Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Την Αστυνομία διοικεί ο Τόσκας, ή ...ε τ α ι ρ ε ί α μέ ΤΑΞΙ ; ; ;



Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΣΚΑΣΣχετική εικόνα

Είναι από τις ειδήσεις εκείνες, που όταν τις διαβάζει κανείς αναρωτιέται, αν έπεσε θύμα σατιρικών νέων από το ...'Κουλούρι', ή από το ...'Βατράχι'. Τα μέλη του Ρουβίκωνα συνελήφθησαν και περιπολικά τα οδηγούσαν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 
Οι «από πάνω» έδωσαν εντολή (...) να «αφήσουν τα παιδιά ελευθέρα»! Και τα παιδιά (!) ζήτησαν να τους επιστρέψουν στην Βουλή! Πάλι καλά, που δεν απαίτησαν να τους πάνε για ...σ ο υ β λ ά κ ι α !!!

Δεν νομίζουμε ότι θυμόμαστε άλλο ανάλογο περιστατικό. Είχαμε ακούσει για αστυνομικούς, που κουβαλούσαν από το 'σούπερ μάρκετ' τα ψώνια του 'VIP' που φύλαγαν από τους… «τρομοκράτες». 
Έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει! 
Αλλά να μετατρέπονται τα περιπολικά σε ταξί, είναι κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΞΙ

Συλλάβανε τα «παιδιά», επειδή αυτά είπαν να εκτονώσουν την επαναστατικότητα τους, με ένα 'ντου' στην Βουλή των Ελλήνων και ύστερα αποφάσισαν (!) να τα αφήσουν. 
Εν τάξει, έχουν μία   π α θ ο λ ο γ ι κ ή    αγάπη για τον «χώρο». 
Νιώθουν και οι ίδιοι ότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του κράτους των Εξαρχείων. 
Κι αυτό μπορούμε να το κατανοήσουμε. Η αστυνομία, λοιπόν, έπιασε τα δικά τους παιδιά και εκείνοι διέταξαν τα όργανα να τους απελευθερώσουν. 
Τι στο διάολο κυβέρνηση είναι, αν δεν μπορούν να το κάνουν κι αυτό! 
Μέχρις εδώ υπάρχει μία "λογική". 
Εξουσία είναι, ό,τι θέλουν κάνουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ

Αλλά να μετατρέπουν τα περιπολικά σε ταξί, για τα μέλη των συλλογικοτήτων (όπως παλαιότερα λέγαμε των αδελφών σωματείων) είναι η  α π ό λ υ τ η   Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α . 
Δεν συζητάμε απλά και μόνο για το ότι τους πιάσανε και τους άφησαν ελεύθερους. 
Αλλά για το γεγονός ότι τα «παιδιά» ...απαίτησαν και πέτυχαν (!) να τους επιστρέψουν τα περιπολικά, στο σημείο που τους είχαν συλλάβει. 

Μιλάμε για το γεγονός ότι κάθε αστυνομικός γνωρίζει πλέον, ότι κινδυνεύει να μετατραπεί σε υπόλογο, αν προσπαθήσει να εφαρμόσει τον Νόμο απέναντι σε κάθε ακραίο αριστεριστή που επιχειρεί να καταλάβει την Βουλή, ένα υπουργείο, ή ακόμη έναν χώρο εργασίας, ή και μία κατοικία κάποιου "εχθρού καπιταλιστή".

Ο Τόσκας είναι χωρίς συναγωνισμό, ο   χ ε ι ρ ό τ ε ρ ο ς υπουργός Δημόσιας Τάξης της μεταπολίτευσης. 
Παίζει να είναι και ο χειρότερος από την ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Αν μπορούσαν να βάλουν την αστυνομία να φροντίζει για την περιφρούρηση των ακτιβιστικών πράξεων των συλλογικοτήτων από τίποτα… «επικίνδυνους αστούς», θα το είχαν ήδη κάνει. Με τον υπουργό Τόσκα στο τιμόνι του υπουργείου «προστασίας του πολίτη», πάντως, ίσως να μην είναι μακριά η ημέρα εκείνη που οι αστυνομικοί θα δημιουργούν αλυσίδα περιφρούρησης σε πορείες αναρχικών.

Θανάσης Μαυρίδης
Πηγή Liberal

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!