Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ, ΤΟ Π Ρ Ι Ο Ν Ι Σ Μ Α του Προέδρου Τράμπ! Με ΠΡΩΤΟ στόχο ξέρετε ποιόν;


ΜΑ, ΤΟΝ   Ε Λ Λ Η Ν Α    ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ (ΙΣΩΣ) ΔΕΝ  Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Ι Ν Ο Υ Ν ; ; ; 

Σχετική εικόνα
EINAI ...AMETΡΗΤΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΥΡΕΩΣ
ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΥΠΟΙ (...) ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ,
ΠΟΥ π ο τ έ, μά  π ο τ έ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΜΕ
ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ, ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ ΣΧΕΣΗ
ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΜΕ ΤΟΝ
ΕΛΛΗΝΑ & ΟΡΘΟΔΟΞΟ  ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΙΜΠΟΥΣ!
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ..."KOΦΤΕΡΑ ΠΡΙΟΝΙΑ", ΜΠΗΚΑΝ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Α Κ Α Τ Α Π Α Υ Σ Τ Α !...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Όπως υπογραμμίζεται στο ιστολόγιο 'pronews.gr', έγκαιρα έχουμε ενημερώσει για την προσπάθεια που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ, από τον γνωστό «σκιώδη» παράλληλο οργανισμό που ονομάζεται «βαθύ» αμερικανικό κράτος και τελικώς ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ, καθώς μετά το προχθεσινό «πραξικόπημα» την επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσίας από το Κογκρέσσο, χωρίς την έγκριση του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ, τώρα ξέσπασε ...«όλως τυχαίως», ένα νέο «σκάνδαλο» με στόχο (ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;) τον   Ε λ λ η ν ο α μ ε ρ ι κ α ν ό    προσωπάρχη Ρέινς Πρίμπους.

Αποτέλεσμα εικόνας για priebus
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ...."ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ"!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ...
ME TIΠΟΤΑ...
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο Λευκός Οίκος από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης ταλανίζεται, όταν το "έγκυρο" περιοδικό 'New Yorker', διά του "σημαντικού" (που "μοχθεί" στο προεδρικό ...'πριόνισμα', μέσα και απο το φανατικώς εκδηλωμένο υπέρ της Χίλλαρυ 'CNN') δημοσιογράφου του Ryan Lizza, αποκάλυψε τον απίστευτο διάλογο, με τον διευθυντή Επικοινωνίας Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος καθύβρισε με (AΠΙΣΤΕΥΤΑ) σκαιούς χαρακτηρισμούς τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη!

Αποτέλεσμα εικόνας για anthony scaramucci

«Είναι ένας γαμ… παρανοϊκός και σχιζοφρενής», είπε ο Σκαραμούτσι (για τον Πρίμπους) στον εμβρόντητο (ή ΟΧΙ και τόσο "εμβρόντητο";) δημοσιογράφο Ρ.Λίζζα, ο οποίος δημοσιοποίησε (ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ!) χθες το απόγευμα, τον μεταξύ τους διάλογο, που έγινε την Τετάρτη.

Σχετική εικόνα
OΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ..1 ΜΕΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ! ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΣΤΟΣ,
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΝΣ.

Ο ίδιος ο διευθυντής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου αναφέρθηκε στο τηλεφώνημά του στον Lizza, στην διάρκεια παρέμβασεώς του σε εκπομπή του 'CNN', προτού ο δημοσιογράφος δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο, οπότε και δεν μπορεί να αρνηθεί το περιεχόμενο των δηλώσεων και τόσο εύκολα.

Αποτέλεσμα εικόνας για priebus

Βέβαια επρόκειτο για ιδιωτική συζήτηση και δεν παύει ο καθείς να λέει ότι θέλει, όταν μιλάει ιδιωτικά, όμως αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά, ότι θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί που λένε ότι λένε. (ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ  Ο Λ Α, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΘΥΜΑ" ΑΥΤΙΑ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για priebus

Το ιδιωτικό, τα τελευταία χρόνια, εύκολα γίνεται δημόσιο. Είναι άλλωστε μια πάγια τακτική που χρησιμοποιούν ανα τον κόσμο, όλοι οι «παράλληλοι» σκοτεινοί οργανισμοί τύπου «βαθέως» αμερικανικού κράτους (αν και το αμερικανικό είναι πρωτοπόρο σε όλον τον πλανήτη καθώς όλοι αναγνωρίζουν την ύπαρξή του δίνοντάς του σχεδόν επίσημη υπόσταση).

Αποτέλεσμα εικόνας για priebus

Οι πεζοδρομιακές αναφορές του Σκαραμούτσι, αντιμετωπίστηκαν με ΟΡΓΗ από το σύνολο σχεδόν των στελεχών του Λευκού Οίκου και πιστεύεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, που θα αφήσουν εκτεθειμένο και τον ίδιο τον Πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος και μέχρι τη μεσημεριανή ενημέρωση φάνηκε να στηρίζει τον «στενό του φίλο».

