Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Klaus Schwab λέει ότι ο κόσμος βρίσκεται στα «πρόθυρα μιας βαθιάς συστημικής μεταμόρφωσης»



Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab μιλώντας στην Ετήσια Συνάντηση των Νέων Πρωταθλητών 2023 στο Tianjun της Κίνας στις 27 Ιουνίου 2023


Η τελευταία έκθεση του WEF προσδιορίζει τη μετάβαση στην «Ευφυή Εποχή», την άνοδο της «παραπληροφόρησης» και τις δημογραφικές μετατοπίσεις σε έναν γηράσκοντα κόσμο ως βασικούς παράγοντες που οδηγούν σε έναν «βαθύ συστημικό μετασχηματισμό».


(sociable) Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab λέει ότι ο κόσμος υφίσταται μια βαθιά συστημική μεταμόρφωση που οδηγείται από πέντε αλληλένδετες αλλαγές.


Στην εισαγωγή της ετήσιας έκθεσης του WEF 2023-2024, ο ιδρυτής του WEF είπε ότι ζούμε σε μετασχηματιστικούς καιρούς και ότι υπάρχουν λίγοι παράγοντες που οδηγούν αυτόν τον συστημικό μετασχηματισμό:

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός βαθιού συστημικού μετασχηματισμού που οδηγείται από διασυνδεδεμένες αλλαγές σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο

Τα πέντε «διασυνδεδεμένα στάδια» περιλαμβάνουν:


- Μετάβαση από τη βιομηχανική στην ευφυή εποχή,

Συγκρουσιακή μετάβαση από έναν μονοπολικό σε έναν πολυπολικό κόσμο,


- Ανάγκη μετάβασης σε μια πράσινη οικονομία,

- Δημογραφικές μετατοπίσεις από έναν κόσμο νέων σε έναν γηράσκοντα κόσμο,

- Κοινωνική πόλωση και άνοδος της παραπληροφόρησης.


Ας περάσουμε από αυτές τις μεταβάσεις μία προς μία, ξεκινώντας από τη λεγόμενη «έξυπνη εποχή».

Η «Έξυπνη Εποχή» επινοήθηκε από τον ίδιο τον Schwab στη φετινή Σύνοδο Κορυφής των Παγκόσμιων Κυβερνήσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


Εκεί, ο μη εκλεγμένος παγκοσμιοποιητής είπε ότι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση - η οποία θα οδηγήσει στη συγχώνευση των φυσικών, βιολογικών και ψηφιακών ταυτοτήτων μας - τροφοδοτεί μια παγκόσμια μετάβαση της ανθρωπότητας σε μια νέα εποχή που ονομάζεται Ευφυής Εποχή στην οποία «η ανθρωπότητα θα απολαύσει πολλές περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες».


Μιλάμε για τη μετάβαση της ανθρωπότητας σε μια νέα εποχή, η οποία δεν χαρακτηρίζεται μόνο από την τεχνολογική αλλαγή [...] Είχαμε για πρώτη φορά τη μετάβαση πριν από περίπου εκατό χρόνια από την αγροτική κοινωνία στη βιομηχανική κοινωνία, αλλά σήμερα μιλάμε για τη μετάβαση σε αυτό που θα αποκαλούσα «ευφυή εποχή».


 




Είχα περίπου 20 σελίδες κειμένου και ρώτησα το ChatGPT: «Συνοψίστε το κείμενο και πείτε μου τώρα, με βάση τη συζήτησή μας, πώς θα μοιάζει η νέα εποχή – η έξυπνη εποχή». — Klaus Schwab, Σύνοδος Κορυφής Παγκόσμιων Κυβερνήσεων, 2024

Ο Schwab διοχέτευσε την ιδέα του για μια έξυπνη εποχή στο ChatGPT και αυτό είπε ότι του είπε το ChatGPT:


Οραματιζόμενοι ένα μέλλον που προωθείται από τις τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, βλέπουμε μια ΝΕΑ ΑΥΓΗ του ανθρώπινου πολιτισμού – μια αυγή που εναρμονίζει την τεχνολογία με τις βαθύτερες ανάγκες και προσδοκίες της ανθρωπότητας.

