Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

"ΠΑΕΙ" ΑΥΤΟΣ! ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ..."Φ Α Γ Α Ν Ε"!

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ. ΓΙΝΑΜΕ "ΜΑΝΤΕΙΣ ΚΑΚΩΝ" ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΙΜΠΟΥΣ

(ΤΟΝ "ΠΡΟΓΡΑΨΑΝΕ" ΟΙ ...ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ!
ΤΕΛΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ & ΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΙΜΠΟΥΣ

Δέν πρόλαβε να "στεγνώσει το μελάνι" όσων γράφαμε μόλις προ ολίγων ωρών, για την άγρια και διόλου ξαφνική ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του Έλληνος προσωπάρχου (η μητέρα του Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε  στο Πλωμάρι της Μυτιλήνης) του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ, που υπηρετούσε απο πάρα πολύ καιρό πρίν την ανάδειξη του Ντόναλντ Τράμπ ως προέδρου, στο πλευρό του πιστότατα! (Οι γνώστες έλεγαν μάλιστα ότι του είχε και αδυναμία. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν, να "στερηθεί" των υπηρεσιών του!)
Τόν  ξ η λ ώ σ α ν ε!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΙΜΠΟΥΣ

Δεν θα μακρυγορήσουμε. 
Το μόνο που θα επαναλάβουμε είναι, πώς "οι 2 αιχμές του δόρατος" (επειδή οι 'απο πίσω' που κρατούν το δόρυ δεν "φαίνονται"...), είναι ο πολύ προσφάτως προσληφθείς στον Λευκό Οίκο Ιταλός Σκαραμούτσι, (που ΔΕΝ τον ενέκρινε ο Πρίμπους για την θέση...) που εξετόξευσε αηθέστατες προσβολές δημοσίως κατά του Ηρακλή Πρίμπους, αλλά και ο "αμερικανός" δημοσιογράφος Ράϊαν Λίζζα, που έσπευσε περιχαρής να δώσει στο ("πανευτυχές"!) 'CNN' τις ανωτέρω προσβολές του Ιταλού... (Και των δύο τις φωτογραφίες τις δείξαμε στην χθεσινή σχετική ανάρτηση μας).

Ο εμφανέστατα πικραμένος (δικηγόρος) Ηρακλής Πρίμπους, δήλωσε ότι θα ασχοληθεί πλέον με την οικογένειά του, ενώ διέψευσε πληροφορίες που ακουγότουσαν εδώ και πολλές εβδομάδες, ότι θα αποδεχόταν την θέση, του εν Αθήναις Αμερικανού πρεσβευτού, όπως πρίν πολλά χρόνια έγινε, με τον (επίσης Ελληνοαμερικανό) Μιχάλη Σωτήρχο, όσοι θυμάσθε.

Να είσαι πάντα καλά Ηρακλή!
Έχουν οι καιροί γυρίσματα...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!