Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

A Θ Λ Ι Ο Ι !!! «ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ»!- ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑ-ΤΑ-ΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΠΟΥ «ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ» ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ 'SITES' !!!- ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝOYN ΤΙ «ΚΟΙΤΑΝΕ»;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑΧΑ;

σημαια
ΒΡΩΜΕΡΗ, AHΔΙΑΣΤΙΚΗ &  ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ (;) ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ "ΑΡΜΟΔΙΟΣ",
ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ  Α Λ Υ Π Η Τ Α !!!
ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΑΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΙΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ !
ΕΔΩ;
ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ...ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ'HOT SPOTS' , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ
'ΚΟΜΦΟΡ' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ"ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ" ...ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ ανάρτηση  π α ρ α π ο ι η μ έ ν η ς  ΣΚΟΠΙΜΩΣ Ελληνικής σημαίας, η οποία στην θέση του Σταυρού έχει την ...ημισέληνο!!!

Η φωτογραφία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα 'COMMONS.WIKIMEDIA.ORG' και μέχρι στιγμής φαίνεται, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ", δεν έχει αντιδράσει από την Ελλάδα για να “κατέβει” άμεσα!
Σχετική εικόνα

Η “σημαία” αναφέρεται στην ιστοσελίδα ως ΔΗΘΕΝ ...“σημαία των μουσουλμάνων της Ελλάδος” και όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύονται, έχει κυκλοφορήσει από τις 2 Αυγούστου του 2011!

Στην ιστοσελίδα υπάρχει και η υπογραφή του δημιουργού της!

Γραφικότητες μεν που όμως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ", να μένουν αναπάντητες…

Φυσικά τα (ψευδοαριστερά με ...ολίγην 'ΑΝΕΛ') λαμόγια που κυβερνάνε, ενώ γνωρίζουν τί συμβαίνει, κοιτάνε μάλλον να προωθήσουν αυτό το «σύμβολο», παρά να το καταδικάσουν. 

Το κακό κόβεται από τηn ρίζα… τί ΤΑΧΑ π ε ρ ι μ έ ν ο υ ν ;
Με πληροφορίες από το ιστολόγιο 'militaire.gr'.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. https://holysynergy.wordpress.com/2017/07/11/breaking-news-the-orthodox-church-of-puerto-rico-enters-into-communion-with-the-catholic-church/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://asimpiestos.blogspot.com/2017/07/na.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!