Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Οι Τούρκοι άνοιξαν τα Περάσματα στον Έβρο … Θα στείλουν στην Ελλάδα 500.000 λαθρομετανάστες…. Η χώρα χάνεται…


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πρόκειται για Υβριδικό Πόλεμο (ΕΔΩ) της Τουρκίας ενάντια στη χωρα μας ο οποίος φυσικά δεν θα επιτύχαινε αν δεν το ήθελαν οι αμερικανοί. Και οι αμερικανοί το θέλουν γιατί ΑΥΤΟΙ είναι που προωθούν τον εξισλαμισμό της χώρας σύμφωνα με το COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) προκειμένου να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ). Όμως η Τουρκία ότι και να κάνει έχει ήδη ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ όπως είπαμε ΕΔΩ. Εκτός όμως από την Τουρκία και την Αμερική υπάρχει και η Ελλάδα που όπως φαίνεται καθαρά το ψευτορωμαίικο (ΕΔΩ) που την ‘’κυβερνά’’ ,αλλά και η ηγεσία του ελληνικού στρατού,  δεν αντιδρούν καθόλου έχοντας αφήσει εντελώς αφύλακτα τα σύνορα της Ελλάδας από άκρη σε άκρη, δηλώνοντας έτσι πλήρη υποταγή στα σχέδια των Ιλλουμινάτι εργοδοτών τους.

Με αυτά τα δεδομένα δεν γνωρίζουμε αν οι Εντολές στις Ελληνικές Μονάδες Προκαλύψεως, άλλαξαν και αν ναι πως θα γίνεται η προστασία των Ελληνικών Συνόρων ,εκτός και αν σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό της χώρας εκτός του ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια Σύνορα ,τώρα δεν υπάρχουν και στην Ξηρά !


Αν. όμως δεν βάλαμε ακόμη μυαλό με την ανεξέλεγκτη εισβολή Χιλιάδων Λαθρομεταναστών και από τον ΈΒρο ,την ώρα που  χώρες όπως η Γερμανία και τελευταία η Σερβία  μας στέλνει πίσω εκατοντάδες πρόσφυγες  με δική μας συμφωνία τότε πάμε σίγουρα κατά διαόλου!
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μαζί με τους Χιλιάδες πρόσφυγες που θα έρθουν πλέον μαζικά απο τα Σύνορα του Έβρου ,η  Τουρκία δεν θα μας στείλει και επίλεκτους Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων σε ένα οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Περιοχής;
Υπάρχει πολιτική βούληση να σφραγίσουμε τα Σύνορα όπως έκανε όλη η Ευρώπη και να μην το παίζουμε δήθεν ανθρωπιστές στοχεύοντας και στα Κοντύλια της Ε.Ε που βρήκε τους πρόθυμους να κάνουν την Ελλάδα το Hot-Spot  της Ευρώπης ;

Πηγές της αστυνομίας κάνουν λόγο για κυκλώματα Βουλγάρων, Σκοπιανών και Αλβανών που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση παράνομων μεταναστών. Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας έδωσε στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα, το 2016 από τον Εβρο πέρασαν 3.300 άνθρωποι, το 2017 5.500 και το 2018, έως τώρα, περίπου 12.000.

Όταν στερέψουν τα χρήματα της Ε.Ε τι. θα τους κάνουμε όλους αυτούς τους Ανθρώπους ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!