Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ξ έ ρ ε τ ε ΟΥΤΕ ...'γρί' από αγγλικά; Κανένα πρόβλημα! ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ!


Αποτέλεσμα εικόνας για a man who is grabbing his hair

ΟΣΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, "ΑΠΑΙΤΟΥΝ" ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ...ΜΑΛΛΙΑ! ΑΡΑ ΟΙ ...ΚΑΡΑΦΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ! ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ, ΟΧΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για a man who is grabbing his hair

Έχουμε και λέμε. "Είστε" αριστερός και με την 'βούλα'. Έχετε ειδικότητα μάλιστα οικονομολόγου, όπως "απαιτούν" οι καιροί μας. Μάλιστα. 

Είστε και κομματικός μέχρι το ...κόκκαλο, οπότε η πλατεία Κουμουνδούρου, σας "στέλνει" στα κανάλια απο καιρό τώρα, να "κελαϊδάτε" ως καλο-εκπαιδευμένος ...παπαγάλος, ότι συμφέρει την κυβέρνηση, κάνοντας πιστή "ξεπατικοσούρα", σε όσα 'κουφά', μας αραδιάζει καθημερινώς η 'γιατρέσα' κυβερνητική εκπρόσωπος, η κυρα-Όλγα...

"Ωραία"... Αφού λοιπόν "επιτελέσατε" επιτυχώς(;) την μέχρι τούδε "αποστολή σας", η 'πρώτη φορά αριστερά', ήλθε η ώρα να σας ανταμοίψει για τον "κόπο σας"!

Πώς; Μά διορίζοντάς σας, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, απο τον Δεκέμβριο του 2015, ΧΩΡΙΣ όμως να μιλάτε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ την αγγλική γλώσσα... (Τα αρχικά του λίαν "ευτυχούς" αυτού ανθρώπου, είναι Χ.Γ.)

Πάμε παρακάτω. 
Εντός σχεδόν 8μήνου χρονικού διαστήματος λοιπόν, έχετε πραγματοποιήσει μόλις ...11 ταξίδια στο εξωτερικό(!!!!!!!!!!!!), "οργώνοντας" μάλιστα ΟΛΟΝ τον πλανήτη, αφού μεταξύ αυτών, "φθάσατε" στην Περσία, αλλά και στο ...Περού!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για περου
ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΖΩΑ 'ΛΑΜΑΣ', ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ...

Οι ασύλληπτες αυτές συνεχόμενες "βολτίτσες" ανά την Υδρόγειον, περιλαμβάνουν βεβαίως-βεβαίως και 'έξτρα' αμοιβές! Άμ, πώς;

Οπότε! 
Πάμε παρακάτω.
Στήν ...κοντινή μας Νέα Υόρκη που "βρεθήκατε", εισπράττατε ημερησίαν αποζημίωσιν, μόλις ...325 ευρώ!
Στο ακόμα πιό ..."κοντινό" Περού, η ημερ.αποζ. ήταν 560 ευρώ!
Στήν Στοκχόλμη, ήταν 400 ευρώ!
Στήν Μαδρίτη, ήταν 300 ευρώ!
Στο Παρίσι, ήταν 315 ευρώ!
Στο Άμστερνταμ, ήταν 250 ευρώ!

Μά, πόσο διάστημα δουλεύατε κύριε; (ή καλύτερα, μας ..."δουλεύατε" ;;;)

Στις περίπου 190 ημέρες που ευρίσκεσθε στο 'πόστο σας' αυτό, φαίνεται βάσει των επισήμων στοιχείων, όσο και δημοσιευμάτων στον Τύπο, πώς απουσιάζατε στο εξωτερικό, κύριε πρόεδρε, τις ...45 ημέρες!!!

Και ήσασταν 'εις την λίαν ευχάριστον θέσιν' δια το χρονικόν αυτό διάστημα, να "ενθυλακώσετε" το ποσόν (τουλάχιστον) των 18.000 ευρώ!
Εντός ΜΟΛΙΣ 9μήνου!!!

Ένα λεπτό. 
Μά, εσείς ΔΕΝ γνωρίζετε ούτε 'γρί' αγγλικά! Τί "κάνατε" στο εξωτερικό τόσες δεκάδες ημέρες, ανά την υδρόγειον, όπως γράφουν τα επίσημα στοιχεία, ΔΙΧΩΣ να κατέχετε την αγγλική γλώσσα;

Πώς συνεννοείσθε 'εις την αλλοδαπήν' αλήθεια, κύριε Πρόεδρε;
Με ...'παντομίμες';
Μήπως εις την νοηματικήν;
(Επειδή Ελληνικά στο ...Περού, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ομιλούν, έτσι δεν είναι;)

Να υποθέσουμε, ότι "προσπαθείτε" και "αγωνίζεσθε" να "εκπροσωπείτε" την Ελλάδα και τα ελληνικά συμφέροντα;

Τότε, δεν έχουμε παρά να "καταλήξουμε", ότι όλα τα ανωτέρω, αποτελούν "κατάπτυστες" συκοφαντίες της "κακιάς δεξιάς" και του "κίτρινου" Τύπου, που εναντιώνεται στον ...Σοσιαλισμό, την 'Αλλαγή' και τον 'μετασχηματισμό' της κοινωνίας μας!
Έ;
"Ιω.Καπ."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!