Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ξέρετε ότι χ α ν ό μ α σ τ ε; Μειωθήκαμε το 2016, κατά 2,5% !

Αποτέλεσμα εικόνας για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Είναι τραγικές δυστυχώς οι συνέπειες της υπογεννητικότητος στην Ελλάδα μας, που διαρκώς κάθε χρόνο ΦΘΙΝΕΙ, ενώ απο την άλλη πλευρά οι κρατούντες, αντί να ενισχύουν με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ την γεννητικότητα, δίνουν α π λ ό χ ε ρ α ...κίνητρα στους λαθρομετανάστες, αλλά και έχουν μετατρέψει την ύπαρξη τέκνων σε ...τεκμήριο πολυτελούς διαβιώσεως !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Οι στατιστικές είναι ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΕΣ. Κατά το 2016, ο πληθυσμός της χώρας σημείωση μείωση κατά 2,5% με εκτιμήσεις της 'Εurostat', αφού την 1η Ιανουαρίου του 2017 είμασταν 10.757.300 σε σχέση με την αντίστοιχη αρχή του 2016, που είμασταν 10.783.700 άνθρωποι...

Συγκεκριμένως η διαφορά είναι ακριβώς 26.400 Έλληνες ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ σε 12 μήνες!
Οι θάνατοι το 2016 έφθασαν τους 118.800, ενώ οι γεννήσεις μόλις τις 92.800... 

Αποτέλεσμα εικόνας για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Η ΑΚΡΩΣ αρνητικές αυτές αναλογίες, δεν είναι τάχα "τωρινές", αλλά σημειώνονται στις επίσημες πληθυσμιακές μας στατιστικές εδώ και αρκετά χρόνια, πράγμα που θα έπρεπε να είχε σημάνει ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ στις "αρμόδιες" υπηρεσίες και φορείς του κράτους, πρωτίστως όμως στους "η γ έ τ ε ς" αυτού του  κ α τ α π ρ ο δ ο μ έ ν ο υ  & αιματοβαμμένου τόπου...

Αποτέλεσμα εικόνας για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,
ΟΙ ΣΤΡ.ΗΓΗΤΟΡΕΣ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ, ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ,
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΕΙ...

Αντί λοιπόν να ψάχνει "εναγωνίως" ο κάθε Τσακαλώτος, ο κάθε Χαρδούβαλης, ο κάθε Βαρουφάκης, ο κάθε Στουρνάρας και λοιποί ΘΛΙΒΕΡΟΙ "οικονομικοί' αστέρες των μνημονιακών  π α ρ α δ ό σ ε ω ν  στην Ε.Ε., να  φ ο ρ ο λ ο γ ή σ ε ι  με "νέες" πατέντες τον Έλληνα οικογενειάρχη, ή ο κάθε Μουζάλας και η κάθε Τασία, να "πριμοδοτήσουν" αδρώς τους (μουσουλμάνους) λαθρομετανάστες, άς συγκροτήσουν το μυαλό τους και την σκέψη τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ, πώς θα σταματήσει η  ε ξ α φ ά ν ι  σ ή μας, απο τα Άγια αυτά χώματα!

Σχετική εικόνα

Ειδ' άλλως, θα τους αξίζει "αυτό" που φαίνεται κατωτέρω στην φωτογραφία και μάλιστα τοποθετημένο 'εις περίοπτον θέσιν' της κεντρικής πλατείας της χώρας! 

Σχετική εικόνα

Το πιάσατε το υπονοούμενον;

-----------------------------------------------------------------------

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ "ΜΑΚΡΥΝΗ" ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 
ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '20 !

Διαβάστε και θα  κ α τ α λ ά β ε τ ε...

Σχετική εικόνα
ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ; ΧΜΜΜ...Κ Ρ Ε Μ Α Λ Α !
(ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ 'ΕΡΤ'...)

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!