Αυτή η αποστολή εκτυλίσσεται μέσα σε μια κοινωνία όπου η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, το Internet of Things, η 3D εκτύπωση, η γενετική μηχανική, η κβαντική πληροφορική γίνονται τα θεμέλια της καθημερινής μας ζωής, αλλά καθοδηγούνται από βαθύ σεβασμό για τις ανθρώπινες αξίες, τη δημιουργικότητα και τον φυσικό κόσμο.


 



Το γεωπολιτικό τοπίο μετατοπίζεται από έναν μονοπολικό κόσμο που κυριαρχείται από μία μόνο υπερδύναμη σε μια πολυπολική πραγματικότητα με πολλά έθνη με επιρροή. — Klaus Schwab, ετήσια έκθεση του WEF, 2023-2024


Προχωρώντας στην επόμενη διασυνδεδεμένη αλλαγή στην ετήσια έκθεση του WEF 2023-2024, ο Schwab μιλά για μια μετάβαση από έναν μονοπολικό κόσμο σε έναν πολυπολικό.

Το WEF προβλέπει αυτή τη μετάβαση εδώ και πολλά χρόνια.

Αν θυμάστε το διαβόητο βίντεο από το 2016 που αναφέρει "Δεν θα σας ανήκει τίποτε. Και θα είστε ευτυχισμένοι», θα θυμάστε επίσης ότι μια άλλη από τις «8 προβλέψεις για τον κόσμο το 2030» του WEF, αναφέρει επίσης:


Η κυριαρχία των ΗΠΑ έχει τελειώσει. Έχουμε μια χούφτα παγκόσμιων δυνάμεων. Τα εθνικά κράτη θα έχουν πραγματοποιήσει μια επιστροφή....

Οι ΗΠΑ δεν θα είναι η κορυφαία υπερδύναμη στον κόσμο. Μια χούφτα χώρες θα κυριαρχήσουν.


 




Τώρα, οκτώ χρόνια μετά από αυτή την προγνωστική δήλωση, ο Schwab λέει ότι η μετάβαση από τη μονοπολική στην πολυπολική «φέρνει τόσο ευκαιρίες για ποικίλλη παγκόσμια συνεργασία όσο και προκλήσεις που απορρέουν από αυξημένες γεωπολιτικές εντάσεις».

«Η εξισορρόπηση των εθνικών συμφερόντων με την παγκόσμια σταθερότητα απαιτεί λεπτή διπλωματία και διεθνή συνεργασία», προσθέτει στην τελευταία ετήσια έκθεση.

Αυτή η μετατόπιση, σύμφωνα με τον Schwab, είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης.

Η σύγκρουση θα μπορούσε να σημαίνει πολλά πράγματα, όπως συγκρούσεις μεταξύ εθνών όπως η κούρσα τεχνολογικών εξοπλισμών ΗΠΑ / Κίνας, ο πόλεμος Ουκρανίας / Ρωσσίας ή η ατελείωτη κατάσταση Ισραήλ / Παλαιστίνης.

Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει την επιδείνωση των εθνών μέσω πολιτικών αναταραχών, πολιτικών ανοιχτών συνόρων ή τη βύθιση των οικονομιών μέσω ατζέντας καθαρού μηδενικού ισοζυγίου και παραλυτικού πληθωρισμού.

Οι πανδημίες στον κυβερνοχώρο και οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος θα μπορούσαν επίσης να ταιριάζουν με το νομοσχέδιο «σύγκρουσης» που οδηγεί σε έναν πολυπολικό κόσμο.


