Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΠΙΠΕΔΟ ...ΠΟΛΙΤΗ: 10364ο ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ



Ελλάδα (που αλλού;;): Πάρκαρε μια πανάκριβη Lamborghini πάνω στο πεζοδρόμιο και έγινε viral -Το απίστευτο περιστατικό



Ο οδηγός της εντυπωσιακής κίτρινης Lamborghini Huracán αποφάσισε να κάνει το πεζοδρόμιο προσωπικό του... πάρκινγκ, θέτοντας σε κίνδυνο τους πεζούς και όχι μόνο!

[...]

Η έλλειψη θέσεων και η ανύπαρκτη οδηγική παιδεία κάποιων έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε σε καθημερινή βάση σταθμευμένα αυτοκίνητα στα πιο παράξενα, περίεργα και παράνομα μέρη, όπου πολλές φορές δυσκολεύουν την κυκλοφορία των πεζών και των άλλων αυτοκινήτων.


[...]

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των χρηστών. Συγκεκριμένα, η εικόνα που κυκλοφορεί και έχει προκαλέσει σάλο δείχνει μια πανάκριβη Lamborghini Huracán να έχει σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο, σε απόσταση αναπνοής από τις γραμμές του τραμ.

Μια κίνηση που δεν παρακωλύει μόνο την κίνηση των πεζών, αφού αφήνει ελάχιστο χώρο για να περάσουν, ο οποίος μάλιστα έχει και εμπόδια (κολόνα και δέντρα), αλλά κυριολεκτικά κόβει τελείως την πρόσβαση ανθρώπων με προβλήματα όρασης που βασίζονται στις λωρίδες με ανάγλυφο οδόστρωμα για να κινηθούν με ασφάλεια.

Ενώ τέτοια αυτοκίνητα θα έπρεπε να θαυμάζονται για τη σπανιότητά τους και την κομψότητά τους, η απερισκεψία και η παρανομία του οδηγού επισκιάζουν τα πάντα. Δυστυχώς, παρά τους νόμους και τα πρόστιμα, υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις που κάποιοι θεωρούν τα πεζοδρόμια προσωπικούς χώρους στάθμευσης, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων και κυρίως των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:




ΣΧΕΤΙΚΑ:











4 σχόλια:

  1. Σκέτη αλητεία.

    Να ξέρετε πάντως ότι δεν υπάρχει χαμηλότερο επίπεδο από τους Έλληνες επιχειρηματίες και τους γόνους τους.
    Ελάχιστες πραγματικά οι εξαιρέσεις.

    Δείτε και κάτι άλλο σχετικό με αυτά τα μπουμπούκια, τους γόνους δαύτων.

    Πασίγνωστος επιχειρηματίας βίασε 14χρονη

    https://www.olympia.gr/1602427/apopsi/pasignostos-epicheirimatias-viase-14chroni/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίπεδο "πολίτη" ή ορθότερα ΚΟΠΡΙΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τέτοια καθίκια μόνο ένα έχω να σας πω: πες το με ένα κλειδί.
    Να δείτε πως θα τον τσούξει μια τέτοια ...αφιέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....ότι δέν θές νά σου κάνουνε νά μήν τό κάνεις.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!