Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Υ Π Ε Ρ Κ Ρ Α Τ Ο Σ; ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ...ΠΝΙΓΕΙΤΕ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ;ΕΙΧΑΤΕ ..."Λ Υ Σ Σ Α Ξ Ε Ι" ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ
ΨΕΥΔΟ-"ΠΑΤΕΡΕΣ" ΤΗΣ (ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ) ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!
ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΚΟΜΗ ΚΟΥΝΤΕΝΧΟΒΕ-ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1925
ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ AKΡΩΣ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ" &
...ΚΑΡΑ-ΣΤΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ
ΤΗΝ 'ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ'!
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙΠΟΛΛΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ...
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Ο Ζαν Μονέ θεωρείται από τους "πατέρες" της ιδρύσεως της 'Ε.Ε.' και χαρακτηρίζεται ως η ενωτική δύναμη πίσω από τη γέννησή της...
Ο "Γάλλος" (...) αυτός πολιτικός και οικονομικός σύμβουλος αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση της ευρωπαϊκής ολοκληρώσεως. Ήταν η έμπνευση πίσω από το «Σχέδιο Robert Schuman», το οποίο προέβλεπε τη συγχώνευση της δυτικής ευρωπαϊκής βαριάς βιομηχανίας. (Σημειώστε ότι και ο R.Schuman, ήταν επίσης ..."Γάλλος". Συνεννοηθήκαμε;)
Σχετική εικόνα
ΟΙ ΔΥΟ "ΓΑΛΛΟΙ", ΖΑΝ ΜΟΝΕ & ΡΟΜΠΕΡ ΣΟΥΜΑΝ...
ΟΙ ΔΗΘΕΝ (ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟΙ) "ΠΑΤΕΡΕΣ"
ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΩΣ
ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ,
 ΠΟΥ"ΠΙΝΟΥΝ" ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ....["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο Monnet ήταν από την περιοχή Cognac της Γαλλίας. Όταν έφυγε από το σχολείο σε ηλικία 16 ετών, ταξίδεψε διεθνώς ως έμπορος κονιάκ και αργότερα ως ...τραπεζίτης. 
Κατά την διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων κατείχε υψηλές θέσεις στο συντονισμό της βιομηχανικής παραγωγής στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για την ΕΕ ο Μονέ έχει πει μεταξύ άλλων:

«Έχω διατυπώσει αρκετά σαφώς, ότι η Κοινότητα που δημιουργήσαμε δεν είναι αυτοσκοπός. Πρόκειται για μια διαδικασία αλλαγής, η οποία σε προγενέστερες περιόδους παρήγαγε τις «μορφές ζωής» των εθνών μας. 
Τα κυρίαρχα έθνη του παρελθόντος δεν μπορούν πλέον να λύσουν τα 
προβλήματα του παρόντος: δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ίδια τους την πρόοδο, ή να ελέγχουν το ίδιο τους το μέλλον. Η ίδια η 'Ε.Ε.' αποτελεί μόνο ένα στάδιο στο δρόμο της οργανώσεως του αυριανού κόσμου»...

«Δεν θα υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη, εάν τα ίδια τα κράτη ανοικοδομηθούν στην βάση της εθνικής κυριαρχίας, με τις παρενέργειες της πολιτικής κύρους και οικονομικής προστασίας που συνεπάγεται αυτό (…). 
Καμμία από τις χώρες της Ευρώπης δεν είναι αρκετά ισχυρή για να είναι σε θέση, να εγγυηθεί την ευημερία και την κοινωνική ανάπτυξη του λαού της. 
Τα κράτη της Ευρώπης πρέπει, συνεπώς, να ενωθούν σε μια ομοσπονδία, ή μια ευρωπαϊκή οντότητα, που θα τα μετατρέψει σε μια κοινή οικονομική μονάδα.»

«Η συγχώνευση (των οικονομικών λειτουργιών) θα ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ (τί θράσος, έ;) τα έθνη να  π α ρ α δ ώ σ ο υ ν (και ποιός είπε στον κύριο αυτόν τότε, ότι σκοπεύουν με το στανιό να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ την κυριαρχία τους τα κράτη; Ποιούς όμως τελικά "ΒΟΛΕΨΕ" όλο αυτό το απέραντα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ σκεπτικό; Θα μας πείτε;) την εθνική κυριαρχία τους σε ένα ενιαίο ευρωπαϊκό κράτος».

«Οι άνθρωποι αποδέχονται την αλλαγή μόνο από ανάγκη, και αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα, μόνο όταν πλήττονται από μια κρίση». (Κρίσεις που ΕΣΕΙΣ οι δήθεν "τυχαίοι" επώνυμοι και "σεβαστοί" σχεδιαστές - δήθεν "πατέρες"! -  των δεκαετιών '50 & '60 μαγειρεύατε ΔΙΑΡΚΩΣ!).

Επίσης σε επιστολή του σε φιλικό πρόσωπο (1952) αναφέρει:

«Τα έθνη της Ευρώπης πρέπει (!) να κατευθυνθούν προς την δημιουργία ενός υπερκράτους (ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!) χωρίς οι λαοί τους να καταλάβουν τι συμβαίνει! 

(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ & ΑΙΣΧΙΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ...ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ "ΑΥΤΟΙ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ! ΟΧΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!)

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διαδοχικά βήματα, τα οποία θα φαίνεται, ότι έχουν οικονομικό σκοπό, αλλά στην πραγματικότητα θα οδηγήσουν σε ομοσπονδία τελικά και αμετάκλητα».

[Πηγές: 'europa.eu'
&
'thesecretrealtruth']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!