Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΙ ...'ΚΝΕ', ΤΙ ΠΑΣΟΚ! Ε, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΤΑΛΑΡΑ;

ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ...ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!
Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργοσ νταλαρας ΠΑΣΟΚ
ΜΑ, ΑΣΦΑΛΩΣ. ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΕΝΙΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ
ΑΘΕΟ ΜΙΜΗ....

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!)
Ξεκίνησε την καρριέρα του επί Χούντας (θυμάσθε;;;) απο την οποία πήρε και ...αναβολή στρατεύσεως (ω, ναί!) για να διασκεδάζει εθνικοφρονικώς, μεγαλούργησε τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως με την προώθηση του… "τιμημένου" 'κουκουέ', εμφανιζόμενος ανελλιπώς στα φεστιβάλ της (δημοκρατικότατης) 'ΚΝΕ' και τραγουδώντας… επαναστατικά τραγούδια. 
Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργοσ νταλαρας ΠΑΣΟΚ

Λίγα χρόνια αργότερα, η γυναίκα του «λάμπρυνε» το κοινοβούλιο, βροντοφωνάζοντας «ναι σε όλα» στα Μνημόνια της δυστυχίας μας. (Πόσοι άρα γε θυμούνται, όταν η καλή κυρία του, έδινε εντολή να αντικατασταθούν τα ...πατώματα στο γραφείο της με "άλλα"; Υπήρξε και σχετική ερώτηση στην Βουλή! Αλλά ΠΟΙΟΣ  μιλούσε και ποιός να τα προβάλλει αυτά;;;...)

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργοσ νταλαρας ΠΑΣΟΚ

Ο δε δημοφιλής και προπάντων… "αφιλοκερδής" αοιδός, εμφανιζόταν με δηλώσεις του υπέρ των Μνημονίων («ή Μνημόνιο, ή καταστροφή») και των διεθνών τοκογλύφων, χαρακτήριζε τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος «ανόητους», και ζητούσε την παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!

ΑΚΟΥΣΤΕ κατωτέρω ΤΙ ...ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ!
ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
ΟΝΤΩΣ "ΛΑΜΠΡΟΣ" ΝΟΥΣ!
(ΚΑΙ Η "ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ" ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, η -αριστερότατη πάντα - κ.Τσαπανίδου, ΟΥΤΕ που αντιδρά!)





Πρόκειται βεβαίως για τον… προλετάριο Γιώργο Νταλάρα, κάτοχο αναρίθμητων ακινήτων, σκαφών, καταθέσεων, μετοχών και ομολόγων, ο οποίος μετά απ’ όλα αυτά επιστρέφει φέτος στον «τόπο του εγκλήματος», στα φεστιβάλ (ποιάς άλλης;) της ΚΝΕ, συμμετέχοντας στην επανάσταση για…. "νέο ξεκίνημα & νέους αγώνες"...

[Πηγή:'ιχνος']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!