Η κλιματική αλλαγή και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος μας υποχρεώνουν να μεταβούμε σε μια πράσινη οικονομία. — Klaus Schwab, ετήσια έκθεση του WEF, 2023-2024

Η επόμενη διασυνδεδεμένη στροφή του Schwab που προωθεί τον βαθύ συστημικό μετασχηματισμό είναι αυτό που αποκαλεί «μετάβαση σε μια πράσινη οικονομία».

Σύμφωνα με τον Schwab, «η επείγουσα ανάγκη για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής δεν είναι μόνο μια ηθική επιταγή, αλλά και ένα μονοπάτι προς την οικονομική ανθεκτικότητα και την καινοτομία».

Η κλιματική αλλαγή, και πιο συγκεκριμένα ο άνθρακας, τα ορυκτά καύσιμα και τα αέρια του θερμοκηπίου ήταν πάντα ο μπαμπούλας για τους μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές.


Εάν, στην εποχή μετά την πανδημία, αποφασίσουμε να ξαναρχίσουμε τη ζωή μας όπως πριν (οδηγώντας τα ίδια αυτοκίνητα, πετώντας στους ίδιους προορισμούς, τρώγοντας τα ίδια πράγματα, θερμαίνοντας το σπίτι μας με τον ίδιο τρόπο και ούτω καθεξής), η κρίση COVID-19 θα έχει πάει χαμένη όσον αφορά τις πολιτικές για το κλίμα. — Klaus Schwab & Thierry Malleret, COVID-19: Η Μεγάλη Επαναφορά, 2020

Πώς γίνεται λιγώτερο από τέσσερις μήνες αφότου ο ΠΟΥ δήλωσε ότι ο COVID-19 είχε φτάσει σε κατάσταση πανδημίας τον Μάρτιο του 2020, ότι ο Klaus Schwab και ο Thierry Malleret είχαν ήδη δημοσιεύσει το βιβλίο τους, "COVID-19: The Great Reset", σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα - 9 Ιουλίου 2020;

Αν διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι η λεγόμενη ατζέντα της μεγάλης επαναφοράς επρόκειτο πάντα να χρησιμοποιεί την κλιματική αλλαγή ως καταλύτη:


Ορισμένοι ηγέτες και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων που βρίσκονταν ήδη στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής μπορεί να θέλουν να επωφεληθούν από το σοκ που προκάλεσε η πανδημία για να εφαρμόσουν μακροχρόνιες και ευρύτερες περιβαλλοντικές αλλαγές. Στην πραγματικότητα, θα κάνουν «καλή χρήση» της πανδημίας με το να μην αφήσουν την κρίση να πάει χαμένη.

Όταν εμφανίστηκε ο COVID, το WEF πήρε πολλά από τα αποτελέσματα που ήθελε να επιτύχει με την κλιματική αλλαγή - λιγώτερη οδήγηση και πτήσεις, αφηγηματικό έλεγχο και ψηφιακή επιτήρηση παρακολούθησης και εντοπισμού - και τα επέβαλε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, έτσι ώστε οι διαφορές στα επιθυμητά αποτελέσματα έγιναν σχεδόν δυσδιάκριτες.

Στην πραγματικότητα, η μεγάλη επαναφορά είναι μια ατζέντα πριν από την πανδημία «ελεγμένη» ως σχέδιο ανάκαμψης μετά τον COVID.

Στην ετήσια έκθεση του WEF 2023-2024, ο Schwab λέει ότι η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η μετάβαση σε μια πράσινη οικονομία είναι μια «ηθική επιταγή» - που μπορεί να επιλυθεί μόνο με «συντονισμένες προσπάθειες μεταξύ κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και κοινωνίας των πολιτών».