Αποτέλεσμα εικόνας για RYAN LIZZA
AYTOΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "ΕΓΚΡΙΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,
ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΛΕ 'ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ'
(ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ...)
ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΟΥ TOY
ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΪΑΝ ΛΙΖΖΑ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ!)
Ο Σκαραμούτσι θέλει να   ε κ δ ι κ η θ ε ί    τον Πρίμπους, ο οποίος έθεσε  ' β έ τ ο '  για την πρόσληψή του στο Λευκό Οίκο, τον Ιανουάριο, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει και την περασμένη Παρασκευή, όταν ο κ. Τραμπ ανακοίνωσε τον διορισμό του στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας.

Σχετική εικόνα
Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΓΛΩΤΤΗ
' Χ Η Μ Ε Ι Α ' ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,
THN  ΜΙΣΟΥΝ!
Α Ν Τ Ι Λ Η Π Τ Ο Ν ;
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο Σκαραμούτσι παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητος για τον κ. Πρίμπους, με σκοπό να τον παρακαλέσει να δεχθεί τον διορισμό του. 
Στους έκπληκτους Ελληνοαμερικανούς που τον αναγνώρισαν, έκανε πλάκα για την παρουσία του σε μία εκδήλωση της ελληνικής Ομογένειας των ΗΠΑ. 
Είπε ότι από το 'τεστ DNA' "ανακάλυψε", ότι είναι κατά …15% Έλληνας! (ΤΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ...)

Ο Σκαραμούτσι κατηγορεί τον Ελληνοαμερικανό Προσωπάρχη, ότι (ΔΗΘΕΝ!) βρίσκεται πίσω από τις διαρροές εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. 
Βέβαια αυτό είναι πολύ δύσκολο να το ισχυριστεί, καθώς ο Πρίμπους ήταν πιστός στο Ν.Τραμπ ακόμα και στην περίοδο, που ΟΛΟΙ δεν ήθελαν να εμφανίζονται πλέον δίπλα του.

Τον κατηγορεί ότι διέρρευσε και τα οικονομικά του στοιχεία στην εφημερίδα 'Politico', τα οποία βεβαίως μπορούσε να τα βρει ο καθένας, διότι ήταν «δημόσια έγγραφα» και δεν απαιτείτο καμία διαρροή.

Αποτέλεσμα εικόνας για priebus and trump

Τον κατηγορεί επίσης και για τηΝ διαρροή ενός δείπνου του κ. Τραμπ στο Λευκό Οίκο με στελέχη του τηλεοπτικού δικτύου 'FOX', που ήταν γνωστό ακόμα και σε χαμηλόβαθμα στελέχη. 
Είναι φανερό, ότι ο Σκαραμούτσι, ή έχει χάσει τον ψυχικό του έλεγχο, ή κάνει σε  κ ά π ο ι ο υ ς   «χάρη»...

Όλα θυμίζουν εποχή του Γουότεργκεϊτ, το 1974 και οι παλιοί θυμούνται πως έτσι ξεκίνησε η διαδικασία παραιτήσεως του Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον. 
Είναι σαφές, ότι το «βαθύ» αμερικανικό κράτος, ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ επί καθημερινής βάσεως τον πρόεδρο Ν.Τραμπ.  Δεν τον ΘΕΛΕΙ και δεν πρόκειται να ΣΕΒΑΣΤΕΙ  την επιλογή του αμερικανικού λαού.

Σχετική εικόνα
ΤΟ ..."ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ"! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΝΣ,
ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΙΜΠΟΥΣ! ΞΥΔΙ ΡΕ! ΞΥΔΙ!

Ο σημερινός Πρόεδρος βάλλεται από  π α ν τ ο ύ. 
Η υποτιθέμενη υπόθεση των ρωσικών υποκλοπών οι διαρροές περί νέω παραιτήσεων βασικών στελεχών της κυβέρνησής του και φυσικά η ψήφιση νομοσχεδίου από το Κογκρέσσο, που μπορεί να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε «Total War» όχι μόνο με την Ρωσία αλλά και με την ΕΕ και την Κίνα (εναντίον όλων αυτών ακόμα και οι ΗΠΑ είναι χαμένες) χωρίς αυτό να έχει εγκριθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο, καταδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ ΔΕΝ ελέγοχνται από θεσμούς αλλά από κάτι "άλλο", που δεν εμφανίζεται μπροστά στις τηλεοράσεις.

[Πηγή: 'pronews.gr'/Φωτογραφίες και λεζάντες, επιλογές της 'ΟδύσσειαςΤV']


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!