Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΟΚ! - Στην Ολλανδία, διατηρούν δ ύ ο σειρές αρχείων για τα εμβόλια COVID




Το σύνολο δεδομένων που δίνουν στους ερευνητές έχει αφαιρέσει άτομα που εμβολιάστηκαν και πέθαναν.

Αυτό κάνει το εμβόλιο να φαίνεται ασφαλές.

Άρα γε, υπάρχουν ολλανδικές υγειονομικές αρχές που έχουν πρόβλημα με αυτό; Προφανώς όχι.




Κυριότερες παρατηρήσεις


Καταστροφή δεδομένων - Τα αρχεία για 878K+ άτομα που από τον εμβολιασμό τους πέθαναν ή μετανάστευσαν έχουν αφαιρεθεί από την έκδοση που διατέθηκε στους ερευνητές.


Double Ledger - στην Ολλανδική Στατιστική Υπηρεσία: Διατηρούν μια (κρυφή) έκδοση της βάσης δεδομένων εμβολιασμού δίπλα σε μια έκδοση διαθέσιμη στους ερευνητές.


Κύρια συμπεράσματα

Κατά συνέπεια, τα ευρήματα όλων των μελετών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID που χρησιμοποίησαν αυτήν τη βάση δεδομένων εμβολιασμού δίνουν μια υπερβολικά αισιόδοξη εικόνα. Όλες οι δημοσιεύσεις από αυτές τις μελέτες θα πρέπει να αποσυρθούν ή να διορθωθούν.


Επειδή όλα τα επιστημονικά στοιχεία βασίζονται πλέον αποδεδειγμένα σε διεφθαρμένα δεδομένα, η ολλανδική κυβέρνηση δεν ενεργεί πλέον σύμφωνα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της, μεταξύ άλλων με το άρθρο 2 της ΕΣΔΑ (ή την πλήρη ενημερωμένη συναίνεση) όταν ισχυρίζεται ότι τα πειραματικά εμβόλια Covid είναι καθολικά ασφαλή και αποτελεσματικά.

Σε μια δίκαιη κοινωνία, τα εμβόλια θα πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά και οι αρχές που το έκαναν αυτό θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Αλλά για σταθείτε, δεν ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία, έτσι δεν είναι;

Πλήρες άρθρο

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ. Είμαι καλός φίλος με τον συγγραφέα, Wouter Aukema.





Περίληψη

Δεν πρέπει να αφαιρέσετε δεδομένα όπως αυτό. Υποτίθεται ότι πρέπει να το αφήσετε μέσα και, αν χρειαστεί, να το επισημάνετε. 

Η αλλοίωση τέτοιων δεδομένων και η παράδοσή τους σε ερευνητές θα πρέπει να είναι εγκληματική, διότι οδηγεί σε εσφαλμένη ανάλυση και σε θανάτους ανθρώπων ως αποτέλεσμα.

Προβλέπω ότι δεν θα υπάρξουν έρευνες. Αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να το ξέρετε. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα δημόσιο αρχείο για αυτό.

Τα ίδια ζητήματα διαφθοράς δεδομένων συμβαίνουν πιθανώς και σε άλλες χώρες.

Στην Ισλανδία, έχω ακούσει ότι είναι ειλικρινείς σχετικά με τα δεδομένα. Εάν γνωρίζετε κάποιον με τον οποίο μπορώ να επικοινωνήσω εκεί για να λάβω κάποια διαφάνεια δεδομένων, ενημερώστε με. 
Ο πληθυσμός εκεί είναι κάτω από 400K, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που σκοτώθηκαν από τα εμβόλια COVID.









ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!