Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ π ο τ έ, για το δ ο λ λ ά ρ ι ο ! (Πού ΔΕΝ τα φανταζόσασταν ποτέ σας!)


Τι κρύβεται πίσω από το πιο αναγνωρίσιμο νόμισμα;

Το αμερικανικό δολάριο και τα μυστικά σύμβολά του (Βίντεο)

("ΝΟΜΙΖΕΤΕ" ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ...ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ...)
Το δολλάριο (αγγλ. dollar) είναι το νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 
Διαιρείται σε 100 σεντς (αγγλ. cents). Ο κωδικός ISO 4217 του δολαρίου ΗΠΑ είναι USD.
Η ονομασία του προέρχεται από το ισπανικό δολλάριο (νόμισμα των οκτώ ρεαλιών, στα ισπανικά reales), το οποίο με την σειρά του, είχε λάβει το όνομά του πιθανώς από το παλαιό γερμανικό νόμισμα Τάλερ (στα γερμανικά Thaler).
Σχετική εικόνα


Σε κανονική κυκλοφορία υπάρχουν κέρματα με ονομαστική αξία 1¢ (Cent, επίσης γνωστό ως Penny), 5¢ (Nickel), 10¢ (Dime), 25¢ (επισήμως «τέταρτο του δολλαρίου», Quarter Dollar, ή απλά Quarter στην καθομιλουμένη), 50¢ (μισό δολάριο, half dollar· σπάνιο) και $1 (δολλάριο, dollar· σπάνιο).

Επίσης κυκλοφορούν χαρτονομίσματα των $1, $2 (σπάνιο), $5, $10, $20, $50 και $100. Χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία άνω των $100 ($500, $1.000, $5.000, $10.000 και $100.000) δεν έχουν πλέον αντίκρυσμα, έτσι ώστε να δυσκολευτεί η λαθραία μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών.

Σχετική εικόνα

Στο χαρτονόμισμα του ενός δολλαρίου απεικονίζεται ο πρόεδρος Τζορτζ Ουάσινγκτον.

Αν το κοιτάξουμε προσεκτικά διαπιστώνουμε ότι :

– Στην αριστερή μεριά της μιας πλευράς του, έχουμε μια πυραμίδα που πάνω της υπάρχει ο παντεπόπτης οφθαλμός, ένα χαρακτηριστικό μασονικό σύμβολο...

– Από κάτω η πυραμίδα αποτελείται από 13 σειρές τούβλων και τα τούβλα είναι 72, όσα και τα ονόματα του θεού στην Καμπάλα (εβραϊκός μυστικισμός)...

– Στην τελευταία σειρά γράφεται στα λατινικά η ημερομηνία 1776 (MDCCLXXVI), που είναι η ημερομηνία της ανεξαρτησίας των Η.Π.Α, αλλά και της ίδρυσης του Τάγματος των Ιλλουμινάτι! 
Η παραπάνω ημερομηνία εύκολα μετατρέπεται σε 666 = mDCcLXxVI. Κάτω από την πυραμίδα έχουμε την λατινική έκφραση «ΝΟVUS ORDO SECLORUM» που σημαίνει Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΛΛΑΡΙΟ
ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ...100.000 $, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΓΟΥΟΝΤΡΟ ΓΟΥΪΛΣΟΝ. ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1915 ΠΕΡΙΠΟΥ.

– Από την άλλη πλευρά υπάρχει η σφραγίδα με τον «αητό» των ΗΠΑ. Όμως εδώ έχουμε τα εξής περίεργα: Έχουμε μια συνεχόμενη εμφάνιση του αριθμού 13...

– Παρατηρούμε ακόμα μια λατινική έκφραση, το «E PLURIBUS UNUM» που σημαίνει «Ένας από Πολλούς» και αποτελείται από 13 γράμματα... Ακριβώς από κάτω βλέπουμε 13 αστέρια για τις 13 αρχικές αποικίες και από κάτω ο «αητός» κρατά ...13 βέλη και ένα φυτό με 13 φύλλα και 13 κεράσια...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΛΛΑΡΙΟ

– Το 13 είναι σημαντικός αριθμός για τους Ιλλουμινάτι. Και ερχόμαστε στο πιο σημαντικό σύμβολο.

– Αυτό που υπάρχει στο δολλάριο δεν είναι αητός. 
Στην πραγματικότητα πρόκειται για το μυθικό πτηνό Φοίνικα, που έχει πολύ μεγάλο μυστικιστικό συμβολισμό και κατέχει σημαντική θέση στον Τεκτονισμό και στα δρώμενα των μυστικιστικών εταιρειών...

– Τέλος, υπάρχουν πολλές μικροτυπικές εκτυπώσεις (μικροτυπικό = εκτύπωση σε πολύ μικρή κλίμακα με στοιχεία που διακρίνονται με δυσκολία) στις οποίες υπάρχουν μασονικά σύμβολα, όπως οι τρεις μικρές πυραμίδες, η ύπαρξη κουκουβάγιας σε δύο σημεία κ.α. Για ένα νόμισμα που είναι αυτή την στιγμή το πιο αναγνωρίσιμο στο κόσμο, είναι πολλά αυτά που αναφέραμε και καθόλου αθώα…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΛΛΑΡΙΟ
ΣΠΑΝΙΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 500 $, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΚ ΚΙΝΛΕΫ.

Εκτός από το δολλάριο υπάρχουν και άλλα νομίσματα που περιέχουν μυστικιστικά σύμβολα. 
Εντύπωση προξενεί η ύπαρξη του αριθμού '666' ως αρχικού κωδικού στα χαρτονομίσματα του Ισραήλ. Επίσης, η κυκλοφορία επί πολλών χρονών χαρτονομισμάτων του Καναδά, στα οποία και υπήρχε το πρόσωπο του Σατανά κρυμμένο εντός των μαλλιών της Βασίλισσας Ελισάβετ ! 

Ή ακόμα και τελευταία, η ύπαρξη του συμβόλου του ατόμου σε μικροτυπική εκτύπωση, πάνω στο χάρτη του Ιράν, στο χαρτονομίσματα των 50.000 RIALS, εκπληρώνοντας με προπαγανδιστικό τρόπο τον μελλοντικό ρόλο του Ιράν, ως πυρηνική δύναμη.

Παράξενα σύμβολα στα νομίσματα, όμως, έχουν παρατηρηθεί και στην χώρα μας. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το χαρτονομίσματα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια. Εκεί έχουμε την πεντάλφα στην άνω δεξιά γωνία που υπάρχει η ένδειξη των 500 δραχμών. 
Επίσης, για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελλάδος, υπάρχει ένα κτίριο κάτω δεξιά, δίχως όμως να αναφέρεται ποιο είναι.

Πρόκειται για το θέατρο της Κέρκυρας που καταστράφηκε κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου Πολέμου και αποτέλεσε το πρώτο σημείο συναντήσεως της στοάς «Ανατολή, της πρώτης μασονικής στοάς της Ελλάδος. 
Εντύπωση προκαλούσε και το κεντρικό σημείο του χαρτονομίσματος, όπου υπήρχε μια μασονική χειραψία δυο χεριών, που περιβάλλονται από ένα όφιχαρακτηριστικό μασονικό σύμβολο – και όλα αυτά πάνω από ένα βιβλίο, όπου πολλοί μελετητές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την «Σολομωνική». 
Τέλος, ακόμα και στο κεντρικό «500» υπάρχει μια πεντάλφα!

Δείτε το "ασυνήθιστο" αλλά εξαιρετικώς ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ 'βίντεο':

[Πηγή: 'hellas-now']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!