Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Φυλακή του Τέξας παραδίδεται στο CAIR που συνδέεται με τη Χαμάς: Χιτζάμπ και Σαρία κυβερνούν πλέον το σωφρονιστικό σύστημα (βίντεο)





Για άλλη μια φορά, το Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων (CAIR), μια ισλαμική οργάνωση που συνδέεται με τη Χαμάς και δεσμεύεται να επιβάλει τη Σαρία στη Δύση, πίεσε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να συμμορφωθεί. Αυτή τη φορά, είναι η φυλακή Travis County στο Τέξας που έχει υποκύψει στα αιτήματά τους, επιτρέποντας στις μουσουλμάνες κρατούμενες να φορούν χιτζάμπ που τηρούν τη Σαρία στις κούπες τους.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η φυλακή συμφώνησε επίσης να παρέχει ρούχα με μακρύτερα μανίκια για τις μουσουλμάνες γυναίκες για να διασφαλίσει ότι η θέα των γυμνών χεριών τους δεν θα ξυπνήσει τους άνδρες δεσμοφύλακες.

Η CAIR, η οποία μεταμφιέζεται σε οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων, δεν είναι τίποτe περισσότερο από ένα μέτωπο για τη Χαμάς, χρησιμοποιώντας τακτικές όπως η νομική τζιχάντ για να εκφοβίσει τους θεσμούς ώστε να υποταχθούν. 

Ο στόχος τους είναι σαφής: να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο κομμάτι-κομμάτι μέχρι να ελέγξει κάθε μέρος της κοινωνίας μας. Αυτό το περιστατικό στη φυλακή Travis County είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς οι μουσουλμάνοι κατακτούν όλο και περισσότερους αμερικανικούς θεσμούς, χάρη σε οργανισμούς όπως η CAIR.






Ο ρόλος της CAIR και του ισλαμικού νόμου

Οι νομικές στρατηγικές της CAIR αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας «lawfare», ένας όρος που επινοήθηκε για να περιγράψει τη χρήση νομικών συστημάτων για την προώθηση των κατακτητικών στόχων του Ισλάμ.

Αναγκάζοντας τις φυλακές να προσαρμόσουν τις πρακτικές που βασίζονται στη Σαρία, η CAIR υπονομεύει την αρχή ότι όλοι οι κρατούμενοι, ανεξάρτητα από τη θρησκεία τους, πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ. 

Το να επιτρέπεται στις γυναίκες μουσουλμάνες κρατούμενες να φορούν ισλαμική ενδυμασία σε mugshots είναι παρόμοιο με το να τους επιτρέπεται να φορούν στρατιωτική στολή - αντιπροσωπεύει πίστη στη Σαρία, όχι στη χώρα στην οποία κατοικούν.



Το Hijab ως εργαλείο της Σαρία

Στη Δύση, το χιτζάμπ είναι κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι ύφασμα – είναι μια δέσμευση στη Σαρία. 

Οι αδιάκοπες προσπάθειες της CAIR να κανονικοποιήσει το χιτζάμπ στη δυτική κοινωνία υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής ελευθερίας είναι μια τακτική για τη διάδοση του ισλαμικού νόμου σε κάθε γωνιά της κοινωνίας. 

Ο Τζαμάλ Μπαντάουι του CAIR, που συχνά παρουσιάζεται ως «μετριοπαθής» μελετητής, επιμένει ότι το χιτζάμπ είναι «εντολή του Αλλάχ προς τις μουσουλμάνες γυναίκες» και θα πρέπει να είναι «καθήκον του κράτους» να την επιβάλει. 

Αυτή η δήλωση από μόνη της καθιστά σαφές ότι το χιτζάμπ δεν είναι απλώς μια προσωπική επιλογή, αλλά ένα εργαλείο για τη θεσμοθέτηση της Σαρία στις δυτικές χώρες.



Η συνενοχή των μέσων ενημέρωσης

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αποτυγχάνουν στο καθήκον τους να αναφέρουν με ακρίβεια το CAIR. Αντί να τους φωνάζουν για τους δεσμούς τους με τη Χαμάς και την κατακτητική ισλαμική ατζέντα τους, συνεχίζουν να τους απεικονίζουν ως μια αξιοσέβαστη ομάδα πολιτικών δικαιωμάτων. 

Αυτή η ψευδής αφήγηση επιτρέπει στην CAIR να συνεχίσει τη νομική τζιχάντ της με ατιμωρησία, χειραγωγώντας το αμερικανικό νομικό σύστημα για την επιβολή του ισλαμικού νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!