Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ



Ο προσκυνημένος μισέλληνας Πάγκαλος -γιατί δεν εξηγούνται αλλιώς τα ανιστόρητα φληναφήματα, που ξεστόμισε στην παρακάτω συνέντευξη- μας ενημερώνει σχετικά με την αλβανική καταγωγή της μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ολυμπιάδας, ότι επί εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, μας προτρέπει να στηρίξουμε τους Αλβανούς του Κοσσόβου και να αναγνωρίσουμε το κρατίδιο ως αλβανικό, παραθεωρώντας μάλλον το πως συμπεριφέρονται οι Αλβανοί στις μειονότητές τους και επομένως σε τι γενοκτονία θα οδηγήσουν τον εκεί σερβικό πληθυσμό και τέλος ισχυρίζεται ότι έχουμε κοινή καταγωγή με τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς (τους οποίους παρεμπιπτόντως δεν αποκαλεί Βουλγάρους, αλλά τους αποδίδει διακριτή εθνοφυλετική οντότητα).
Λοιπόν, αυτό το θρασίμι που νομίζει ότι αυτά για τα οποία διατείνεται είναι προφανή και ότι όσοι διατηρούμε ανόθευτη εθνική συνείδηση θα πρέπει να τα αποδεχτούμε ως δεδομένη πραγματικότητα θα πρέπει να ελεγχθεί δημοσίως σφοδρότατα και ανηλεώς για την απροκάλυπτη ομολογία του προδοτικού του φρονήματος.
Κι ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί ξεπουλήθηκε η χώρα;;;;!!!!Αφού ποτέ δεν κυβερνήθηκε από Έλληνες παρά από Ελληνόφωνους, Εβραιοσιωνιστές ή υποτακτικούς των τελευταίων.

Ακούστε τα εξερχόμενα βοθρολύματά του:


Χρύσα Πολίτη

4 σχόλια:

  1. Αγαπητή συνεργάτιδα και αναγνώστρια.
    Δεν έχει υπάρξει έως σήμερα, ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ σ υ γ γ ρ α φ έ α ς, ο οποίος θα 'κάτσει κάτω' και θα γράψει για να πληροφορηθούν ΟΛΟΙ οι Έλληνες, ποιά ακριβώς είναι η ιστορία αυτού του επιεικώς αλλοπρόσαλλου ατόμου.
    1.Να μας γράψει λ.χ. πώς και κάτω απο ποιές συνθήκες σώθηκε ως παιδί, απο τους κομμουνιστοσυμμορίτες, στο σπίτι της Ελευσίνος.
    2.Να μας γράψει λ.χ. πώς όταν κυβερνούσε εκείνη η "κακιά" δεξιά το 1959, εκείνος ο νεαρός "σοσιαλιστή" Θεόδωρος, κατάφερε και υπηρέτησε την στρ.θητεία του (στο Βασιλικό Ναυτικό!) στην ...παραλία του Πειραιώς ως... φαροφύλαξ !!!
    3.Να μας γράψει λ.χ. για ποιούς λόγους ο νεαρός αυτός, στην διάρκεια της δεκαετίας του '60, επέλεξε να κυκλοφορεί στους δρόμους των Αθηνών, προσέξτε χειμώνα - καλοκαίρι, με μία λευκή ...χλαμύδα ντυμένος, με σανδάλια αντί για παπούτσια, περιφερόμενος και παριστάνοντας τον αρχαίο Έλληνα!!!
    4.Να μας γράψει λ.χ. τί ακριβώς τον έκανε, να "ορισθεί" ως υπαρχηγός (!) ενός παράφρονος τύπου που γυρνούσε τους δρόμους τότε της πρωτευούσης, του ανεκδιήγητου Σίμου. (Όλα αυτά υπάρχουν στα αρχεία των Αθηναϊκών εφημερίδων μαζί με τις φωτογραφίες τους, που είναι για γέλια και για κλάματα...)
    5.Να μας γράψει επίσης λ.χ. τί είχε πεί για την καταγωγή του, ο απερίγραπτος παππούς του και ΔΙΚΤΑΤΩΡ της Ελλάδος στα μέσα της δεκαετίας του '20.
    Ξέρετε ο παππούς του, είχε υποχρεώσει την Αστυνομία, να δώσει στους περιπολούντες αστυφύλακες να κρατούν ...υποδεκάμετρα, ώστε όταν συναντούσαν γυναίκα ή κοπέλλα, που το μήκος της φούστας τους, "υπερέβαινε" το "επιτρεπτόν", από τον αστράγαλο προς το ύψος του γονάτου τους, τότε μετά την "μέτρηση", οδηγούντο στο Τμήμα για τα "περαιτέρω"...
    6.Να να μας γράψει λ.χ. πώς γινόταν και ως υπουργός για πολλά χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν "δεχόταν" συνδικαλιστές εκπροσώπους στο γραφείο του και ΔΕΝ συμφωνούσε μαζί τους, τους ...ξυλοφόρτωνε ανέτως - και ευχερώς! - ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ τίποτε!
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ή ΕΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, (άνευ εισαγωγικών όμως...) ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ (ΜΑΣ) ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ; ; ;
    Πήρατε τώρα ίσως, μία "γεύση" για το ποιός είναι ο κύριος αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνεργάτη μένω άναυδη με το πλήθος των πληροφοριών που μας γνωστοποιήσατε, ομολογώ ότι πρώτη φορά ενημερώνομαι σχετικά με το καθώς φαίνεται βαθιά αμαρτωλό παρελθόν του εν λόγω πολιτικού προσώπου. Υποψιάζεται κανείς ότι κάτι βρώμικο κουβαλάει πάνω του αλλά είναι διαφορετικό όταν η υποψία συγκεκριμενοποιείται και τεκμηριώνεται με στοιχεία.Όντως έχετε δίκιο, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος ερευνητής-δημοσιογράφος να αποκαλύψει τον διαχρονικά υπονομευτικό του ρόλο εις βάρος της πατρίδας.

      Διαγραφή
  2. Ο άνθρωπος πάσχει από ψυχική νόσο, δεν εξηγείται αλλιώς. Οι δηλώσεις του δεν είναι απλώς εμετικές, αλλά και οφθαλμοφανώς αλληλοαντικρουόμενες. Ακόμα και μαθητής Λυκείου θα μπορούσε να ανατρέψει τα γελοία επιχειρήματά του. Απορώ και που ασχολούνται ακόμα μαζί του και τον ρωτούν και ποια η γνώμη του. Αν είναι δυνατόν δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μά, ακριβώς επειδή όταν του ζητούν δηλώσεις ορισμένοι "δημοσιογράφοι", ΞΕΡΟΥΝ ότι θα είναι εκ προοιμίου ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ έως ...ΕΜΕΤΙΚΕΣ, γι' αυτό τον λόγο τον προσεγγίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!