Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ! Ε ύ γ ε ! (Να λέγονται αυτά!)


ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (ΓΕΥΣΤΙΚΗ) ΠΡΩΤΙΑ ΜΑΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!



Μία νέα μπύρα, που έχει παρουσία μόνο ενός έτους και μόνο στην  Π ά ρ ο   κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που λαμβάνει ελληνική μπύρα στα βραβεία 'Great Taste'.
Πρόκειται για την μπύρα 56 Isles Pilsner της Μικροζυθοποιΐας Πάρου η οποία κατάφερε να ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ανάμεσα σε συνολικά 12.366 προϊόντα που συμμετείχαν!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΟΣ

Με 500 από τους πιο έμπειρους ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγούς καθώς και πλήθος food editors η 'Great Taste Awards' αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σημαντικό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για μικρές παραγωγές, καθώς και ειδικά προϊόντα μεγάλων εταιρειών διατροφής. 

Δεν είναι λίγες οι ελληνικές εταιρείες που με “διαβατήριο” μία διάκριση στον συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφεραν να εισέλθουν σε αλυσίδες της διεθνούς αγοράς.

Σχετική εικόνα

Οι κριτές της 'Great Taste' δοκιμάζουν χωρίς να γνωρίζουν το προϊόν. 
Είτε πρόκειται για μπύρα, μπισκότα ή καφέ σε όλα τα προϊόντα αφαιρείται η συσκευασία πριν την γευσιγνωσία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για παρος χαρτης

Στην συνέχεια τα δοκιμάζουν και αποφασίζουν ποια προϊόντα αξίζουν να βραβευθούν. 
Όπως προαναφέρθηκε συνολικά συμμετείχαν 12.366 υποψηφιότητες όμως ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν με μία διάκριση.

[Πηγή:'News247.gr']

ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!
ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!