Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

"NΕΑ, ΜΙΚΤΗ ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ" ;;;

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ..."ΧΩΣΕΙ" ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ "ΣΟΡΟΣ" ; ; ; 

Σχετική εικόνα
TEΛΙΚΩΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ "ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ". ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΥΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ  Ε Υ Θ Ε Ω Σ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟ-ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!...["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']. 

(EMEΙΣ ΕΔΩ, πότε ΘΑ "ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ" ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; ; ; )
Ο πάντοτε 'αγέρωχος' και Εθνικιστής πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν,  ε π έ π λ η ξ ε   τον "George Soros" (δηλαδή Γκεόργκυ Σβάρτς) και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς ο πόλεμος των λέξεων με τον ουγγρο-Εβραίο δισεκατομμυριούχο συνεχίζει να κλιμακώνεται...


Σχετική εικόνα
Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.
Κατά τη διάρκεια κρατικής επισκέψεώς του στην Ρουμανία, ο Orban   κ α τ η γ ό ρ η σ ε   τον Σόρος, ότι χρησιμοποίησε την ΕΕ για να δημιουργήσει μια «νέα, μικτή,  μ ο υ σ ο υ λ μ α ν ι κ ή    Ευρώπη», σύμφωνα με το AP. 

Σχετική εικόνα

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο Σόρος ...είναι πλέον ισχυρότερος στις Βρυξέλλες  (!) από ό, τι στην Ουάσιγκτον και υποστήριξε, ότι τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα   π ρ έ π ε ι    να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ για να περιορίσουν την επιρροή του, ανέφερε η ουγγρική εφημερίδα 'Magyar Nemzet'.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να ανακτήσει την ανεξαρτησία της από την αυτοκρατορία του Σόρος, πριν τελειώσει ο δισεκατομμυριούχος το πρόγραμμά του για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  της ηπείρου», δήλωσε ο Ορμπάν σε ομιλία του, στο 28ο συνέδριο 'Summer University Bálványos' στην νότια Ρουμανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian prime minister in Romania


Ο Ούγγρος πρωθυπουργός δήλωσε, ότι η μεταρρύθμιση της Ευρώπης, μπορεί να ξεκινήσει μόνο με τη διακοπή της  π α ρ α ν ό μ ο υ μεταναστεύσεως στην Ε.Ε. και ότι οι προσπάθειες των παραμεθόριων δυνάμεων της Ουγγαρίας, θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Ορμπάν υποσχέθηκε επίσης ότι η Ουγγαρία, θα υποστηρίξει την Πολωνία σε μια σειρά με την Ε.Ε. σχετικά με τα αμφιλεγόμενα σχέδια δικαστικής μεταρρυθμίσεως.

[Πηγή: 'rt.com']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!