Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ποιοί " π α λ ε ύ ο υ ν " να αποδομήσουν τον Άγιο Παΐσιο, ΜΕΣΑ απο την Εκκλησία; Και κυρίως ΓΙΑΤΙ;

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος Παΐσιος


(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΗΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΙΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  Υ Π Ο Π Τ Ο...)
Φαίνεται πώς υπάρχει 'εντολή άνωθεν' (και όταν λέμε 'άνωθεν', εννοούμε απο γνωστούς Δεσπότες), να αποδομηθεί ο Άγιος Παΐσιος Εζνεπίδης, ώστε να μήν ασκεί τέτοια έλξη στους Ορθοδόξους Έλληνες. 
Εξηγούμεθα αμέσως.
Σχετική εικόνα

Τήν προπερασμένη Τρίτη 18η Ιουλίου το απόγευμα, βγήκε στον σταθμό 'Σκάϊ'΄ο (γνωστός για τις σχέσεις του με τους Συριζαίους θεολόγους της ομάδος του "Καιρού") Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος Αντωνόπουλος.

Αποτέλεσμα εικόνας για νεκτάριος αντωνόπουλος

Και περίπου μας είπε, πώς ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος αποκαλούσε ..."βλαμμένους", όσους πίστευαν φανατικά στον Χριστό!...
Παίρνοντας την "πάσα" ο δησιογράφος  του 'Σκάϊ' Άρης Πορτοσάλτε, δήλωσε πώς (συμφώνως με τις πληροφορίες του), ο πατήρ Παΐσιος αποκαλούσε βλαμμένους και όσους ερχόντουσαν στο κελλάκι του για να τον προσκυνήσουν!!!

Υπάρχει επίσης και μία τάση να καταγγελθεί ο Άγιος ως ...ακραίος εθνικιστής, αφού άλλως τε είναι γνωστό, ότι το 1948 - 1949 πολέμησε με τον Εθνικό Στρατό, εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών ως ασυρματιστής!

Αποτέλεσμα εικόνας για πατήρ Παΐσιος νέος

Ήδη στην εφημερίδα 'Καθημερινή' της Κυριακής 16ης Ιουλίου, ο μπολσεβίκος δημοσιογράφος Παντελής Μπουκάλας έγραψε - μεταξύ άλλων -  τα εξής ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ :
"Ο όσιος Παΐσιος είναι ο κατ' εξοχήν Άγιος των πρωτοσέλιδων(!) ένας δικός μας (;;;) Νοστράδαμος!!! Είναι επίσης ένας τυπικά ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Άγιος, αφού λέει αυτά που θέλουν ν' ακούσουν τόσοι και τόσοι:
Τα Σκόπια θα γίνουν σκορποχώρι, η Τουρκία θα βουλιάξει κ.ο.κ. Οι φήμες πάντως ότι εντοπίστηκε η Κόκκινη Μηλιά αλλαγμένη σε Κόκκινη Καστανιά, δεν επιβεβαιώθηκαν ακόμα"!..

Αποτέλεσμα εικόνας για πατήρ Παΐσιος νέος

Αυτό που κυρίως ΕΝΟΧΛΕΙ τους (εμφανώς φιλο-)Συριζαίους Δεσποτάδες με την πανελλήνια λατρεία του Αγίου Παΐσιου είναι το εξής: Η Ορθοδοξία μετατρέπεται σε Γεροντοφιλία, ήτοι "προσκόλληση" στους χαρισματικούς γέροντες και έτσι "χάνουν" την "αυθεντία" τους, οι Συριζαίοι Δεσποτάδες. 

Όταν για παράδειγμα, ο γέρων Παΐσιος αποκαλούσε ήδη απο το 1974 (σε κάρτα που έστειλε απο την Κωνσταντινούπολη!) "αγύρτη" τον Μωάμεθ και "γύφτους, βρώμικους και φοβιτσιάρηδες" τους Τούρκους, άντε να πείσουν οι συριζαίοι Δεσποτάδες τον λαουτζίκο, ότι ο Άγιος Παΐσιος δεν ήταν και λιγάκι ρατσιστής που έβριζε τον προφήτη Μωάμεθ και τους Τούρκους "αδελφούς μας"...

[Πηγή: Εφημ. 'Στόχος']

----------------------------------------------------

[Υπενθυμίζεται για όσους τυχόν δεν παρακολουθούν τις εκκλησιαστικές ειδήσεις και εξελίξεις, ότι προσφάτως ο ανωτέρω αναφερόμενος Μητρ. Αργολίδος, ενεπλάκη σε μία εντονότατη και ασυνήθιστη δημοσίως αντιπαράθεση για σοβαρά δογματικά ζητήματα (και μάλιστα εγγράφως), με τον Μητρ. Πειραιώς. 
Ο κ.Νεκτάριος έχει λυπήσει βαθιά το ποίμνιο, με τις απίστευτες θέσεις που υιοθετεί, αλλά δεν είναι δυστυχώς ούτε ο πρώτος αρχιερέας που το κάνει, φοβούμεθα δέ, ούτε ο τελευταίος...
Ο Θεός να μας φωτίζει.]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!