Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ! 7 Τούρκοι επιχείρησαν να υψώσουν (!) τουρκική ΣΗΜΑΙΑ στον Λευκό Πύργο (φωτό)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

(ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ "ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΘΑΡΗ" ΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ - 'ΚΥΡΙΛΕ' - ΕΔΩ!)
Την προσπάθεια τους εμπόδισαν η ασφάλεια του Λευκού Πύργου και μια δημοσιογράφος μαζί με την φίλη της, που κάλυψαν την σιδερένια σκάλα, για να μην ανέβουν στην κορυφή του Πύργου, που κυματίζει η Ελληνική σημαία.

Μια παρέα Τούρκων σήμερα το πρωΐ, προσπάθησε να ανοίξει την σημαία της Τουρκίας στην κορυφή του Λευκού Πύργου. Την προσπάθεια αυτή εμπόδισαν η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ράνια Αγγελακούδη μαζί με μια φίλη της.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Κάλεσαν την ασφάλεια του μνημείου και εμπόδισαν την συγκεκριμένη παρέα να ανέβει από την σιδερένια σκάλα, στο τελευταίο επίπεδο του Λευκού Πύργου, εκεί που κυματίζει η Ελληνική Σημαία και να απλώσουν την Τούρκικη σημαία, ώστε να φωτογραφηθούν!

H Ράνια Αγγελακούδη μιλάει στο 'Seleo' για το περιστατικό και περιγράφει ο,τι συνέβη σήμερα γύρω στις 11:00, στο Λευκό Πύργο:

«Αφού τελείωσε η βόλτα και οι φωτογραφίες στο «μπαλκόνι» του Λευκού Πύργου πήραμε την κάθοδο… Κατεβαίνοντας τις σκάλες, στον 4ο όροφο, είδαμε μια ομάδα 6-7 ατόμων να ανεβαίνουν προς τον 5ο όροφο, ενώ ένας από αυτούς έβγαλε από την τσέπη του την Τουρκική σημαία. 
Η φίλη μου κατάλαβε αμέσως τι θα συμβεί και απευθυνόμενη σε εμένα μου λέει: «Να δεις που θα πάνε επάνω να ανοίξουν τη σημαία και να βγουν φωτογραφίες». Δίχως να χάσω δευτερόλεπτο της λέω: «Γυρνάμε ΠΙΣΩ» περιγράφει.

Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα των Τούρκων, είχε από την αρχή μια συμπεριφορά γεμάτη ΘΡΑΣΟΣ και όλα έδειχναν πως η επίσκεψη τους στον Λευκό Πύργο ήταν  σ τ ο χ ε υ μ έ ν η.

«Αφού λοιπόν φτάσαμε στο τελευταίο επίπεδο περιμέναμε να δούμε πως θα κινηθούν» αναφέρει η Ράνια Αγγελακούδη στο 'Seleo' και συνεχίζει λέγοντας πως «στο μεταξύ ενημερώσαμε το προσωπικό ασφαλείας του Πύργου και έφτασε αμέσως. Εκείνη την ώρα ένας εξ αυτών είχε ανοίξει τη σημαία και οι άλλοι τον κύκλωσαν για προστασία...
Τους πλησίασα με προσοχή να μη με αντιληφθούν κι έβγαλα τη φωτογραφία, ενώ το προσωπικό ασφαλείας τους έκανε συστάσεις να μαζέψουν τη σημαία. Χωρίς να δημιουργήσουν ένταση, μάζεψαν την σημαία και αποχώρησαν».

«Εκεί ψηλά δε θα ανέβαινε κανείς!»

Η Ράνια Αγγελακούδη, μαζί με την φίλη της έμεινε στο σημείο και με το ίδιο της το σώμα κάλυψε την σκάλα που οδηγούσε στο τελευταίο επίπεδο, όπου κυματίζει η γαλανόλευκη. «Μείναμε αρκετή ώρα με τη φίλη μου να παρέμβουμε αν χρειαστεί και να βοηθήσουμε το προσωπικό ασφαλείας που ήταν κοπέλες...Έμεινα να καλύπτω τη σκάλα με το σώμα μου που οδηγούσε στην Ελληνική σημαία, ήμουν αποφασισμένη για όλα... Εκεί ψηλά δε θα ανέβαινε κανείς!».

Οι 2 φωτογραφίες που έβγαλε η Ράνια Αγγελακούδη:



[Πηγή : 'seleo.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!