Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Σκέτη Α Η Δ Ι Α ! ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ σάν ...καλύτερο μπαμπά ; Τόν… 'GAY'!


ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!
ΠΟΙΟ;
ΜΑ, ΤΟ ..."Π Ρ Ι Ο Ν Ι Σ Μ Α  ΜΑΣ" !



(ΟΙ - ευρέως γνωστοί πέραν του Ατλαντικού - ΞΥΛΟΣΧΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ "ΑΝΥΣΤΑΚΤΑ"! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΠΛΩΣ ...ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ;)
Είναι πράγματι καταπληκτικό το πως δουλεύει η ψυχολογική προπαγάνδα και επιβολή, ακόμα και σε μικρά παιδιά, για να προσελκυστούν στο να θεωρούν ένα ομοφυλόφιλο σαν τον… καλύτερο πατέρα!

Το »Dream Daddy», είναι ένα πολύ γνωστό παιχνίδι για παιδιά στο διαδίχτυο, όπου τους παρουσιάζουν διάφορους τύπους "πατέρα", 7 τον αριθμό, με τα ονόματα : Sim, Mat, Craig, Hugo, Brian, Damien και Joseph, σαν τους "καλύτερους πατέρες" και τους ζητούν να διαλέξουν ποιον θεωρούν τον καλύτερο.

Η παρουσία τους γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο 'gay' "πατέρας" να προσελκύει το δυνατό περισσότερο την σκέψη και την προτίμηση των παιδιών.
Και πράγματι το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Ο Sim, δηλαδή ο gay πατέρας, συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις.

Φυσικά κανείς δεν εξηγεί στα μικρά παιδία, τι εστί 'gay' και ποιες είναι οι διαφορές του, με έναν  φ υ σ ι ο λ ο γ ι κ ό   πατέρα.
Και εις ανωτέρα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

(Τα εισαγωγικά, οι υπογραμμίσεις και οι χρωματισμοί ορισμένων προτάσεων, είναι της 'ΟδύσσειαςΤV')

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!