Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Από ..."πρακτοριλίκια" άλλο τίποτε στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ...




Η είδηση πέρασε «στα ψιλά», η σημασία της όμως έχει πολύ ευρύτερη ιστορική και πολιτική αξία. Διαβάζουμε στην «Αυγή» :
«Την μνήμη του Νίκου Πλουμπίδη, μίας από τις πιο ηρωικές και ταυτόχρονα τραγικές μορφές του ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος, τιμά η Βουλή... 
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 2α Οκτωβρίου το Ίδρυμα της Βουλής στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα «12 Οκτωβρίου 1944. 
Η Αθήνα ελεύθερη», οργανώνει έκθεση και επιστημονική ημερίδα με τίτλο “Στενή κι αδιάβατος, τραχεία η οδός. Νίκος Πλουμπίδης 1902-1954”.

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ

Σχετική εικόνα

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 13 Ιανουαρίου 2019, θα εγκαινιαστεί από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ενώ στην ημερίδα θα μιλήσουν οι Χάρης Αθανασιάδης, Γιώργος Μαργαρίτης, Ιωάννα Παπαθανασίου, Βαγγέλης Καραμανωλάκης, Ηλίας Νικολακόπουλος και Άλκη Ζέη».

Αποτέλεσμα εικόνας για νικος πλουμπιδης

Θυμίζουμε ότι ο Πλουμπίδης έστω και έμμεσα, ήταν «ανακατεμένος» στην υπόθεση του Νίκου Μπελογιάννη, ο οποίος δικάστηκε και καταδικάστηκε από το Στρατοδικείο ως κατάσκοπος της Σοβιετικής Ένωσης και γι’ αυτό εκτελέστηκε. 

Σχετική εικόνα

Μετά τον Μπελογιάννη, ήρθε τώρα η σειρά ενός ακόμη «ξενοκίνητου» ανθρώπου, όπως είναι εξ άλλου όλοι οι σημερινοί «ηγέτες» μας, ο ποίος επίσης καταδικάστηκε σε θάνατο, του Νίκου Πλουμπίδη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για νικος πλουμπιδης

Το ίδιο το ΚΚΕ, ήταν αυτό που πρώτο φρόντισε να «α π ο π α τ ή σ ε ι» (!) πάνω στον τάφο του, λίγο μόλις μετά την εκτέλεσή του, με την περιβόητη εκείνη ανακοίνωση του Ζαχαριάδη, ότι η εκτέλεση του Πλουμπίδη ήταν ψεύτικη, καθώς ο ίδιος ήταν πράκτορας των «μοναρχοφασιστών» και κάπου στο εξωτερικό απολάμβανε την ζωούλα του…

Αποτέλεσμα εικόνας για νικος πλουμπιδης

Τώρα έρχεται ο Βούτσης για να γλύψει τους κουμμουνιστές να εγκαινιάσει έκθεση για τον εκτελεσθέντα ως κατάσκοπο...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:


http://ixnos.blogspot.com/2018/10/blog-post_90.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!