Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! Μετά τη Ρωσία και οι ΗΠΑ ψηφίζουν ΝΟΜΟΥΣ, για την π ρ ο σ τ α σ ί α των Χ ρ ι σ τ ι α ν ώ ν !

ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ.
ΕΔΩ; 
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Επιτέλους: Μετά τη Ρωσία και οι ΗΠΑ ψηφίζουν νόμους για την προστασία των Χριστιανών!


Τα απολύτως απαραίτητα μένουν, μέχρις ότου  όλα τα μεγάλα νομοθετικά όργανα στις ΗΠΑ περάσουν νομοσχέδια, για την προστασία των Χριστιανών του εξωτερικού. 
Αυτή είναι εξ άλλου και μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις της Παλαιάς Τάξεως που φιλοδοξεί να ελέγξει, τον μέχρι πρότινος "χωροφύλακα" της Νέας Τάξεως, τονίζει ο αρθρογράφος κ.Άρης Δημόπουλος.
Αποτέλεσμα εικόνας για ντόναλντ τραμπ
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 'ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ', ΤΟΝ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΙΜΠΟΥΣ.

Πρόκειται για το νομοσχέδιο '390', σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ θα παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια στους ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής, που σήμερα  Σ Φ Α Γ Ι Α Ζ Ο Ν Τ Α Ι    από τις μουσουλμανικές εξτρεμιστικές οργανώσεις. 

H κίνηση για την Άμεση Ανακούφιση των Χριστιανών της Συρίας και του Ιράκ από την γενοκτονία που υφίστανται, κατευθύνει το 'Στέϊτ Ντιπάρτμεντ' στην παροχή βοήθειας σε όσους υπόκεινται σε διωγμούς από τις αντίπαλες ισλαμικές οργανώσεις, κατά τον 6ετή πόλεμο της Συρίας και τις εχθροπραξίες στο Ιράκ.

Το κύριο μέλημα του νομοσχεδίου, είναι να  σ τ α μ α τ ή σ ε ι η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των χριστιανών στις χώρες αυτές και αμέσως μετά να διασφαλίσει την  α π ο κ α τ ά σ τ α σ ή    τους.

"Είμαστε έτοιμοι να δούμε το τραγικό τέλος του Χριστιανισμού στο λίκνο της Χριστιανοσύνης που είναι η Μέση Ανατολή", επισήμαναν οι εκπρόσωποι της κίνησης αυτής, πολλοί από τους οποίους ήταν επιφανείς πολιτικοί και ακτιβιστές. 

Για πρώτη ίσως φορά στις ΗΠΑ, όχι μόνο αναγνωρίζεται στα σοβαρά η γενοκτονία των χριστιανών στη Μέση Ανατολή, αλλά λαμβάνονται πρωτοβουλίες για την προστασία και αποκατάστασεώς τους. 

Στην πραγματικότητα οι κινήσεις αυτές αποτελούν μέρος του σχεδίου της Παλαιάς Τάξεως για την εγκαθίδρυσή της στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας την μέχρι σήμερα διωκόμενη ιδεολογική πλατφόρμα του (λεγομένου) "εβραιοχριστιανισμού". 

Εξ άλλου ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει αναφερθεί πολλάκις στον τερματισμό της    Γ ε ν ο κ τ ο ν ί α ς    των Xριστιανών στην Μέση Ανατολή, υποσχόμενος να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ από προσώπου Γης, τους ακραίους ισλαμιστές!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ε Ι Θ Ε ...

                           

[Πηγή: 'el.gr.']

-----------------------------------------------------------

[Η όντως εύλογη απορία είναι, εδώ στην (άς πούμε) ορθόδοξη Ελλάδα, τί γίνεται; 
Πώς προστατευόμαστε οι Χριστιανοί, απο τις κρατικές και διαρκώς αυξανόμενες αντίχριστες - και θεσμοθετημένες -αποφάσεις & αυθαιρεσίες;
Κυρίως στην εκπαίδευση, αλλά ΟΧΙ μόνον. 
Νόμοι υπάρχουν για να στηριχθούμε;
Και δυστυχώς όταν ακόμη και η (διοικούσα) Εκκλησία, δεν παίρνει θέση, δεν βγάζει μιλιά, ή 'για τα μάτια', ψελλίζει ...'δυό λόγια';
'Οι καιροί ου μενετοί', όπως γράφουν οι παλαιοί συγγραφείς.
Άν δεν επανέλθουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ στις ρίζες και στις παραδόσεις μας, με Χριστό και Ελλάδα, τα πράγματα θα ολισθαίνουν όλο και περισσότερο...]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!