Με άλλα λόγια, ο Schwab καλεί για τη συγχώνευση της εταιρείας και του κράτους, η οποία είναι επίσης γνωστή ως φασισμός και κορπορατισμός, μαζί με την κοινωνία των πολιτών - η οποία αποτελείται από τεχνοκράτες, ακαδημαϊκούς και μη εκλεγμένες ΜΚΟ όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, για να ενεργήσει για λογαριασμό μας προς το συμφέρον της κοινωνίας:


Οι δημογραφικές τάσεις αποκαλύπτουν μια παγκόσμια μετάβαση από κυρίως νέους πληθυσμούς σε γηράσκουσες κοινωνίες, με σημαντικές γεωγραφικές ανισότητες.

Η επόμενη μετασχηματιστική στροφή του Schwab έχει να κάνει με τη γήρανση του πληθυσμού και τις γεωγραφικές ανισότητες.

Λέει ότι «Αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν τις αγορές εργασίας, τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και τις δομές κοινωνικής ασφάλισης. Επιπλέον, αυτές οι δημογραφικές αλλαγές επηρεάζουν τα μεταναστευτικά πρότυπα, παρουσιάζοντας τόσο προκλήσεις όσο και ευκαιρίες για την προώθηση της ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς και της κοινωνικής συνοχής».

Υπάρχει επίσης ένα τεχνολογικό στοιχείο στους πληθυσμούς που γερνούν, ακόμη και συρρικνώνονται.

Μιλώντας στη φετινή Ειδική Συνάντηση του WEF για την Παγκόσμια Συνεργασία, την Ανάπτυξη και την Ενεργειακή Ανάπτυξη στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, ο διευθύνων σύμβουλος της BlackRock, Larry Fink, δήλωσε ότι οι ανεπτυγμένες χώρες με συρρικνούμενο πληθυσμό θα είναι καλύτερα προετοιμασμένες για τα κοινωνικά προβλήματα που προέρχονται από την «αντικατάσταση των μηχανών από τους ανθρώπους».

Ο Fink υποστήριξε ότι οι ανεπτυγμένες χώρες με συρρικνούμενο πληθυσμό θα είναι οι «μεγάλοι νικητές» όσον αφορά την ποιότητα ζωής, επειδή θα έχουν όλες τις τεχνολογίες για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και να αυξήσουν το βιοτικό τους επίπεδο:


Μπορώ να υποστηρίξω ότι στις ανεπτυγμένες χώρες οι μεγάλοι νικητές είναι χώρες που έχουν συρρικνούμενο πληθυσμό [...] Οι χώρες αυτές θα αναπτύξουν γρήγορα τη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία [...] Τα κοινωνικά προβλήματα που θα έχει κανείς αντικαθιστώντας τις μηχανές με ανθρώπους θα είναι πολύ πιο εύκολα σε εκείνες τις χώρες που έχουν μειούμενους πληθυσμούς.


 



Για τον Fink, λιγώτεροι άνθρωποι σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής στον ανεπτυγμένο κόσμο χάρη στην αυτοματοποίηση.

Για τους αυξανόμενους πληθυσμούς στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ιδιαίτερα στην Αφρική, η εκπαίδευση θα είναι το κλειδί, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της BlackRock.

«Το παράδειγμα της αρνητικής αύξησης του πληθυσμού πρόκειται να αλλάξει και τα κοινωνικά προβλήματα που θα έχει κανείς αντικαθιστώντας τις μηχανές με ανθρώπους θα είναι πολύ πιο εύκολα σε εκείνες τις χώρες που έχουν μειούμενους πληθυσμούς», δήλωσε ο Fink.

«Για τις χώρες που έχουν αυξανόμενους πληθυσμούς, η απάντηση θα είναι η εκπαίδευση – για εκείνες τις χώρες που δεν έχουν θεμέλια κράτους δικαίου ή εκπαίδευσης, εκεί είναι που το χάσμα θα γίνεται όλο και πιο ακραίο», πρόσθεσε.


