Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

1.639 ! Άντε ΠΑΛΙ ! ΠΑΛΙ θα β ο λ έ ψ ο υ ν κόσμο και κοσμάκη...


Διαθέτετε (ίσως) ...κοτσίδα; 
Γενειάδα; 
Είστε επιμελώς ...αξύριστοι; 
Είστε ..."τσακωμένοι" (συνήθως) με το ...σαπούνι; Ιδού η ευκαιρία ..."καρριέρας" στο (αριστερό) Δημόσιο!

Ο "ΑΠΑΙΧΤΟΣ" ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Ποιος είπε, πως η συγκυβέρνηση των συριζο-ψεκασμένων, δεν είναι "συνεπής" στις εξαγγελίες της; Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, είχε εξαγγείλει τον διορισμό 1.638 συντρόφων στα 'hotspots', μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. 
Και TΩΡΑ, ήρθε η ώρα της υλοποιήσεως της εξαγγελίας!
Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχοάπλυτοι σκίτσαΣχετική εικόνα
(Λίγη γεύση απο 'αρκά', κάνει πάντα καλό).

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, (λέγε με Φωτίου με τα ...γεμιστά!) οι ενδιαφερόμενοι συριζαίοι, ψεκασμένοι και λοιποί σύντροφοι της αριστεράς και της προόδου, θα μπορούν από 28ης Ιουλίου και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 8ης Αυγούστου, να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Οι 1.639 ωφελούμενοι θα εργαστούν για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, σε 28 'hotspots' και θα παίρνουν πολύ καλούς μισθούς (!) αλλά και διάφορα «μπόνους» (π.χ. για νυχτερινή εργασία), αλλά και μηνιαίο επίδομα μετεγκαταστάσεως, ύψους 200 ευρώ, για όσα συντρόφια διοριστούν εκτός των τόπων μόνιμης κατοικίας τους!

Σύντροφοι, αριστεροί, αναρχοάπλυτοι και λοιπές ...αξύριστες "προοδευτικές" δυνάμεις,  σ π ε ύ σ α τ ε ! 

Το α-θά-να-το ελληνικό δημόσιο, σας περιμένει με ...ανοιχτές αγκάλες (!) και τα αιώνια «κορόϊδα», οι Έλληνες φορολογούμενοι, με το χέρι στην τσέπη για να σας πληρώνουν!

Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχοάπλυτοι σκίτσα

[Πηγή κειμένου: 'paspartoy'/Γελοιογραφίες επιλογές της 'ΟδύσσειαςΤV']


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!