Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Έσπασαν στο ξύλο ΑΛΒΑΝΟ, που μπήκε σπίτι τους να κλέψει, αυτός ΟΜΩΣ, τους έστειλε στον ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !



Σε κακή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ένας 41χρονος Αλβανός που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από έναν 55χρονο και τον 27χρονο γιο του, όταν τον έπιασαν στα πράσσα την στιγμή, προσπαθούσε να διαρρήξει την αποθήκη του σπιτιού τους!
Σχετική εικόνα

Πατέρας και γιος άρχισαν να γρονθοκοπούν τον επίδοξο διαρρήκτη, ενώ δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν και με ένα ξύλινο ρόπαλο! 
Το αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσουν σε όλο του το κορμί και να παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, όπου έφτασαν οι αστυνομικοί, που τον συνέλαβαν για απόπειρα κλοπής, εξύβριση και παράνομη παραμονή στην χώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για χειροπέδες

Όμως, ο Αλβανός υπέβαλε ...μήνυση, κατά των παρ’ ολίγον θυμάτων του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 55χρονος πατέρας που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου   κ α τ η γ ο ρ ο ύ μ ε ν ο ς    για παράνομη οπλοχρησία (!) και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο 27χρονος γιος του αναζητείται...

[Πηγή: 'αντιπληροφόρηση']

============================

Για φαντάσου.
...Δηλαδή, υπερασπίζεσαι την ζωή σου, την ακεραιότητά σου, τους ανθρώπους σου στο σπίτι και βεβαίως την περιουσία σου, εναντίον ενός αδίστακτου εισβολέως, αλλά η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, έχει "συνήθως" άλλη άποψη...
Για φαντάσου...




Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!