Σε έναν όλο και πιο περίπλοκο και ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, οι κοινωνίες βιώνουν αυξημένη πόλωση καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους. Αυτό εκδηλώνεται με πολιτιστικές, πολιτικές, ιδεολογικές και κοινωνικές διαιρέσεις και την άνοδο της παραπληροφόρησης. — Klaus Schwab, ετήσια έκθεση του WEF, 2023-2024


Και η ολοκλήρωση των πέντε αλληλένδετων μετατοπίσεων του Schwab που οδηγούν σε συστημικό μετασχηματισμό είναι παραπληροφόρηση.

Και ποιος καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα από το να χαρακτηρίζουμε ο,τιδήποτε δεν ταιριάζει με το μη εκλεγμένο παγκοσμιοποιημένο αφήγημα ως «παραπληροφόρηση!»

Σύμφωνα με την Έκθεση Παγκόσμιων Κινδύνων του WEF για το 2024, οι ψευδείς πληροφορίες είναι η νούμερο ένα παγκόσμια ανησυχία για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά κανένας δεν είναι πιο ένοχος για τη διάδοση ψευδών πληροφοριών και την καταστροφή της εμπιστοσύνης από τους μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές στο WEF και τους δημόσιους και ιδιωτικούς εταίρους τους.

Η παραπληροφόρηση που διαδόθηκε από μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές, κυβερνήσεις, Big Pharma, Big Tech και λεγόμενους εμπειρογνώμονες δημόσιας υγείας από το 2020 οδήγησαν σε μια κοινωνία δύο επιπέδων όπου οι άνθρωποι που αποφάσισαν να μην κάνουν το λεγόμενο εμβόλιο έχασαν τη δουλειά τους και τους απαγορεύτηκε να συμμετέχουν σε πολλές πτυχές της κοινωνίας, ενώ οι μικρές επιχειρήσεις έκλεισαν υπό lockdown. Και ο κόσμος είδε τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου από τις κατώτερες στις ανώτερες τάξεις σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Πολλές ζωές καταστράφηκαν, ενώ οι πιο ισχυροί συνέχισαν να γίνονται πλουσιότεροι.

Στην ετήσια έκθεση του WEF 2023-2024, ο Schwab δήλωσε ότι η αντιμετώπιση της πόλωσης και της παραπληροφόρησης «απαιτεί την προώθηση διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, την προώθηση της αμοιβαίας κατανόησης και τη δημιουργία περιβαλλόντων όπου διαφορετικές απόψεις και ταυτότητες μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά».

Αλλά το WEF δεν έχει καμμία επιθυμία για τόσο διαφορετικές απόψεις:


Η μεγαλύτερη ρύθμιση των κοινωνικών δικτύων και η προστασία από ψευδείς πληροφορίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα άτομα να φιλτράρουν την παραπληροφόρηση ή την παραπληροφόρηση και να ρίξουν την ευθύνη στην κυβέρνηση ή τις επιχειρήσεις που επιβλέπουν αυτά τα δίκτυα.


Προκειμένου να προστατεύσει τις αφηγήσεις τους, το WEF καλεί τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις να ρυθμίσουν την παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφαιρώντας το «βάρος από τα άτομα να φιλτράρουν την παραπληροφόρηση» σημαίνει ότι δεν θέλουν να σκέφτεστε και να αποφασίζετε μόνοι σας - αυτό θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη για εσάς να χειριστείτε.

Αντ' αυτού, θα πρέπει να αναθέσετε την κριτική σας σκέψη σε εξωτερικούς συνεργάτες και να δώσετε όλη την εμπιστοσύνη σας σε κυβερνητικούς γραφειοκράτες και μη εκλεγμένους τεχνοκράτες.

Από το επόμενο έτος, ο Schwab θα μεταβεί από τον εκτελεστικό του ρόλο προέδρου στο WEF για να γίνει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Το WEF θα πραγματοποιήσει την επόμενη συνάντησή του, τις Συναντήσεις Επιπτώσεων στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.



