Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Πάνω από 500 αγόρια (!!!) ΠΑΠΙΚΗΣ χορωδίας, κ α κ ο π ο ι ή θ η κ α ν στην Γερμανία σύμφωνα με νέα έκθεση !...




Ο (τότε) Πάπας Βενέδικτος XVI (Ράτσιγκερ) παρακολουθεί μια συναυλία της χορωδίας αγοριών 'Regensburger Domspatzen', στο παρεκκλήσι της Σιστίνα, στις 22 Οκτωβρίου 2005.
Σε αυτήν τήν χορωδία, ήταν επικεφαλής ο αδελφός του,
που "μοίραζε" χαστούκια...

(Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ 'ΜΠΟΧΑ' ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...)
Μέχρι και 547 (!) πρώην φοιτητές της σχολικής χορωδίας της ρωμαιοκαθολικής Σχολής Regensburger Domspatzen στην Γερμανία, υπέστησαν σωματική κακοποίηση και σε μερικές περιπτώσεις σεξουαλική, σε διάστημα 70 ετών, ισχυρίστηκε μια ανεξάρτητη έκθεση, όπως μεταδίδει το 'CNN'.

Αποτέλεσμα εικόνας για regensburg domspatzen

Αποτέλεσμα εικόνας για regensburg domspatzen

Η έκθεση των 440 σελίδων, που ανατέθηκε από την μητρόπολη Regensburg, διαπίστωσε μια "κουλτούρα βίας" σε όλη την σχολή, από προσχολικά μαθήματα, για παιδιά ηλικίας 8 έως 11 ετών, σε οικοτροφεία μεγαλύτερων παιδιών, που φέρεται να διαπράχθηκαν από το 1945, μέχρι την έκθεση η οποία ανατέθηκε το 2015.

“Τα θύματα προσχολικής ηλικίας του Regensburg Domspatzen στις πόλεις Etterzhausen και Pielenhofen, χαρακτήρισαν το ίδρυμα ως φυλακή, κόλαση και στρατόπεδο συγκεντρώσεως”, δήλωσε ο δικηγόρος της έκθεσης Ulrich Weber σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για regensburg domspatzen

“Πολλοί από αυτούς χαρακτήρισαν την εποχή εκείνη ως την χειρότερη της ζωής τους, που χαρακτηρίζεται από βία, φόβο και αδυναμία.”

Από τους 547 φοιτητές, 500 δήλωσαν ότι υπήρξαν θύματα σωματικής βίας, όπως ξυλοδαρμοί, ενώ άλλοι 67 δήλωσαν ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Κάποιοι είχαν βιώσει και τα δύο!

“Οι λόγοι (για τη σωματική βία) ήταν η κακή συμπεριφορά, ή κακή απόδοση των μαθητών, αλλά και αυθαιρεσία από τους εκπαιδευτικούς”, ανέφερε η έκθεση.

Αποτέλεσμα εικόνας για regensburg domspatzen

Σαράντα εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του σχολείου, φέρονται να έχουν συμμετάσχει στην κακοποίηση, εννέα από τους οποίους κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση στα παιδιά. Δεν είναι γνωστό αν θα ξεκινήσει μια ποινική έρευνα...

Οι αναφορές κακοποιήσεως στο Γερμανικό σχολείο εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2010.

Σχετική εικόνα
Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ, Ο ΓΚΕΟΡΓΚ ΡΑΤΣΙΝΓΚΕΡ, ΠΟΥ ΔΕΝ
ΓΝΩΡΙΖΕ (;) ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ...


Ο πρώην μουσικός διευθυντής στο σχολείο, ο Georg Ratzinger, ο αδελφός του πρώην Πάπα Βενέδικτου, ζήτησε συγνώμη στα θύματα σε μια συνέντευξη σε εφημερίδα εκείνη την εποχή, λέγοντας ότι δεν γνώριζε (;) καμμία σεξουαλική κακοποίηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για regensburg domspatzen

Ωστόσο, ο Ratzinger παραδέχθηκε ότι, επίσης, χαστούκισε τα παιδιά ως πειθαρχία. «Είχα όμως μια πολύ άσχημη (;) συνείδηση κάνοντάς το», είπε στην συνέντευξη.

Οι ισχυρισμοί της ιστορικής κακοποιήσεως παιδιών στα ρωμαιοκαθολικά ιδρύματα έχουν επανειλημμένα εμφανιστεί σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες.

Στις αρχές του 2017, μια έκθεση της Αυστραλίας εκτίμησε, ότι περίπου το 7% των Αυστραλιανών ιερέων (!) κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε περισσότερα από 4.000 παιδιά (!!!) σε παπικές εκκλησίες και σχολεία, μεταξύ 1950 και 2015.

[Πηγή:http://www.offtherecord.net.gr/2017/07/20/%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-500-%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%87%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA/]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!