Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΟΛΑ τα (φουκαριάρικα!) «προσφυγάκια» σε ...δ ι α μ ε ρ ί σ μ α τ α - τρόφιμα, φάρμακα και μ ε τ α κ ι ν ή σ ε ι ς ΔΩΡΕΑΝ! (Τί "περιμένουν"; Να πάρουν ΑΜΕΣΩΣ στο τηλέφωνο τους συμπατριώτες τους, ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΔΩ !!!)


...Οι Έλληνες   π λ η ρ ώ ν ο υ μ ε  !


ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ!
ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!
ΕΔΩ Η ΧΡΥΣΗ Η ...ΚΟΤΑ!
Φ Ε Ρ Τ Ε !
Μ Π Α Σ Τ Ε !
Ενώ η διαβόητη και πάντα ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ 'Κομισσιόν' είναι α-νε-λέ-η-τη με τους Έλληνες, με τα «προσφυγάκια», ώ τα ...φουκαριάρικα αυτά "προσφυγάκια", είναι πολύ-πολύ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ !

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες
Ω, ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ..."ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ",
ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ"ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ", ΒΓΑΖΟΥΝ
ΑΜΕΣΩΣ 'ΣΕΛΦΙΣ' ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ
ΩΣ ..."ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ" ΣΤΑ
ΕΛΑΧΙΣΤΑ (;) ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ
Π Λ Η Ρ Ω Ν Ε !
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες

Έτσι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που μας πίνει το αίμα 7 χρόνια τώρα με το καλαμάκι, ανακοίνωσε νέα μέτρα στηρίξεως των λεγόμενων «προσφύγων» που βρίσκονται στην μνημονιακή Μπανανία Ελλαδιστάν, ύψους 209.000.000 ευρώ !!!

Κατ’ αρχάς μπαίνει σε εφαρμογή το «πρόγραμμα στηρίξεως εκτάκτου ανάγκης για την ένταξη και την στέγαση» ('ESTIA'), μέσω του οποίου τα «προσφυγάκια» θα χρηματοδοτούνται, για να νοικιάζουν διαμερίσματα σε ...αστικές περιοχές, ενώ θα λαμβάνουν και 'εξτρά' χρηματική βοήθεια, για να... 

καλύπτουν και τις άλλες ανάγκες τους, χωρίς να δουλεύουνόπως τα ρολόγια και τα…  κ ο ρ ό ϊ δ α !

Σχετική εικόνα

Έτσι, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, 30.000 «προσφυγάκια», θα έχουν στεγαστεί σε διαμερίσματα πόλεων και κωμοπόλεων (!!!) ολοκλήρου της χώρας, ενώ μέσω μίας ειδικής κάρτας τα «προσφυγάκια», θα προμηθεύονται τρόφιμα και φάρμακα, ενώ θα μετακινούνται και με τα μέσα συγκοινωνίας...

Σχετική εικόνα

Η νέα χρηματοδότηση για τα «προσφυγάκια» έρχεται να προστεθεί στα 192.000.000 ευρώ που διατέθηκαν μέσω συμβάσεων, από το μέσο στηρίξεως εκτάκτου ανάγκης της 'Ε.Ε.' το 2016, με αποτέλεσμα το ποσόν να φτάσει τα 401.000.000 ευρώ, ενώ μέχρι το 2020 θα φτάσει τα 1.300.000.000 ευρώ!

Από πού προέρχονται οι «γενναιόδωρες» χρηματοδοτήσεις της Κομισσιόν; 
Από τον ιδρώτα και το αίμα του (ΚΟΙ-ΜΩ-ΜΕ-ΝΟΥ ΒΑΘΕΟΣ!) ελληνικού λαού, που του τα παίρνει με κάθε τρόπο η συγκυβέρνηση των δοσιλόγων και τα δίνει στους διεθνείς τοκογλύφους των Βρυξελών – και όχι μόνον! 
Δηλαδή στην ουσία, όλοι εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώσουμε τις παροχές προς τα «προσφυγάκια»!

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες

Χώρια που τα νέα μαθαίνονται γρήγορα – από τα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως - και με τόσες παροχές που θα υπάρχουν πλέον στο  Ε λ λ α δ ι σ τ ά ν, σίγουρα θα το… προτιμήσουν και τα   ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α    των «προσφύγων» που τώρα βρίσκονται στην Τουρκιά και "διστάζουν" να περάσουν απέναντι!

[Πηγή: 'paspartoy']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Βλέποντας τήν πρώτην φωτογραφίαν, συμπεραίνω ὅτι εἰς τήν συντριπτικήν των πλειοψηφίαν οἱ "πρόσφυγες" ἔχουν ἡλικίαν μαχίμου στρατιώτου. Πῶς γίνεται τέτοια ἄτομα νά ἐγκαταλείπουν τήν πατρίδα των ἐν καιρῷ πολέμου;;; Μᾶλλον γιά τζιχαντιστάς πρόκειται, τούς ὁποίους προωθοῦν οἱ Σατανισταί τοῦ Διεθνοῦς Σιωνισμοῦ, μέ τίς εὐλογίες καί τήν "παραδειγματικήν" συνεργασίαν, βεβαίως τῶν "ἑλληνικῶν κυβερνήσεων" καί τῆς "ὀρθοδόξου ἱεραρχίας" τῶν Βαρθολομαίων, τῶν Ἱερωνύμων, τῶν "ΜΚΟ" καί ἄλλων ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!