Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ...'ΖΟΡΟ' ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ 5.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ;;;;;;;;;;;;


ΕΝΑΣ 'ΖΟΡΟ', ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ...ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΖΟΡΟ

ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, Ή ΑΣΥΔΟΤΟΣ; ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ, Ή ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ; Την ίδια ακριβως ώρα, που ο λαός πένεται και υποφέρει!Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ΒΑΣΙΚΕΣ υποχρεώσεις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν καν τα προς το ζην!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΖΟΡΟ

Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες, που ζουν με 400 € το μήνα και με αυτά πληρώνουν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ενοίκιο, λογαριασμούς και φαγητό. 
Και ίσως επιβιώνουν. 
Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, σπίτια χωρίς φάρμακα και χωρίς τροφή!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΖΟΡΟ

Ο τέως Βο(υ)λευτής της χρεωκοπημένης 'Νέας Δημοκρατίας' έρχεται να προκαλέσει με συνέντευξη του, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». 
Ο πρώην ...έφιππος 'Ζορό' Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος φιλοδοξούσε να μας «σώσει» διεκδικώντας την αρχηγία της 'Ν.Δ.' το 2009, μετά από ένα δακρύβρεχτο μελό για την καθαίρεση από το αξίωμά του και τι τράβηξε, ανέφερε πως παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη το μήνα (βουλευτική και ΤΕΒΕ) και 2.000 ευρώ από ενοίκια, ενώ δουλεύει και η γυναίκα του!!! 
«Σύνολο μόνο(;;;;;;;;;;;) 5.000 ευρώ», λέει, «αλλά για να καλύψω τα χρέη, πρέπει (;;;) να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα»!

ΠΡΕΠΕΙ;

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ;

ΜΗΠΩΣ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ...ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΖΟΡΟ

Είχε το θράσος μάλιστα να δηλώσει, ότι το κατάστημα υποδημάτων που διατηρούσε, το έκλεισε γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «Πάνε και τα παπούτσια. Δεν έχουν πια η γιαγιά και ο παππούς 70-80 ευρώ για παπούτσια...

Ώ, τί "κρίμα" βρε Πανίκα. Είμεθα ..."περίλυποι" έως θανάτου, που δεν "δύνασαι" πλέον να πωλείς παπούτσια στις γιαγιάδες...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, 'ΡΕΦΕΝΕ', ΝΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;

"ΙΩ.ΚΑΠ."

1 σχόλιο:

  1. ''Ρομπα''Ο Ψωμιαδηs απο τη Χειλουδακη:Οταν πηγαινεs με...
    attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_181.html
    Σφοδρη επιθεση Χειλουδακη σε Ψωμιαδη:Οχι λοιπον κυριε μ@@@πιτουρα δεν θελουμε εσαs...[Φωτο & Βιντεο]zoomblog.org/2016/05/blog-post_608.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!