ΠΗΓΗ: 5 Shifts Are Driving 'Profound Systemic Transformation': Klaus Schwab, WEF Report (sociable.co)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:



Η Βουλή εγκρίνει νομοσχέδιο που υποχρεώνει τη Γερουσία να εγκρίνει οποιαδήποτε συμφωνία «πανδημίας» του ΠΟΥ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε τον νόμο «No WHO Pandemic Preparedness Treaty Without Senate Approval Act», ο οποίος απαιτεί την έγκριση της Γερουσίας για «οποιαδήποτε σύμβαση ή συμφωνία για θέματα που σχετίζονται με την πανδημία που επιτεύχθηκε από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας».


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, DC (LifeSiteNews) - Στις 11 Σεπτεμβρίου, η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε το H.R. 1425, το "No WHO Pandemic Preparedness Treaty Without Senate Approval Act". Πέρασε με διακομματική υποστήριξη, «αυτό το νομοσχέδιο ορίζει ότι οποιαδήποτε σύμβαση ή συμφωνία για θέματα που σχετίζονται με την πανδημία που επιτεύχθηκε από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA)... θεωρείται συνθήκη που απαιτεί τη συμβουλή και τη συγκατάθεση της Γερουσίας.»

Ο Reggie Littlejohn, πρόεδρος της Anti-Globalist International και συμπρόεδρος του Συνασπισμού Κυριαρχίας, δήλωσε: «Αυτό που κάνει αυτό το νομοσχέδιο τόσο ισχυρό είναι ότι ισχύει για οποιαδήποτε συμφωνία περάσει από την WHA σχετικά με τις πανδημίες. Ως εκ τούτου, ο ΠΟΥ δεν μπορεί να παρακάμψει την ανάγκη να λάβει την έγκριση της Γερουσίας - όπως απαιτείται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ - αποκαλώντας τις συνθήκες τους με άλλα ονόματα.

«Επιπλέον», συνέχισε ο Littlejohn, «αυτό το νομοσχέδιο πιθανότατα θα νικήσει οποιαδήποτε συνθήκη προκύψει από τον ΠΟΥ. Πρώτον, ο πρόεδρος Μπάιντεν εμποδίζεται τώρα να υπογράψει απλώς τέτοιες συνθήκες μέσω εκτελεστικού διατάγματος. Πέρα από αυτό, την 1η Μαΐου 2024, 49 γερουσιαστές των ΗΠΑ έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο Μπάιντεν καταδικάζοντας τον τροποποιημένο διεθνή υγειονομικό κανονισμό του ΠΟΥ και τη διαδικασία που οδήγησε στην έγκρισή του. Εάν αυτό το μέσο έρθει ενώπιον της Γερουσίας για επικύρωση, πιθανότατα δεν θα επιτύχει την πλειοψηφία των 2/3 που απαιτείται. Νομοσχέδια όπως αυτό πρέπει να ψηφιστούν από χώρες σε όλο τον κόσμο για να σταματήσει η παγκοσμιοποιημένη αρπαγή εξουσίας από τον ΠΟΥ».

Το συνοδευτικό νομοσχέδιο, S. 444, που εισήχθη από τον γερουσιαστή Ron Johnson (R-WI), πρέπει ακόμα να περάσει από τη Γερουσία και έχει μια καλή πιθανότητα.

Συγχαρητήρια στον βουλευτή Tom Tiffany, τον πρόεδρο Mike Johnson, όλους τους εκπροσώπους του Κογκρέσου που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου και όλους εκείνους που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να συμβεί αυτό, συμπεριλαμβανομένου του Συνασπισμού Κυριαρχίας, τα μέλη του οποίου εργάστηκαν ακούραστα για να αυξήσουν την προβολή αυτού του θέματος εδώ και χρόνια.


1 σχόλιο:

  1. Μετάβαση στην ΕΥΦΥΗ ΕΠΟΧΗ, όλα τριγύρω θα είναι έξυπνα και SMART και έσυ ως άνθρωπος θα είσαι ο/η ηλίθιος/α της υπόθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!