Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

T Σ Ι Π Α Ρ Ι Σ Μ Α ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!!

Επιβεβαίωση el.gr - Πρώτο θέμα σε πολλά διεθνή ΜΜΕ η είδηση για το τσιπάρισμα εργαζομένων (ΒΙΝΤΕΟ)
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ ; ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ (ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ) ΠΡΟΣ
ΤΟ  ' Χ Α Κ Α Ρ Ι Σ Μ Α ' ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...


(ΤΙ ...ΛΥΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ;)
Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει η περίεργη υπόθεση, με το τσιπάρισμα εργαζομένων στο Ουϊσκόνσιν των ΗΠΑ, κάτι που μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει αν μη τι άλλο, την εντύπωση της κοινής γνώμης. 
Ήδη υπήρξαν οι πρώτες ηχηρές αντιδράσεις απέναντι στην κίνηση της εταιρείας μηχανημάτων αυτόματης πώλησης, 'Three Square Market', σε μία είδηση που είχε αναδείξει εν τη γεννήσει της, το ιστολόγιο 'el.gr', γράφει ο αρθρογράφος Άρης Δημόπουλος.

Αποτέλεσμα εικόνας για microchip in humans


Αποτέλεσμα εικόνας για microchip in humans

Σχετική εικόνα


Έκτοτε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία και κανάλια των ΗΠΑ (π.χ. 'Fox News'), φιλοξένησαν εκτενή ρεπορτάζ για την είδηση, αναδεικνύοντάς την αν μη τι άλλο στο κοινό:


                            



Η εταιρεία των 85 υπαλλήλων είπε, ότι είναι η πρώτη (...) στις Ηνωμένες Πολιτείες που "προσφέρει" στο προσωπικό της την τεχνολογία, η οποία είναι συγκρίσιμη με εκείνη, που χρησιμοποιούν οι πιστωτικές κάρτες αφής και τα τσιπ που εμφυτεύονται σε κατοικίδια ζώα με στοιχεία αναγνωρίσεως.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗREE SQUARE MARKET



Σχετική εικόνα

Τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται από την σουηδική εταιρεία 'BioHax International' και αποτελούν μέρος μιας μακροχρόνιας δοκιμασίας για να διαπιστωθεί εάν τα 'τσιπ' που λειτουργούν με ραδιοσυχνική αναγνώριση ('RFID') μπορεί να έχουν ευρύτερες εμπορικές εφαρμογές, είπε ο Ντάνα.


Αποτέλεσμα εικόνας για microchip in humans


"Έχουμε κάνει την έρευνα και είμαστε καλά ενημερωμένοι για το θέμα", είπε σε συνέντευξη ο Ντάνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για microchip in humans

Η εταιρεία έχει διοργανώσει ένα "πάρτι για τσιπ" την 1η Αυγούστου, όπου τα ηλεκτρονικά 'τσιπ' θα εμφυτευτούν μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα των υπαλλήλων (!) με ένα εργαλείο που μοιάζει με σύριγγα...

Αποτέλεσμα εικόνας για microchip in humans

Τα 'τσιπ' ραδιοσυχνικής αναγνωρίσεως χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να "επικοινωνήσουν", και μπορούν να "διαβαστούν" σε απόσταση μέχρι και 15 εκατοστών (6 ιντσών), εξήγησε ο Ντάνα.

Μεταξύ αυτών που καταδικάζουν την εμφύτευση ηλεκτρονικών 'τσιπ' σε ανθρώπους, συγκαταλέγεται και η γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών της Νεβάδα, Μπέκι Χάρρις, 49 ετών, η οποία τον Φεβρουάριο εισήγαγε νομοθεσία, που θα καθιστά ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΗ την  υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ή εμφύτευση μικροτσίπ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για congresswoman harris Nevada

"Μπορεί να κλαπούν ηλεκτρονικά οι πληροφορίες που περιέχονται μέσα στα τσιπ", τόνισε η Χάρρις στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας.

Παραδόξως, η είδηση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στις ΗΠΑ, οι οποίες φαίνεται να είναι πιο...ευαισθητοποιημένες, σε σχέση με την Ευρώπη, στην οποία, η είδηση για το τσιπάρισμα εργαζομένων στις σκανδιναβικές χώρες πέρασε στα πολύ ....ψιλά.

Πηγή: 'el.gr'

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"






1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!