Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΟΡΙΣΤΕ; Ο Υ Δ Ε Τ Ε Ρ Ε Σ ...τουαλέττες ;;; (Ρέ, πάτε καλά;)


Σχετική εικόνα












(ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΤΙ ΣΟΪ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;)
Η κυβέρνηση της Σκωτίας
έχει στα άμεσα (!) σχέδιά της, την καθιέρωση ...ουδέτερης ως προς το φύλο τουαλέτας (!!!!!!!!!!!!)  στα σχολεία ολοκλήρου της χώρας, «μ ο λ ύ ν ο ν τ α ς» ΒΑΘΙΑ κατά αυτόν τον (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) τρόπο, τον νου των μικρών παιδιών....

Αυτό θα συμβεί στα σχολεία της Ευρώπης με αρχή την Σκωτία – Ποιοι πανηγυρίζουν
Αποτέλεσμα εικόνας για scotland map

Όπως είχε ειπωθεί και στο παρελθόν, η κίνηση παρουσιάζεται ως μέρος των ευρύτερων σχεδίων ανανεώσεως των κανονισμών για τα σχολικά κτίρια, τα οποία δεν έχουν εκσυγχρονιστεί εδώ και σχεδόν 50 χρόνια.

Αποτέλεσμα εικόνας για scotland flag

«Οι Κανονισμοί των Σχολικών Εγκαταστάσεων δεν προβλέπουν τίποτα για την προσβασιμότητα στις εγκαταστάσεις υγιεινής, για άτομα με αναπηρία, ούτε αναφέρονται σε 'unisex' τουαλέττες, που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα θέματα φύλου. 
Ως εκ τούτου, ο κανονισμός πρέπει να επικαιροποιηθεί, προκειμένου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες προσδοκίες», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το σχέδιο εγκρίθηκε από το Δίκτυο Ισότητος και φυσικά (ΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ!) το χαιρετίζουν οι 'ΛΟΑΤΚΙ' οργανώσεις της Σκωτίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για JAMES MORTON-SCOTTISH TRANS ALLIANCE

Ο James Morton, διευθυντής της 'Scottish Trans Alliance', αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Χαιρετίζουμε την πρόταση της κυβερνήσεως να καθιερώσει ουδέτερες τουαλέτες στα περισσότερα σχολεία της χώρας. (…)

Αποτέλεσμα εικόνας για JAMES MORTON-SCOTTISH TRANS ALLIANCE

Οι ουδέτερες, ως προς το φύλο, τουαλέτες είναι ασφαλέστερες (;;;) για όλες τις νέες και τους νέους. 
Είναι ιδιαίτερα επωφελής (!) για τα νεαρά 'τρανς' άτομα, γιατί διαφορετικά οι 'τρανς' μαθήτριες και μαθητές αισθάνονται φόβο, όταν χρειάζεται να πάνε στην τουαλέττα, σε σημείο, που αρνούνται να πίνουν υγρά κατά την διάρκεια της ημέρας και παθαίνουν αφυδάτωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για LGBT WC

Οι ουδέτερες τουαλέττες δεν είναι μια νέα ριζοσπαστική ιδέα, είναι συνηθισμένες (ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ!) σε σχολεία και δημόσιους χώρους, σ’ όλη την Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια (σ.σ. ;;;;;)!

[Πηγή:http://www.prisonplanet.gr/mind-control/item/5612-afto-tha-symvei-sta-sxoleia-tis-evropis-me-arxi-tin-skotia-poioi-panigyrizoun]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!