Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

«ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ»!



Ένα αναμνηστικό νόμισμα, κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στην Ρωσσία, προς τιμήν της Φάνια Εφίμοβα Καπλάν, που στα τέλη Αυγούστου του 1918, αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Λένιν, όταν εκείνος αναχωρούσε από εργοστάσιο της Μόσχας μετά από ομιλία. 
Η Καπλάν πυροβόλησε τρεις φορές κατά του σιωνιστή αρχιμπολσεβίκου και οι δύο από τις σφαίρες. τον τραυμάτισαν στον λαιμό και στον ώμο...

Αποτέλεσμα εικόνας για BULLET

Αποτέλεσμα εικόνας για FANIA EFIMOVA KAPLAN

Η τρίτη σφαίρα προοριζόταν για το κεφάλι του, αλλά –δυστυχώς για την Ρωσσία και την ανθρωπότητα ολόκληρη - του πέρασε ξυστά, τρυπώντας το κασκέτο που φορούσε!

Σχετική εικόνα

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Λένιν, η Φάνια Καπλάν συνελήφθη και πέρασε από μια δίκη-παρωδία, στην οποία υποστήριξε, ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Λένιν γιατί τον θεωρούσε προδότη των εργατών. Φυσικά, καταδικάστηκε σε θάνατο, εκτελέστηκε και εν συνεχεία η σορός της κάηκε μέσα σε ένα βαρέλι, για να μην μείνει τίποτα να την θυμίζει!

Αποτέλεσμα εικόνας για FANIA EFIMOVA KAPLAN

Μόνο οι «φασίστες δικτάτορες» χαρίζουν τη ζωή ακόμα και των πιο μανιασμένων εχθρών τους – όπως ο Γ. Παπαδόπουλος, που χάρισε τη ζωή στον παρ’ ολίγον δολοφόνο του, Αλέκο Παναγούλη. 
Οι κομμουνιστές είναι αμείλικτοι!

Τέλος, εις ότι αφορά το αναμνηστικό νόμισμα, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τίτλο «Τρεις σφαίρες για τον Λένιν», στην μία όψη του εικονίζεται η Καπλάν και στην άλλη όψη ένα όπλο και τρεις σφαίρες.

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!