστημονικά δεδομένα, αλλά αντικατοπτρίζουν τις προκατειλημμένες και ιδεολογικές προοπτικές των εξτρεμιστών που δημιούργησαν το βίντεο», δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας υπέρ των αμβλώσεων στο NPR, την αριστερή μηχανή προπαγάνδας που χρηματοδοτείται από φόρους.

«Όπως και η παραπληροφόρηση κατά των αμβλώσεων, το βίντεο "Baby Olivia" έχει σχεδιαστεί για να χειραγωγεί τα συναισθήματα των θεατών αντί να μοιράζεται τεκμηριωμένες, επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με την εμβρυϊκή και εμβρυϊκή ανάπτυξη», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Αλλά στον πραγματικό κόσμο, αμέτρητοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες και γιατροί έχουν επισημάνει ότι το βίντεο είναι, στην πραγματικότητα, ιατρικά ακριβές. Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας περιεχόμενο από το Endowment for Human Development (EHD), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εργάζεται για τη «βελτίωση της εκπαίδευσης στην επιστήμη της υγείας» που «δεσμεύεται στην ουδετερότητα σχετικά με όλα τα αμφιλεγόμενα βιοηθικά ζητήματα».

Η Planned Parenthood, ο μεγαλύτερος χασάπης αγέννητων μωρών στην Αμερική και μια οργάνωση που ιδρύθηκε από μία διαβόητη ρατσίστρια ευγονιστή, χρησιμοποίησε τα τσιράκια της για να καταπολεμήσει την προσπάθεια. «Ειλικρινά, ως γονέας ενός νηπιαγωγείου, η ιδέα να προβληθεί αυτό το προπαγανδιστικό βίντεο το επόμενο έτος πραγματικά μπερδεύει το μυαλό μου», παραπονέθηκε ο Διευθυντής Δημοσίων Υποθέσεων της Planned Parenthood της Αϊόβα, Mazie Stilwell, αποκαλώντας την ταινία «προπαγάνδα κατά των αμβλώσεων».


Νομοθέτες, βιολόγοι και γιατροί όλοι απώθησαν τα ψέμματα του κινήματος υπέρ των αμβλώσεων. «Εκπαιδεύτηκα ως βιολόγος και [η μικρή Ολίβια] είναι σίγουρα ακριβής», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τεννεσσί Chris Todd.

Η Βόρεια Ντακότα ψήφισε μια έκδοση του νόμου τον Απρίλιο του 2023. Μέχρι στιγμής, ο ουρανός στην πολιτεία δεν έχει πέσει. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι μερικά παιδιά που διαφορετικά θα είχαν εξαπατηθεί από την Planned Parenthood για να δολοφονήσουν τη λεγόμενη «συστάδα κυττάρων» στη μήτρα τώρα γνωρίζουν αρκετά ώστε να μην εξαπατηθούν. Αυτό, φυσικά, μισεί το κίνημα υπέρ των αμβλώσεων.

Οι εξτρεμιστές κατά της ζωής και υπέρ του θανάτου λατρεύουν να χρησιμοποιούν τα κυβερνητικά σχολεία για να προωθήσουν την άμβλωση, την διαστροφή, τον ευνουχισμό των αγοριών, τις υστερεκτομές στα κορίτσια και κάθε είδους άλλα βδελύγματα. Αλλά όταν οι Αμερικανοί με κοινή λογική επιδιώκουν απλώς να δείξουν στα παιδιά γεγονότα σχετικά με το πώς αναπτύσσονται τα αγέννητα μωρά στη μήτρα, οι υποστηρικτές της άμβλωσης φρικάρουν και αρχίζουν να ουρλιάζουν σαν μαινάδες.

Εάν οι φορολογούμενοι πρόκειται να αναγκαστούν να χρηματοδοτήσουν δημόσια σχολεία, το λιγώτερο που θα πρέπει να μπορούν να περιμένουν είναι ότι τα παιδιά θα διδάσκονται την αλήθεια για σημαντικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης σε μεγάλο βαθμό της ανθρώπινης ανάπτυξης. 

Όλες οι πολιτείες πρέπει να θεσπίσουν παρόμοια νομοθεσία το συντομότερο δυνατό. Ας ελπίσουμε ότι θα προστατεύσουν τους νέους από το να εξαπατηθούν και να σκοτώσουν τα ίδια τους τα παιδιά.

-

Ο Alex Newman είναι βραβευμένος διεθνής δημοσιογράφος και ιδρυτής του Liberty Sentinel.

Σημείωση του συντάκτη: Φοβερά Και Υπέροχα Φτιαγμένα Από Τον Θεό

Ακριβώς όπως οι ομάδες υπέρ των αμβλώσεων εργάζονται σκληρά για να εξαπατήσουν, ο Ken Ham και το Μουσείο Δημιουργίας εργάζονται σκληρά για να ανοίξουν τα μάτια των ανθρώπων στο Κεντάκι και σε όλη την Αμερική στην αλήθεια. Ο Ham και η ομάδα του άνοιξαν μια έκθεση που δείχνει το χέρι της δημιουργίας του Θεού και την αξία και τη ζωή των παιδιών στη μήτρα.

«Η βιβλική (και επιστημονική) αλήθεια που μιλάει τόσο έντονα κατά της άμβλωσης παρουσιάζεται με τόλμη στην ολοκαίνουργια έκθεσή μας Fearfully and Wonderfully Made εδώ στο Μουσείο Δημιουργίας, δυτικά του αεροδρομίου του Σινσινάτι. Είναι μια γιορτή της ζωής που δείχνει πώς ο Θεός εκτιμά τις ζωές των αγέννητων και πώς είναι φτιαγμένες με φόβο και θαυμαστό τρόπο σύμφωνα με την εικόνα του».

Το Answers In Genesis έχει επίσης διαθέσει τους πόρους από αυτήν την έκθεση για παραγγελία στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο μαρτυρίας για την αντιμετώπιση της κοινωνίας μας υπέρ των αμβλώσεων.

«Ακριβώς όπως ο Θεός χρησιμοποιεί την έκθεση στο Μουσείο Δημιουργίας για να σώσει μωρά και να φέρει θεραπεία σε γυναίκες που είναι θύματα άμβλωσης, προσευχόμαστε ότι αυτό το πολύτιμο εργαλείο θα σας βοηθήσει να δείξετε στους άλλους το δώρο της ζωής του Θεού . . . και στο δώρο της αιώνιας ζωής που προσφέρει σε όλους όσους μετανοούν και πιστεύουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!